Aplicația Bitski Wallet: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

Ghidul portofelului Bitski: Cum funcționează stocarea criptelor cu cheie privată

Bitski este un portofel digital construit pentru a fi utilizat într-un număr nelimitat de aplicații Ethereum dApps. Aflați tot ce trebuie să știți despre Bitski, o soluție unică de stocare a cheilor private securizate hardware, ușor de utilizat, care oferă o funcționalitate a portofelului unic de conectare (SSO) și modul în care funcționează astăzi în recenzia noastră.

Caracteristici

 • Accesați toate jetoanele Ethereum dintr-un portofel și tablou de bord convenabil
 • Conectați-vă la mai multe dApp-uri Ethereum cu un singur cont Bitski
 • Dezvoltați aplicații care acceptă Bitski folosind SDK-uri pentru iOS, Unity, Truffle, Node.js și JavaScript
 • Peste 300 de aplicații blockchain descentralizate diferite create pe platforma Bitski

Metode de depunere

 • N / A

Pro

 • Evită necesitatea conectării multiple în aplicațiile Ethereum
 • Soluție de portofel fără custodie stocată pe modulul de securitate hardware (HSM)
 • Stocați toate tipurile de active Ethereum într-un portofel sigur
 • Sandbox, Clementine, SportX și Props sunt clienți

Contra

 • În prezent, în versiune beta

Introducere

Bitski se descrie ca fiind „primul portofel digital construit pentru adoptarea generală”. Este un portofel construit pentru ecosistemul Ethereum. În loc să utilizați o extensie de browser ciudată, portofele hardware și browsere dApp, puteți utiliza pur și simplu Bitski, un portofel de securitate bancar în care cheile dvs. private nu își lasă niciodată hardware-ul sigur. Tot ce aveți nevoie este un e-mail și o parolă pentru a începe.

ce-este-bitski

Bitski vă permite să accesați jetoanele digitale de oriunde. Vă conectați la Bitski printr-un browser obișnuit sau un dispozitiv mobil, apoi vizualizați toate jetoanele din portofel. Bitski afișează, de asemenea, orice obiecte de colecție pe care le-ați fi câștigat în orice joc. Portofelul vă permite, de asemenea, să trimiteți jetoane și puteți vizualiza o listă a tranzacțiilor anterioare pe care le-ați făcut.

Marele avantaj al Bitski este că nu mai trebuie să jonglezi cu mai multe portofele pe mai multe dApp-uri. Nu trebuie să transferați jetoane în mod constant între jocuri. În schimb, orice dApp care acceptă Bitski vă va permite să purtați jetoane între jocuri. Este o singură conectare care vă permite să câștigați ceva într-un joc și să vindeți jetoanele respective într-un alt joc.

bitski-portofel-beneficii

Bitski este în prezent parteneriat cu dezvoltatorii de aplicații. Dezvoltatorii de aplicații pot accesa docs.bitski.com pentru a începe. Un dezvoltator poate folosi Bitski pentru a crea aplicații Ethereum ușor de utilizat, pe mai multe platforme. După cum explică site-ul oficial:

„Folosind Bitski, puteți crea o aplicație sau un joc descentralizat care să se simtă la fel de ușor de utilizat ca o aplicație standard.”

Din punct de vedere tehnologic, Bitski oferă dezvoltatorilor acces la rețeaua Ethereum prin nodurile găzduite de Bitski, apoi oferă acces la portofelul utilizatorului utilizând OAuth.

Dezvoltatorul poate utiliza SDK-ul Bitski pentru a solicita accesul la contul Bitski al unui utilizator. Dacă se acordă permisiunea, atunci aplicația poate utiliza instrumente standard precum web3.js pentru a interacționa cu rețeaua Ethereum.

bitski-bitcoin-storage

Bitski are, de asemenea, SDK-uri pentru integrare ușoară cu diverse platforme, inclusiv SDK-uri pentru JavaScript, Node.js, iOS, Truffle și Unity.


