Portofelul Exodus: Stăpânește Ghidul de revizuire a utilizatorului Crypto

revizuirea exodului

Cum se folosește, se stochează și se înregistrează cu portofelul Exodus Crypto

Exodus este un portofel mobil și desktop pentru începători, care acceptă peste 100 de criptomonede. Examinați totul despre aplicația de portofel criptografic Exodus, proiectată frumos, sigură și sigură astăzi.

Ce este Exodul?

Exodus este un portofel multi-valută disponibil pentru desktop și dispozitive mobile. Portofelul are o interfață de utilizare simplă, care îl face accesibil pentru începători, deși există suficiente funcții avansate pentru a menține fericiți utilizatorii cripto mai experimentați.

ce este portofelul de exod

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa despre Exodus este interfața sa atrăgătoare. Portofelul folosește în mod eficient culoarea, separându-vă criptomonedele în funcție de culoare pentru a facilita vizualizarea exactă a portofoliului dvs. În același timp, interfața Exodus nu este prea ocupată. Afișează informațiile cruciale de care aveți nevoie, fără a vă copleși cu ferestre inutile. Vă puteți accesa portofoliul, portofelul, schimbul și opțiunile de rezervă, toate din ecranul principal Exodus.

Exodus este dezvoltat de o companie numită Exodus Movement Inc., care a fost fondată în 2015. Deși Exodus este mai nou decât concurenții mai experimentați precum Mycelium, a câștigat popularitate pentru că este ușor de utilizat, accesibil pentru începători și personalizabil pentru mai avansați. comercianți.

Caracteristicile portofelului Exodus

exod-bitcoin-crypto-wallet-review

Control complet al cheilor dvs. private: Cu Exodus, păstrați controlul complet asupra cheilor dvs. private. Cheile dvs. private sunt stocate pe desktop sau pe dispozitivul mobil. Atâta timp cât păstrezi accesul la dispozitivul respectiv și nimeni nu ți-a furat opțiunile de rezervă, atunci rămâi în controlul complet al cheilor tale private.

Disponibil pentru iOS și Android: Exodus este o descărcare gratuită pentru iOS și Android.

beneficii pentru portofelul exodului

Disponibil pentru Windows, Linux și Mac: Exodus este disponibil pentru toate cele trei sisteme de operare majore pentru desktop, inclusiv Windows, Linux și Mac.

Asociați portofelele desktop și mobile împreună: Dacă doriți să vă gestionați fondurile din mers și de pe desktop, puteți face acest lucru prin asocierea portofelelor desktop și mobile Exodus, oferindu-vă control complet asupra fondurilor dvs. de pe oricare dintre dispozitive.

100+ Criptomonede acceptate: Exodus acceptă peste 100 de active criptografice în total, inclusiv practic fiecare criptomonedă majoră. Monedele cheie acceptate de Exodus includ bitcoin, Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB), Tether (USDT), EOS (EOS), Monero (XMR), Dash (DASH), Ethereum Classic (ETC) și Stellar (XLM).

lista-suport-criptomonedă-exod

Portofel Lite: La fel ca toate aplicațiile mobile, Exodus este un portofel bitcoin lite, ceea ce înseamnă că nu trebuie să descărcați întregul blockchain pentru a utiliza Exodus. Acest lucru este obișnuit în rândul aplicațiilor mobile, deși unele portofele desktop au cerut în mod tradițional să descărcați întregul blockchain.

Trimiteți și primiți monedă digitală: Exodus vă permite să trimiteți și să primiți toate cele peste 100 de monede digitale acceptate.

