Portofel Casa Keymaster: Master The Crypto User Review Guide

recenzie portofel casa

Casa este un serviciu de pornire a custodiei criptografice menit să ușureze securizarea și controlul bitcoinului. Astăzi, examinăm totul despre sistemul de gestionare a portofelului cheie personală Casa și despre modul în care funcționează Casa.

Ce este Casa?

Casa este o companie de custodie criptografică care oferă trei produse și servicii de bază, inclusiv Keymaster, Casa Node și Casa Covenant (pentru moștenire).

portofel casa bitcoin

Toate produsele și serviciile Casa vă facilitează securizarea și controlul bitcoinului. Plătiți pentru un abonament Casa, apoi obțineți acces la anumite produse și servicii pe baza nivelului dvs. de abonament.

Casa face o mare parte din faptul că este un serviciu „construit pentru hodlers de hodlers”. Dacă aveți o cantitate mare de cripto pe care trebuie să îl asigurați, atunci Casa este o opțiune excelentă. De fapt, când Casa s-a anunțat pentru prima dată lumii în martie 2018, compania s-a descris ca fiind „cel mai sigur portofel de criptomonede din lume”..

Casa este cunoscută mai ales pentru Keymaster. Casa îl descrie pe Keymaster drept „primul sistem multisig ușor de utilizat din lume”. Datorită Keymaster, orice utilizator poate rămâne în siguranță și poate controla direct cheile sale. Keymaster se adresează hodlerilor, persoanelor cu valoare netă mare, fondurilor și echipelor. Dacă dețineți o cantitate semnificativă de criptare, atunci poate fi în interesul dvs. să protejați cripto-ul cu Keymaster. Keymaster vă permite să configurați, să controlați și să accesați cu ușurință portofele multi-sig 2-of-3 și portofele multi-sig 3-of-5.

recenzie casa keymaster

Alte produse și servicii cheie oferite de Casa includ Casa Node 2, care vă permite să câștigați bitcoin în timp ce susțineți rețelele bitcoin și Lightning. Este un Raspberry Pi 4 cu 4 GB RAM și un SSD de 1 TB.

casa nodul 2

Casa oferă, de asemenea, aplicația Sats, care este o aplicație de tip Venmo, destinată utilizatorilor cripto. Cu aplicația Sats, puteți trimite sau primi bitcoin folosind SatsTags, puteți câștiga bitcoin cu SatsBack Rewards sau puteți accesa Casa Node de oriunde din lume.

aplicația casa sats

Există, de asemenea, o extensie Casa pentru Chrome care vă permite să efectuați sau să primiți plăți Lightning pe site-uri web fără a părăsi site-ul. Extensia se împerechează cu Casa Node, permițându-vă să efectuați tranzacții fără a naviga prin interfața nodului.

În 2019, Casa a introdus un serviciu deosebit de unic numit Casa Covenant, care combină autorizarea cu mai multe semnături cu un protocol de securitate pentru a atribui deținerile bitcoin pentru moștenirea ulterioară. Folosind Casa Covenant, oricine se poate asigura că bitcoinul său este transmis celor dragi. Casa integrează stocurile dvs. criptografice direct în ultima voință și testament. Casa vă va plimba chiar și moștenitorii prin procesul de recuperare a fondurilor, dacă este necesar.

Abonându-vă la Casa, veți avea acces la unul sau mai multe dintre aceste produse și servicii. Abonamentele variază de la 34 USD la 420 USD pe lună, deși este disponibilă și o perioadă de încercare gratuită.

Iată cum Casa își rezumă misiunea generală:

„Casa vă pune la dispoziție instrumentele. Vă preluați controlul asupra banilor și datelor. Casa vă maximizează suveranitatea individuală. ”

Scopul este de a oferi fiecărui titular criptomonedă suveranitatea lor, oferindu-le instrumentele de care au nevoie pentru a-și asigura viața digitală.