În cele din urmă, Bitski oferă avantaje cheie atât dezvoltatorilor, cât și utilizatorilor aplicațiilor Ethereum.

bitski-app-wallet

Dezvoltatorii Ethereum pot:

 • Conectați-vă la rețeaua Ethereum prin nodurile găzduite de Bitski
 • Solicitați acces la adresa unui utilizator
 • Trimiteți tranzacții pentru aprobare în numele unui utilizator
 • Creați și gestionați un portofel pentru o aplicație
 • Implementați contracte printr-un portofel de aplicații

Între timp, utilizatorii se pot bucura de următoarele avantaje:

 • Folosiți aplicațiile Ethereum fără a instala niciun software
 • Stocați activele Ethereum în portofelul securizat al lui Bitski
 • Accesați portofelul de pe orice dispozitiv
 • Gestionați accesul la orice aplicație conectată de utilizator
 • Recuperați un cont oricând

În general, Bitski oferă o soluție pentru Ethereum, care oferă integrarea mult mai ușoară, deoarece utilizatorii nu trebuie să instaleze niciun software suplimentar pentru a utiliza o aplicație. Cu Bitski, utilizarea unei aplicații Ethereum este la fel de ușoară ca și utilizarea unei aplicații obișnuite: pur și simplu instalați aplicația și mergeți.

Bitski este în prezent în versiune beta. Proiectul este construit de Out There Labs, Inc., o companie de software fondată în 2016 de CEO-ul Donnie Dinch (și cofondatorii Julian Tescher și Steve Jang), cu sediul în San Francisco, California. Dezvoltatorul a strâns recent o rundă de semințe de 1,8 milioane de dolari de la investitori precum Galaxy Digital, Winklevoss Capital și Coinbase. Acest lucru se adaugă faptului că au strâns 1,5 milioane dolari în captial pre-semințe de la alți contributori, cum ar fi; Founders Fund, Signia, Village Global, Capital Social și Steve Jang’s Kindred Ventures. Bitski este produsul emblematic al companiei, deși compania intenționează în cele din urmă să lanseze mai multe instrumente de dezvoltare blockchain în viitor.

În momentul în care Bitski a fost anunțat și a debutat în noiembrie 2018, CEO-ul a spus acest lucru despre beneficiile portofelului Bitski:

„Una dintre marile provocări pentru echipele de protocol și companiile de produse din cripto astăzi este UX-ul slab în dApp-uri, în special la integrare, tranzacții și recuperare de conectare / parolă”, […] „Am intervievat o grămadă de dezvoltatori de dApp. În momentul în care au folosit un portofel, a existat o scădere imensă de oameni. Viziunea lui Bitski este să rezolve integrarea utilizatorului și utilizarea portofelului pentru dezvoltatori, astfel încât aceștia să se poată concentra la rândul lor pe crearea de dap-uri unice și utile. “

Caracteristici cheie

bitski-single-sign-on-wallet

Caracteristicile cheie ale portofelului Bitski găzduit care este capabil să execute tranzacții programatice includ:

bitski-wallet-app-seif

Onboarding mai ușor: În loc să fie nevoie să instaleze software suplimentar pentru a utiliza o aplicație Ethereum, persoanele pot folosi aplicațiile Ethereum la fel de ușor ca și utilizarea unei aplicații obișnuite. Tot ce trebuie să facă este să descarce aplicația de asistență Bitski și gata.

Un singur cont pentru mai multe aplicații: Contul dvs. Bitski este conectat la un număr nelimitat de aplicații. În loc să aveți conectare și portofele diferite pentru fiecare aplicație și apoi să transferați jetoane între fiecare aplicație, aveți un singur portofel și tablou de bord din care să gestionați Bitski.

Cross-Platform: Portofelele Bitski sunt gestionate în cloud în loc să fie legate de un anumit dispozitiv, ceea ce înseamnă că le puteți accesa de oriunde fără a compromite securitatea.

Securizat cu hardware: Majoritatea portofelelor sunt stocate local pe computer sau telefon. Totuși, portofelele Bitski sunt stocate în module de securitate hardware rezistente la manipulări. Cheile nu părăsesc niciodată hardware-ul. Bitski susține că „acest lucru este mult mai sigur decât multe dintre soluțiile actuale care vă stochează cheile local pe dispozitiv și le citesc în memorie”.

Conturi complet recuperabile: Dacă vreodată vă uitați parola, vă pierdeți telefonul sau obțineți un computer nou, atunci vă puteți recupera contul Bitski. Portofelul dvs. este legat de contul dvs. de utilizator Bitski.