Compatibil cu Trezor: Exodus este compatibil cu portofelele hardware Trezor, permițându-vă să conectați cu ușurință una dintre cele mai populare soluții de portofel hardware din lume cu portofelul dvs. Exodus.

portofel hardware exod

Nu este complet open source (deși cele mai importante caracteristici sunt open source): Exodus este construit pe multe componente open source și multe părți ale Exodus sunt publicate pe Github sub pagina Mișcarea Exodului. Puteți vizualiza codul sursă aici. Cu toate acestea, anumite elemente ale Exodului nu sunt open source. Exodus susține că aceste elemente nu sunt open source, deoarece „pun mult timp și lucrează în producerea design-urilor, animațiilor și experienței generale a utilizatorului” și doresc ca acea muncă să rămână protejată.

Urmăritor portofoliu: Nu toate portofelele criptografice oferă un tracker de portofoliu. Cu toate acestea, Exodus oferă un tracker, care vă permite să vizualizați instantaneu soldul total al tuturor criptomonedelor.

Afișează soldul în peste 30 de valute Fiat: Doriți să vizualizați soldul total al portofoliului în dolari SUA? Puteți face acest lucru cu Exodus și cu majoritatea celorlalte aplicații de portofel. Cu toate acestea, Exodus acceptă, de asemenea, alte 30 de opțiuni de afișare a monedei fiat, ceea ce face ușor să vedeți exact cât valorează portofoliul dvs..

Expresie de acces pentru recuperarea a 12 cuvinte: La fel ca majoritatea celorlalte portofele software, Exodus vă permite să configurați o expresie de acces de recuperare de 12 cuvinte (seed). Dacă pierdeți accesul la dispozitiv, cont sau aplicație, puteți utiliza această expresie de acces pentru a recâștiga accesul la fondurile și cheile dvs. private.

Opțiuni multiple de asistență pentru clienți: Exodus are o asistență clienți surprinzător de puternică în comparație cu alte programe de portofel. Puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți Exodus prin intermediul unui birou de asistență online, prin e-mail sau prin intermediul rețelelor sociale precum Twitter, Slack și Facebook.

suport portofel exod

Sigur: Înțeles, Exodus pune un accent puternic pe securitate. Exodus criptează cheile dvs. private și datele de tranzacție de pe dispozitivul dvs., ceea ce înseamnă că nimeni nu vă poate accesa criptocurrency decât dvs..

Touch ID, Face ID și autentificare biometrică: Exodus vă permite să activați Touch ID și Face ID (sau senzori biometrici Android) pentru a verifica tranzacțiile. Dacă doriți să vă verificați identitatea de fiecare dată când efectuați o tranzacție, atunci Exodus vă permite să faceți acest lucru.

Miza: Câștigați interes asupra deținerilor dvs. criptografice fără a părăsi aplicația Exodus. Exodus vă permite să mizați ONT în portofelul Ontology din aplicație, de exemplu, pentru a câștiga venituri pasive.

Diagramele și datele financiare: Exodus afișează diagrame, istoricul pieței și alte date financiare atât în ​​aplicația desktop cât și în cea mobilă, facilitând vizualizarea informațiilor despre prețuri istorice și multe altele.

Schimb incorporat: Puteți cumpăra și vinde criptomonede fără a părăsi aplicația Exodus. Exodus are un schimb încorporat. Veți plăti o mică taxă de comision pentru a utiliza acest schimb, dar poate fi mai ieftin (și mai convenabil), apoi să vă trimiteți banii în schimb și înapoi.

schimb portofel exod

Mai multe teme disponibile: Exodus vă permite să vă personalizați interfața de tranzacționare utilizând mai multe teme. Multe alte portofele au un design unic, așa că este plăcut să vedem că Exodus oferă utilizatorilor mai multă flexibilitate.

Nu este necesară înregistrarea sau verificarea: Instalarea aplicației Exodus pe dispozitivul dvs. este toată înregistrarea și verificarea de care aveți nevoie. Nici măcar nu trebuie să vă înregistrați sau să verificați pentru a utiliza schimbul Exodus.

Cum funcționează Exodul?

Exodus funcționează ca majoritatea celorlalte portofele și aplicații criptografice. Instalați portofelul pe dispozitivul dvs. mobil sau desktop. Apoi, puteți configura portofele pentru oricare dintre cele peste 100 de criptomonede acceptate în cadrul aplicației.

