Portofele criptomonede: de ce aveți nevoie de portofele?

Unele dintre linkurile din această postare sunt de la sponsorii noștri. Vă oferim informații exacte și fiabile. Citiți Divulgarea noastră publicitară.

Portofele criptomonede

Prezentare generală a articolului: Acesta este un ghid cuprinzător pentru portofele criptomonede pe care toată lumea ar trebui să le cunoască. Am compilat o listă cu diferitele tipuri de portofele criptografice și am explicat necesitatea ca dvs. să aveți unul.

Scopul principal al creării Bitcoin ca monedă descentralizată a fost de a oferi maselor puterea de a-și controla și gestiona propriii bani. S-ar putea să vă întrebați:

„Ei bine, nu am controlul deplin al banilor mei?”

Deoarece banii pe care îi depuneți în bancă sunt de obicei folosiți pentru a-i împrumuta altora, din punct de vedere tehnic nu aveți control deplin asupra lor.

Ceea ce dețineți este pur și simplu un IOU sau o promisiune a băncii de a vă plăti. Ar putea părea o nebunie, dar sistemul nostru monetar actual are multe defecte fundamentale care ne ocolesc pe majoritatea dintre noi.

Bitcoin – și criptomonedele – vă oferă puterea de a avea un control absolut și total asupra banilor dvs..

Și dat fiind faptul că Bitcoin și alte criptomonede au crescut în valoare, este vital să aveți propriul portofel de criptomonede pentru a stoca și gestiona monedele dvs..

Aflați cum să obțineți randamente de peste 100% investind în cripto

ANTRENAMENT GRATUIT Navigare rapidă Ce este un portofel Crypto?Cum functioneazã?

Ce este un portofel Crypto?

Definiție simplificată: Este un program software care stochează monedele dvs.

Definiție tehnică: Este un program software care stochează cheile dvs. private și publice (acestea vin în perechi), permițându-vă să trimiteți și să primiți monede prin blockchain, precum și să vă monitorizați soldul.

Cum functioneazã?

În primul rând, portofelele digitale sunt destul de diferite în comparație cu portofelul dvs. fizic. În loc să stocheze bani, portofelele digitale stochează chei private și publice.

Cheile private seamănă cu numărul PIN pentru a accesa contul dvs. bancar, în timp ce cheile publice sunt similare cu numărul contului dvs. bancar. Când trimiteți Bitcoin, trimiteți VALOARE sub forma unei tranzacții, transferând proprietatea monedei către destinatar.

Pentru ca destinatarul să cheltuiască Bitcoin nou transferat, cheile sale private trebuie să se potrivească cu adresa publică la care ați trimis Bitcoins-urile. (Citiți și: Ghid pentru furci: tot ce trebuie să știți despre furci, furculiță tare și furcă moale)

Proprietatea cheilor dvs. private vă oferă control total asupra fondurilor asociate cheilor dvs. publice corespunzătoare. De aceea, este vital să vă asigurați că vă păstrați cheile private ascunse în secret, astfel încât DOAR TU cunoaște-ți cheile private.

Dacă orice altă persoană vă pune mâna pe cheile private, va avea controlul asupra monedelor dvs. De asemenea, este la fel de important să aveți o copie de rezervă a cheilor dvs. private, pentru a vă proteja de pierderile accidentale.

De asemenea, vă veți pierde fondurile dacă nu vă puteți recupera cheile private pierdute.

(Citiți și: Ghid privind monedele de confidențialitate: compararea criptomonedelor anonime)

Solicitați Ghidul dvs. Crypto IRA GRATUIT și primiți un DVD GRATUIT „The Rise of Bitcoin”

CERI GHIDUL TĂU GRATUIT DVD-ul Rise of Bitcoin

Pot să-i țin pur și simplu pe un schimb pentru a evita complexitățile?

Ai putea, dar nu ai vrea. Deși ați avea automat un portofel atunci când deschideți un cont de schimb de criptomonede (portofel găzduit la schimb), nu aveți controlul cheilor private și publice.

A deține controlul cheilor înseamnă a deține controlul monedelor tale. Bursele funcționează ca o bancă; este un furnizor de servicii terță în care aveți încredere pentru a vă păstra monedele în siguranță.

Cu toate acestea, există întotdeauna o probabilitate ca schimbul să se închidă sau să fie piratat, rezultând o pierdere de monede (exemplu: Mount Gox Exchange).

Având în vedere lipsa cadrelor de reglementare privind schimburile și criptomonedele în ansamblu, precum și copilăria industriei, cel mai bun mod de a vă păstra monedele în siguranță este să dețineți controlul total asupra monedelor dvs. Puteți avea control absolut doar având propriul dvs. portofel.

În plus, participarea la ICO-uri necesită să aveți propriile dvs. portofele private, din care să investiți. Nu puteți investi în ICO prin contul dvs. de schimb.

Iată un Ghid pentru începători pentru investițiile ICO: Cum să participați la ICO.

(Vezi mai multe: Ghid pentru schimburi descentralizate: compararea DEX-urilor populare)

Să începem!

Poate fi intimidant alegerea portofelului potrivit, dar nu vă faceți griji! Am compilat diferitele tipuri de portofele pentru diferite monede în funcție de prețul, nivelul de securitate și mobilitate pentru confortul dvs..

Declinare de responsabilitate: În scopul simplității, acest ghid nu listează portofelele complete ale clienților, cum ar fi Bitcoin core, Mist sau Parity, deoarece descărcarea întregului blockchain poate să nu fie o experiență ușor de utilizat, chiar dacă admitem că este cel mai sigur mod de stocare a monedelor dvs..

Ghid pentru portofele criptomonede: de ce aveți nevoie de portofele? | MasterTheCrypto.com

Dacă doriți să începeți să deschideți un gratuit Eter (și compatibil ERC20) portofel online, vă rugăm să citiți acest Ghid pentru portofele criptomonede: Deschiderea unui portofel MyEtherWe (MEW).

Alternativ, dacă doriți să deschideți un gratuit Bitcoin portofel online, vă rugăm să aruncați o privire la acest Ghid pentru portofele criptomonede: deschiderea unui portofel Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map