Caracteristici Casa

beneficii portofel cripto casa

Caracteristicile cheie ale produselor și serviciilor Casa includ:

Ideal pentru oricine are o mulțime de cripto: Abonamentele Casa variază de la 34 USD la 420 USD pe lună (facturate anual). Serviciul este oferit celor care au o cantitate semnificativă de cripto de protejat, inclusiv persoanelor cu valoare netă ridicată, hodlerilor, balenelor, fondurilor sau startup-urilor.

Abonamente gratuite și cu plată disponibile: Puteți încerca gratuit Keymaster-ul Casa și aplicația Sats gratuit cu un abonament de probă. Abonamentele Gold, Platinum și Diamond (de la 34 la 420 USD pe lună) sunt, de asemenea, disponibile în funcție de nevoile dvs..

Keymaster: Keymaster este un serviciu de gestionare a cheilor criptografice destinat oricui deține o cantitate mare de cripto – inclusiv hodlers, persoane cu valoare netă ridicată, fonduri și altele. Cu Keymaster, păstrați în continuare propriile chei bitcoin, deși sunt mult mai sigure.

Casa Node 2: Casa oferă, de asemenea, Casa Node 2, un nod bitcoin și Lightning care vă permite să câștigați bitcoin în timp ce susțineți atât rețelele bitcoin, cât și Lightning. Este un Raspberry Pi 4.

Aplicația Sats: Casa a construit aplicația Sats, care vă permite să trimiteți și să primiți bitcoin folosind SatsTags. De asemenea, puteți câștiga bitcoin cu SatsBack Rewards sau puteți utiliza Casa Node de oriunde din lume.

plăți casa fulger

Extensie Sats: Casa oferă o extensie de browser care vă permite să efectuați și să primiți cu ușurință plăți prin rețea bitcoin și Lightning pe internet folosind nodul dvs. Casa. Puteți introduce parola prin extensie pentru a vă conecta la nodul Casa într-un singur pas. De asemenea, puteți efectua și primi plăți rapid fără a părăsi site-ul.

Semnături multiple, dispozitive multiple și locații multiple: Key’shield-ul Casa este cea mai bună configurație de securitate multi-sig. Vă puteți asigura fondurile cu mai multe semnături pe mai multe dispozitive din mai multe locații.

Maximizați securitatea fizică: Este posibil să aveți o configurație cu mai multe semnături securizată printr-o frază originală, dar este la fel de sigură ca securitatea dvs. Cineva cu o cantitate semnificativă de cripto este expus atacurilor fizice. Poate că ți-ai memorat fraza de semințe, de exemplu, dar cineva poate extrage fraza de la tine cu tortură. Cu Casa, nu este nevoie să te expui (sau averii tale cripto) la amenințări fizice, deoarece nu există un singur punct de eșec.

Construită pentru Hodlers, de Hodlers: Casa a menționat în repetate rânduri că a fost „construită pentru hodlers, de hodlers”. Dacă aveți o cantitate mare de cripto pe care doriți să o protejați pe o perioadă lungă de timp, atunci Casa este o opțiune ideală.

Un abonament pentru mai multe servicii: Casa are mai multe niveluri de abonament și veți avea acces la mai multe produse și servicii Casa cu fiecare abonament.

Cele mai ușoare și mai sigure configurări multi-sig: Este inteligent să protejați fondurile mari cu configurări cu mai multe semnături. Cu toate acestea, există și un anumit grad de risc: ce se întâmplă dacă pierdeți unul sau două dintre dispozitivele de semnare? Ce se întâmplă dacă o persoană care controlează semnăturile devine necinstită? Casa vă ajută să evitați problemele și să recuperați fonduri cu serviciile sale Keymaster și Key Shield. Aceste servicii fac mai ușoară și mai sigură operarea setărilor multi-sig.

Abonamentele includ portofele hardware: Abonamentul dvs. Casa include 1 portofel hardware (pentru abonații Gold) sau 3 portofele hardware (pentru membrii Platinum și Diamond). Acest portofel hardware va funcționa ca un singur dispozitiv de semnare în configurarea dvs. multi-sig Key Shield.

Serviciu dedicat clienților 24/7: Casa oferă servicii dedicate clienților, incluzând consilieri personali pentru clienți, sesiuni de configurare individuală și alte opțiuni de asistență personalizate.