Avantajele pentru dezvoltatori: Bitski facilitează viața dezvoltatorilor. Pentru ca dezvoltatorii să se conecteze cu ușurință la rețeaua Ethereum prin nodurile găzduite de Bitski, să solicite acces la adresa unui utilizator, să trimită tranzacții pentru aprobare în numele unui utilizator, să creeze și să gestioneze portofele pentru o aplicație și să implementeze contracte printr-un portofel de aplicații, printre alte avantaje.

Avantaje pentru utilizatori: Bitski este, de asemenea, o soluție convenabilă pentru utilizatori. Utilizatorii pot folosi aplicațiile Ethereum fără a instala niciun software, pot stoca active Ethereum în portofelul securizat al Bitski, pot accesa portofelul de pe orice dispozitiv, pot gestiona accesul la orice aplicații pe care le conectează și pot recupera oricând un cont. Utilizatorii nu trebuie niciodată să-și facă griji că își pierd din nou lucrurile digitale.

Butonul „Conectați-vă cu Bitski”: Multe aplicații Android vă permit să vă conectați la Google pentru a omite procesul de creare a contului. Dezvoltatorii Bitski prevăd un proces similar cu butonul „Conectați-vă cu Bitski”. Orice aplicație Ethereum care acceptă Bitski va avea acest buton, iar utilizatorii vor putea accesa cu ușurință contul lor Bitski prin orice aplicație.

Mai multe SDK-uri disponibile: Bitski are mai multe SDK-uri disponibile pentru a ajuta dezvoltatorii să construiască cu Bitski. Există SDK-uri pentru JavaScript, Node.js, Truffle, iOS și Unity.

Suport suplimentar pentru dezvoltatori: În În plus față de SDK-urile sale, Out There Labs are un blog pentru dezvoltatori, documente, o pagină de întrebări frecvente, un portal pentru dezvoltatori și o pagină GitHub deschisă.

Opțiuni multiple de contact: Bitski încurajează utilizatorii și dezvoltatorii să contacteze compania prin Discord, Twitter sau e-mail.

Superior portofelelor Exchange: Bitski este superior portofelelor de schimb, deoarece este încorporabil în orice aplicație și acceptă toate jetoanele ERC20 și NFT-urile. Este, de asemenea, o soluție auto-securizată, care nu necesită încrederea într-un schimb.

Portofele cu extensii superioare browserului: Bitski este superior portofelelor de extensii ale browserului, deoarece utilizatorii se pot conecta cu un e-mail și o parolă, iar utilizatorii nu își pot pierde cheile. În plus, Bitski este o soluție găzduită.

Superior portofelelor hardware: Bitski este superior portofelelor hardware, deoarece utilizatorii se pot conecta și accesa fonduri cu un e-mail și o parolă, este încorporabil în orice aplicație, utilizatorii nu își pot pierde cheile și este o soluție găzduită.

Superior browserelor dApp: Bitski se consideră o opțiune mai bună decât browserele dApp, deoarece utilizatorii se pot conecta cu un e-mail și o parolă, este încorporabil în orice aplicație, utilizatorii nu își pot pierde cheile și este o soluție găzduită.

În prezent în versiunea beta: De la sfârșitul anului 2019, Bitski este în versiune beta.

Finanțat de unii dintre cei mai cunoscuți investitori Crypto: În noiembrie 2019, Bitski a anunțat că a primit finanțare inițială de 1,8 milioane de dolari de la Galaxy Digital, Winklevoss Capital și Coinbase.

Valute și perechi Bitski

Bitski acceptă toate jetoanele Ethereum, inclusiv jetoanele ERC-20, obiectele de colecție ERC-721 și NFT-urile.

Metode de depunere și retragere acceptate de Bitski

N / A

Procesul de înregistrare și autentificare Bitski

Bitski necesită un nume de utilizator și o parolă pentru a înregistra un portofel. Pentru a vă conecta la contul dvs. Bitski, trebuie doar să instalați o aplicație care acceptă Bitski și să atingeți opțiunea „Conectați-vă cu Bitski”.