Exodus criptează și stochează toate cheile private la nivel local. Cheile private nu sunt trimise către un server terță parte sau difuzate pe internet. Atâta timp cât dispozitivul dvs. rămâne sigur, cheile dvs. private vor rămâne securizate.

Dacă pierdeți accesul la dispozitivul dvs. și doriți să restabiliți accesul la fondurile dvs., puteți instala Exodus pe un dispozitiv separat și puteți introduce expresia de acces de recuperare de 12 cuvinte. Ca și în cazul altor portofele, este crucial să vă păstrați în siguranță fraza de 12 cuvinte. Oricine are acces la expresia dvs. de acces va putea accesa și fondurile dvs. criptografice.

Unul dintre dezavantajele cu Exodus este că nu există autentificare cu doi factori disponibilă. Tot accesul la aplicație este controlat printr-o parolă. Dacă cineva are acces la computerul dvs. sau la dispozitivul desktop și vă ghicește parola, atunci va putea accesa cheile dvs. private.

Este important de menționat faptul că Exodus este unul dintre cele mai prietenoase portofele criptografice disponibile astăzi, pur și simplu datorită interfeței sale fantastic. Interfața de utilizare este ideală pentru utilizatorii de criptare la nivel de intrare, deși există suficiente funcții avansate pentru a-i menține pe toți utilizatorii de cripto. Meniurile sunt simple, dar folosesc în mod eficient culoarea pentru a distinge între diferitele dvs. stocuri criptografice și pentru a indica diferite opțiuni.

De asemenea, este important să rețineți că Exodus are diagrame și instrumente financiare – ceva ce nu oferă toate celelalte portofele. Puteți să vă gestionați fondurile criptografice și să vizualizați datele de piață live din același software.

Majoritatea utilizatorilor vor folosi Exodus ca portofel fierbinte sau portofel zilnic, păstrând cantități mici de fonduri cripto stocate pentru utilizare pe termen scurt. Deoarece Exodus se împerechează bine cu Trezor, este ușor să integrați o soluție hardware eficientă de stocare la rece. Cu toate acestea, Exodus poate să nu fie cea mai bună opțiune pentru cei care folosesc portofele Ledger Nano sau alte portofele.

Prețul Exodului

Exodus, care își propune să se specializeze în gestionarea și schimbul securizat de cryptoassets pe portofele desktop și mobile (și portofelul hardware Trezor), poate fi descărcat gratuit pentru toate platformele mobile și desktop.

Trimiterea și primirea de jetoane către și din portofelul Exodus este gratuită fără taxe suplimentare (veți plăti taxele standard de rețea criptografică).

În plus, dacă schimbați active prin portofelul Exodus, atunci Exodus va percepe un mic comision pentru fiecare tranzacție.

Cum se folosește Exodul

Iată un ghid de bază pentru utilizarea popularului portofel bitcoin Exodus:

Pasul 1) Descărcați Exodus

Pentru desktop-uri, descărcați Exodus de pe site-ul oficial la Exodus.io/download. Veți vedea link-uri către descărcările Windows, Mac și Linux.

cum se folosește exodul

Pentru dispozitivele mobile, descărcați Exodus din iOS sau Android magazin de aplicații.

Pasul 2) Creați o parolă și o copie de rezervă

Când instalați Exodus pentru prima dată, vi se va solicita să creați o parolă sigură. Exodus vă va recomanda să creați o parolă lungă cu caractere și simboluri majuscule și mici.

folosind portofelul bitcoin exod

Exodus vă va oferi, de asemenea, o frază de recuperare de 12 cuvinte. Puteți scrie această frază sau o puteți copia, deși veți dori să o păstrați într-un loc sigur. Dacă cineva obține acces la expresia dvs. de acces cu 12 cuvinte, atunci va avea acces la cheile și fondurile dvs. private. Dacă pierdeți accesul la aplicația sau dispozitivul dvs. de portofel, atunci această expresie de acces poate fi utilizată pentru a vă recupera fondurile.