Servicii de semnare de urgență și recuperare cheie: Într-o configurație Key Shield cu 3-din-5 semnături necesare, Casa va deține una dintre taste. Casa oferă semnarea de urgență și recuperarea cheii.

Dispozitive de înlocuire livrate peste noapte: Abonaților Platinum și Diamond li se pot livra dispozitive de înlocuire peste noapte. De exemplu, dacă pierdeți accesul la o cheie hardware din configurația dvs. multi-sig și trebuie să o înlocuiți, atunci Casa vă va livra un portofel hardware cât mai curând posibil.

Suportă mai multe portofele hardware: Abonamentele la Casa includ în mod implicit un Trezor One. Cu toate acestea, setările acceptă și modelele Trezor Model T, Ledger Nano S și Ledger Nano X.

Suportă iOS și Android: Casa funcționează atât cu dispozitive Apple, cât și cu dispozitive Android.

Du-te fără semințe: A avea o expresie seed este excelent pentru recuperare, dar prezintă și o gaură enormă în configurarea securității. Dacă cineva câștigă acces la acea expresie de bază, aceasta pune în pericol fondurile dvs. Casa are o configurație fără semințe care elimină necesitatea copiilor de rezervă pe hârtie.

Genti Casa Faraday: Abonații Casa Diamond și Platinum primesc pungi Faraday pentru protecție suplimentară. Poate doriți să plasați portofelul hardware și alte elemente electronice într-o pungă Faraday, de exemplu, pentru a vă asigura că nu pot fi trimise semnale.

Evenimente și avantaje pentru membri: Casa organizează evenimente speciale pentru membrii Diamond și Platinum. Acești membri primesc, de asemenea, diverse avantaje și alte beneficii pentru membri.

Cum funcționează Casa?

Casa oferă trei produse și servicii de bază. Iată o explicație de bază a modului în care funcționează fiecare:

Cum funcționează Casa Keymaster?

Keymaster vă permite să vă securizați bitcoinul utilizând o mână de diferite configurări cu mai multe semnături. Abonamentele Casa mai scumpe vin cu mai multe opțiuni de portofel multi-sig.

cum se utilizează casa keymaster

Produsul emblematic Keymaster este Casa Shield Key, care oferă 3 din 5 securitate cu mai multe semnături. Scopul este de a oferi utilizatorilor „liniștea sufletească supremă cu privire la securitatea criptomonedelor [lor]”, explică site-ul oficial. De asemenea, este conceput pentru a fi ușor de utilizat de către oricine de orice nivel tehnic.

Cu sistemul multi-sig 3 din 5, cripto-ul dvs. este protejat de 5 chei diferite pe 5 dispozitive diferite în 5 locații diferite. Dacă cineva obține acces la 1 sau 2 chei sau dispozitive, atunci fondurile dvs. de criptare nu sunt compromise. Scopul este de a proteja utilizatorii împotriva hackerilor și a atacurilor în persoană.

Cu Casa Key Shield, nu trebuie să scrieți o frază originală. Dacă pierdeți una dintre cheile dvs. hardware, puteți să o înlocuiți cu ușurință și să utilizați dispozitivele rămase pentru a trimite fondurile către setul de chei nou creat. Nu aveți riscul de securitate asociat cu scrierea unei expresii inițiale, deoarece dispozitivele dvs. hardware pot funcționa ca dispozitive de recuperare.

ghid de securitate casa

Membrii Diamond și Platinum ai casei au acces la o echipă dedicată 24/7 de reprezentanți ai serviciilor pentru clienți care îi ghidează pe utilizatori pe parcursul întregului proces de configurare. Casa pune la dispoziție dispozitivele hardware inițiale, precum și dispozitivele de înlocuire în caz de pierdere, astfel încât utilizatorii să nu se îngrijoreze de nimic.

În plus, Casa va deține una dintre cele 5 taste din Key Shield pentru urgențe. Casa nu vă poate accesa fondurile în niciun fel, deoarece deține doar o cheie. Cu toate acestea, dacă vreodată pierdeți două chei în același timp, puteți utiliza cheia de urgență a Casei pentru a vă ajuta să transferați fondurile într-un set de chei nou, întreg.