Bitski Trading

N / A

Taxe Bitski

Bitski oferă trei opțiuni de abonament, inclusiv:

Individual (0 USD)

 • Portofel SDK pentru consumatori
 • 1 membru al echipei
 • 1 portofel de aplicații cu 100 de tranzacții pe lună
 • Discordie și sprijin comunitar

Echipa (999 USD pe lună)

 • Portofel SDK pentru consumatori
 • 3 membri ai echipei
 • 1 portofel de aplicații cu 1.000 de tranzacții pe lună
 • Timp de răspuns de 24 de ore

Companie (2.499 USD pe lună)

 • 10 membri ai echipei
 • Domenii portofel premium pentru utilizatori
 • 10 portofele de aplicații cu 25.000 de tranzacții pe lună
 • Timp de răspuns de 4 ore
 • Consultanță la bord

Bitski nu percepe taxe utilizatorilor în afară de taxele normale de rețea Ethereum (gaz).

Prețurile personalizate sunt disponibile și pentru companiile care nu se încadrează în unul dintre cele trei planuri de abonament enumerate mai sus.

bitski-pret-costuri

Probleme de securitate și perioade de inactivitate ale Bitski

N / A

Ușurința de utilizare Bitski

Bitski este ușor de utilizat de către dezvoltatori. Există SDK-uri disponibile pentru JavaScript, Node.js, Truffle, iOS și Unity. Bitski este, de asemenea, ușor de utilizat de către utilizatori: în calitate de utilizator, tot ce trebuie să faceți este să instalați o aplicație care acceptă Bitski, apoi apăsați opțiunea „Conectați-vă cu Bitski”. Nu mai sunt necesari pași.

Bitski Trust și confidențialitate

Bitski este transparent cu privire la toate aspectele dezvoltării sale, iar compania își publică documentele online. Puteți vizualiza pagina GitHub a lui Bitski Aici.

Serviciul pentru clienți Bitski

Bitski încurajează utilizatorii și dezvoltatorii să contacteze compania prin Discord, Twitter sau e-mail.

Ghidul utilizatorului Bitski: Cum se configurează și se utilizează Bitski

Pentru utilizatori

În calitate de utilizator, veți folosi Bitski când instalați o aplicație Ethereum care acceptă Bitski. Dacă aveți deja un cont Bitski, puteți face clic pur și simplu pe „Conectați-vă cu Bitski” pentru a vă conecta contul Bitski la aplicația respectivă. După ce ați făcut acest lucru, portofelul Bitski Ethereum va fi conectat la aplicație, permițându-vă să accesați jetoanele Ethereum direct din aplicația respectivă..

bitski-ghid

Pentru dezvoltatori

Out There Labs a lansat mai multe SDK-uri cu detalii suplimentare despre cum să integreze Bitski în diferite setări. Există SDK-uri pentru:

bitski-portofel-dezvoltare

În plus, Bitski a lansat un portal Dev, blog, pagina documentelor și GitHub pentru dezvoltatori.

bitski-user-wallet-review

Cuvânt final

Bitski ar putea schimba modul în care lumea accesează aplicațiile Ethereum. Este un portofel Ethereum care schimbă jocul, care leagă toate aplicațiile Ethereum împreună cu un portofel simplu. În calitate de utilizator, puteți evita transferul de jetoane între portofelele Ethereum sau configurarea unor autentificări diferite pentru diferite aplicații. În schimb, utilizarea unei aplicații Ethereum va fi la fel de ușoară ca și utilizarea unei aplicații standard: pur și simplu instalați aplicația și mergeți.

Între timp, dezvoltatorii pot folosi Bitski pentru a se conecta la rețeaua Ethereum prin nodurile găzduite de Bitski și pentru a solicita acces la adresa unui utilizator.

how-bitski-works

În timp ce portofele hardware populare precum Trezor și Ledger domină în spațiu, Bitski este în prezent în versiune beta, deși compania tocmai a strâns 1,8 milioane de dolari de la trei dintre cei mai cunoscuți investitori în spațiul criptomonedelor (Coinbase, Winklevoss Capital și Galaxy Digital al lui Mike Novogratz ). Bitski ar putea schimba în mod legitim modul în care gestionăm aplicațiile Ethereum și jetoanele Ethereum în viitor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map