Aplicația DropBit Wallet: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

portofel dropbit

Pentru mulți oameni, trimiterea, primirea și utilizarea bitcoin pot fi puțin plictisitoare. În primul rând, aveți nevoie de un portofel, apoi trebuie să decideți dacă doriți un portofel cald sau rece. Și atunci trebuie să vă faceți griji că destinatarul are un portofel … și continuă. Există o mulțime de griji asociate cu a avea și a cheltui bitcoin.

Aplicația DropBit a CoinNinja a fost concepută pentru a remedia aceste probleme, facilitând astfel trimiterea și primirea de bitcoin-uri la fel de ușor ca trimiterea unui SMS sau a unui tweet. Gândiți-vă la asta pentru o clipă: tot ce trebuie să faceți este să ridicați aplicația, să trimiteți sau să primiți bitcoins fără a trece prin stresul de a configura singur un portofel.

Trimiterea de bitcoin pe această aplicație este foarte ușoară și rapidă. Nu este de mirare că este adesea denumită Venmo a portofelelor bitcoin.

Cum funcționează portofelul DropBit?

cum funcționează aplicația dropbit

La fel ca alte portofele cripto populare precum Trezor, Ledger și KeepKey, procesul este destul de simplu. Tot ce trebuie să faceți este să instalați aplicația pe telefon, să o deschideți, să selectați destinatarul din lista de contacte și să le trimiteți orice cantitate de bitcoin doriți. Dacă nu au niciun portofel în care să primească bitcoinul, aplicația face tot posibilul.

În primul rând, notificându-le că doriți să le trimiteți ceva bitcoin. Tot ce trebuie să facă este să oprească și să instaleze aplicația DropBit pe telefoanele lor în termen de 24 de ore de la primirea notificării. Odată ce ați terminat, numerele lor de telefon vor fi verificate de aplicație. Aceasta este pentru a vă asigura că numai destinatarul dorit primește fondurile pe care intenționați să le trimiteți.

De îndată ce este verificat, expeditorul este notificat că portofelul destinatarului este disponibil și poate accepta bitcoin-urile. Tot ce face expeditorul este să lanseze aplicația DropBit, iar bitcoins-urile sunt automat depuse în portofelul destinatarului..

Această aplicație elimină, în esență, procesul stresant și plictisitor de trimitere și primire de bitcoin folosind canalele cunoscute în mod obișnuit. Gândiți-vă la asta ca Venmo, Paypal sau Stripe. Acestea elimină atâtea neplăceri, ceea ce face incredibil de ușor trimiterea și primirea de fonduri.

Aceasta este ceea ce face aplicația DropBit pentru bitcoins.

Caracteristicile și avantajele aplicației DropBit

caracteristicile aplicației dropbit

Ușurința de transfer

Cu un simplu text sau tweet, puteți trimite și primi fonduri. Asta e corect. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați contul de twitter și veți putea trimite sau primi fonduri prin aceste canale. În prezent, nu există nicio aplicație care să facă acest lucru pe piață.


Plăți fără custodie și plăți rapide

Cheile private ale portofelului dvs. bitcoin sunt complet sub controlul dvs. Rămâne întotdeauna în aplicație, datorită criptării de nivel militar care face dificilă hack-ul. Aceste chei nu sunt accesate niciodată de aplicația DropBit.

Vă aparțin. În ceea ce privește bitcoin-urile pe care le trimiteți, aplicația are acces zero la monedele dvs. Facilitează doar conexiunea dintre portofele. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dispariția banilor în tranzit sau furarea acestora.

Portofelul Lightning nativ este în mare măsură custodial. În acest fel, puteți efectua plăți rapide și rapide, fără a fi nevoie să vă configurați canalele, nodurile sau oricare dintre acele lucruri greoaie.

Nu stochează persoanele de contact

Deși aplicația necesită contactele atât ale expeditorului, cât și ale destinatarului, nu extrage sau stochează niciodată aceste date. Deci, dacă sunteți supărat de accesul aplicației la contactele dvs., nu fiți.

Tehnologia este concepută astfel încât, deși veți avea nevoie de numere de telefon sau detalii twitter, serverul nu vede efectiv numerele sau detaliile. Tipul tehnologic protejează serverul de acest lucru, în timp ce verifică în continuare dacă destinatarul este sau nu un utilizator înregistrat.

Transparență, confidențialitate și recuperare

Dacă vreodată trebuie să-ți recuperezi portofelul, poți oricând să importi în aplicație fraza de semințe de 12 cuvinte. De asemenea, veți putea vedea o defalcare a tranzacțiilor dvs. în orice moment.

Aplicația vine cu un portofel HD. Acest lucru înseamnă că de fiecare dată când trimiteți și / sau primiți fonduri, aplicația generează automat noi adrese publice, făcând astfel tranzacțiile mai greu de urmărit de către oricine ar putea căuta.

Lucrul bun este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la urmărirea acestor adrese. Acestea sunt conectate automat la adresa principală a portofelului. Dar acest lucru nu va apărea în tranzacțiile dvs. Aceasta o face o aplicație fantastică pentru cei care caută un strat suplimentar de confidențialitate în tranzacțiile lor online.

ghidul aplicației coinninja dropbit

Portofel Lightning pentru plăți rapide

Aplicația vine, de asemenea, cu portofele fulger. Acesta este de obicei separat de portofelul dvs. DropBit principal și necesită finanțare. Din portofelul Lightning, puteți face apoi plăți mici sau tranzacții.

Deoarece aceste tranzacții sunt în afara lanțului – adică sunt rapide – nu trebuie să fie adăugate la bloc înainte de confirmare. Ca urmare, acestea vin cu încărcări zero și se finalizează de obicei aproape instantaneu.

Acesta este un mod minunat de a evita timpul de așteptare de obicei asociat cu tranzacțiile bitcoin. Când considerați că sumele pe care le trimiteți sunt foarte mici în comparație cu timpul obișnuit de așteptare în rețeaua / blockchain bitcoin, veți descoperi că este o opțiune mai bună.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map