În ansamblu, Casa Keymaster este ideală pentru configurații cu mai multe persoane – cum ar fi familii, echipe, start-up-uri sau fonduri. Dacă doriți să asigurați o cantitate mare de cripto între mai multe părți, atunci Keymaster funcționează excelent.

Casa oferă, de asemenea, o configurare de bază de securitate multi-sig 2 din 3. Funcționează similar cu Scutul cheie al lui Casa. Cele trei chei includ telefonul dvs., un portofel hardware și cheia de recuperare Casa, fiecare tranzacție necesitând o semnătură de la 2 din cele 3 chei. Configurarea multi-sig a 2 din 3 a Casei este promovată ca un sistem de stocare frigorifică entry-level.

Cum funcționează Casa Covenant?

Casa Covenant este un sistem de moștenire bitcoin care vă păstrează bitcoinul în siguranță, chiar și după ce ați murit. Îți poți proteja pe cei dragi și te poți asigura că îți primesc bitcoinul ca parte a ultimei voințe.

Când folosiți bitcoin fără Casa, moștenirea este dificilă. Dacă vă gestionați propriile chei, atunci aveți nevoie de un plan pentru a vă transmite averea la sfârșitul vieții. Mulți bitcoineri au murit cu fondurile blocate pentru totdeauna pur și simplu pentru că nu au lăsat instrucțiuni niciunei persoane dragi.

protocolul de moștenire casa bitcoin

Casa Covenant lucrează cu un avocat imobiliar existent, ceea ce înseamnă că puteți evita munca suplimentară și riscați ca bitcoinul dvs. să fie transmis separat de alte active.

Caracteristica cheie a Casa Covenant este caracteristica multi-sig, care asigură transferul fondurilor dvs. numai atunci când nu este – și nu înainte. Aveți control deplin asupra procesului. De asemenea, Casa vă va îndruma familia sau avocatul pe parcursul întregului proces și va extinde chiar și sprijinul moștenitorilor după ce ați trecut.

Sistemul obișnuit de gestionare a cheilor Casa vă permite să configurați un portofel multi-sig 2 sau 3 din 5. Cu toate acestea, Casa Covenant folosește o configurație opțională 3 din 6. Aveți nevoie de o semnătură de la 3 din cei 6 deținăători de chei pentru ca o tranzacție să fie valabilă. Cheia suplimentară (a șasea cheie) va fi activată în timpul procesului de configurare a serviciului Covenant și este deținută de avocatul imobiliar al utilizatorului. Dacă clientul decedează, atunci cheia avocatului imobiliar, cheia de recuperare Casa și cheia seifului și utilizate pentru recuperarea fondurilor.

Casa Covenant este disponibilă pentru toți membrii Casa Diamond. Casa Diamond are un preț de 420 USD pe lună (facturat anual), astfel încât acest serviciu este destinat în principal persoanelor cu valoare netă ridicată în locul utilizatorilor obișnuiți de bitcoin.

Când Casa a lansat Covenant în 2019, compania a descris serviciul drept un sistem „primul de acest gen”. Există alte servicii de moștenire bitcoin disponibile, deși Casa l-a integrat în sistemul de moștenire, voință și testament existent mai bine decât concurenții săi – deși, evident, prețurile sunt, de asemenea, mult mai mari.

Cum funcționează Casa Node 2?

Casa Node 2 vă permite să câștigați bitcoin în timp ce susțineți rețelele bitcoin și Lightning. Veți primi un Casa Node 2 ca parte a fiecărui abonament Casa plătit.

nodul casa bitcoin

Casa Node 2 este un Raspberry Pi 4 cu 4 GB RAM și un SSD de 1 TB. Controlați nodul utilizând propriul NodeOS al Casei (care are acum modul întunecat).

Combinând Casa Node 2 cu aplicația Sats, puteți câștiga bitcoin și puteți folosi Lightning de oriunde. În plus, puteți rula Node Heartbeats pe Node 2 pentru a câștiga bitcoin în fiecare săptămână doar pentru a rula un nod sănătos și pentru a sprijini rețeaua bitcoin.

nodul rețelei fulgere casa

Cu Casa Node 2, puteți rula și BTCPay Server pentru a accepta cu ușurință plățile de comerț electronic în bitcoin. Casa intenționează să anunțe alte caracteristici Node în viitorul apropiat.

Prețuri Casa

Aveți acces la unul sau mai multe produse și servicii Casa cu fiecare nivel de abonament. Abonamentele variază de la Silver (gratuit) la Diamond (420 $ pe lună). Toate prețurile de mai jos presupun facturare anuală.

servicii portofel casa

Argint (gratuit)

 • Încercați gratuit Keymaster și aplicația Sats
 • Stocați bitcoin în telefon folosind Keymaster și aplicația Sats

Aur (34 USD pe lună facturat anual)

 • Un kit de pornire pentru utilizarea și securizarea bitcoinului
 • 2 din 3 securitate cheie cu mai multe semnături)
 • 1 x portofel hardware (Trezor One)
 • Casa Node 2
 • Geanta Casa Faraday
 • Asistență directă prin e-mail de la Casa
 • Utilizați aplicația Sats pentru a câștiga recompense cu Casa Node

Platină (150 USD pe lună facturat anual)

 • Soluție completă de custodie criptografică pentru nevoile individuale de securitate
 • The Key Shield (3 din 5 seturi de chei cu mai multe semnături)
 • 3 x portofele hardware
 • Serviciu dedicat clienților 24/7
 • Personal Client Advisor și sesiune de configurare 1-la-1
 • Serviciul de recuperare a cheii Casa și semnarea de urgență
 • Dispozitive de înlocuire livrate peste noapte
 • Pachet complet de echipamente Casa, incluzând genti Casa Node 2 și Faraday
 • Excludeți evenimente, avantaje și beneficii pentru membri

Diamant (420 USD pe lună facturat anual)

 • Ofertă de servicii complete pentru securitatea criptografică supremă
 • The Key Shield (3 din 5 seturi de chei cu mai multe semnături)
 • 3 x portofele hardware
 • Suport multi-utilizatori pentru familii și echipe
 • Planificarea moștenirii Casa pentru transferul de active generaționale
 • Serviciu dedicat clienților 24/7
 • Serviciul de recuperare a cheii Casa și semnarea de urgență
 • Personal Client Advisor și sesiune de configurare 1-la-1
 • Dispozitive de înlocuire livrate peste noapte
 • Pachete complete de echipamente Casa, inclusiv două Casa Nodes și Faraday Bags
 • Evenimente exclusive, avantaje și beneficii pentru membri

Despre Casa

Casa este condusă de fondatorul și CEO Jeremy Welch. Alți membri cheie ai echipei includ Kelly Lyons (președinte) și Jameson Lopp (CTO).

casa crypto team

Casa are sediul central în New York. Compania s-a anunțat în martie 2018 printr-un post mediu, descriindu-și serviciul drept „cel mai sigur portofel de criptomonede din lume”.

Casa a strâns peste 3,5 milioane de dolari până în prezent.

Cuvânt final

Serviciul principal al Casei este Keymaster, care este cea mai bună configurare multi-sig. Keymaster face ușor, sigur și sigur operarea unei configurări multi-sig 2-of-3 sau 3-of-5. Casa vă va ghida prin procesul de configurare, va controla o singură cheie ca o copie de rezervă și va elimina necesitatea unei expresii seed. Pe parcurs, Casa oferă, de asemenea, opțiuni de rezervă de urgență, livrare de portofel hardware peste noapte și alte avantaje pe care nu le-ați primi dacă rulați propria configurație multi-sig..

Mai recent, Casa și-a introdus și Casa Node 2, un nod bitcoin și Lightning, precum și serviciul de moștenire Casa Covenant, care facilitează transferul averii dvs. cripto către moștenitorii dvs..

Din toate aceste motive, Casa (cu prețuri cuprinse între 34 și 420 USD pe lună) îi ajută pe utilizatori să își securizeze stocurile de criptare în mai multe moduri cu o suită de instrumente unice.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map