Exodus vă permite, de asemenea, să recuperați un portofel utilizând un link de recuperare a e-mailului. Când efectuați prima depunere, Exodus va trimite un link de rezervă (o adresă URL cu expresia dvs. de recuperare) la adresa dvs. de e-mail. Acest link de rezervă poate fi asociat cu parola dvs. pentru a recupera accesul la contul dvs..

Pentru a restabili un portofel vechi Exodus, pur și simplu atingeți sau faceți clic pe opțiunea „Restabiliți portofelul”.

configurați portofelul exod

Pasul 3) Personalizați alte setări

Exodus vă permite să personalizați o varietate de setări pentru a face aplicația să arate cum doriți.

setări portofel criptografic exod

Faceți clic pe fila Setări pentru a selecta o temă, de exemplu. De asemenea, puteți alege în ce monedă fiduciară va fi afișat portofoliul dvs. atingând fila „Localizare” sau puteți alege ce active digitale doriți să afișați făcând clic pe „Active”.

portofoliul criptografic de exod

ghid de utilizare exod

Pasul 4) Trimiteți și primiți cripto

Trimiterea și primirea criptelor cu Exodus este ușoară. După instalarea portofelului și selectarea unui material, Exodus va fi creat deja un portofel pentru dvs. În acest moment, puteți primi plata către portofelul respectiv făcând clic pe „Portofel” din bara laterală și alegând materialul dorit. Faceți clic pe butonul Primire pentru a vă găsi adresa. Puteți da acea adresă beneficiarului plății sau vă puteți transfera fonduri. Există coduri QR și adrese publice pentru fiecare portofel Exodus.

exod trimitere primesc portofel cripto

Cele patru butoane de acțiune de sub adresa portofelului vă permit să copiați, să imprimați sau să trimiteți prin e-mail adresa dvs. bitcoin. De asemenea, vă puteți vizualiza adresa pe blockchain.

Pasul 5) Schimbați active cu Exodus

Puteți schimba peste 100 de active criptografice fără a părăsi portofelul Exodus sau a vă transfera fondurile într-un schimb.

schimb portofel edoxus

Pentru a schimba active criptografice, faceți clic pe fila „Schimb” din partea stângă a portofelului. Selectați activele dorite din cele două meniuri derulante din partea stângă și dreapta a ferestrei de schimb. Introduceți suma exactă pe care doriți să o schimbați. Sau utilizați butoanele Toate, Jumătate sau Min. Confirmați detaliile, apoi faceți clic pe Exchange.

Exodus folosește tarife live, ceea ce înseamnă că aveți trei secunde pentru a anula schimbul înainte ca fondurile să părăsească portofelul. După ce faceți clic pe „Schimb”, activul dvs. va fi trimis din portofel, în timp ce activul achiziționat va fi depus în portofel. Schimbul poate dura de la câteva minute la peste o oră, bazat pe rețeaua de criptomonede.

Despre Exod

Exodus a fost creat de Exodus Movement Inc., o companie din Nebraska fondată în 2015 de JP Richardson și Daniel Castagnoli.

Se pare că compania încearcă să se extindă. Exodul nu pare să fi primit fonduri externe.

Echipa Exodus a lucrat anterior pentru Apple, BMW, Disney, Louis Vuitton, Microsoft și Nike. Din punct de vedere ingineresc, compania a publicat peste 200 de biblioteci open-source și coduri scrise utilizate de majoritatea software-urilor Bitcoin și criptomonede de acolo..

Contactați asistența pentru portofel Exodus

Consultați videoclipul pentru a vedea cum funcționează echipa de asistență a portofelului criptografic Exodus și cum să luați legătura cu [email protected], așa cum este listat e-mailul oficial. De asemenea, puteți contacta Exodus pe Twitter și Facebook, precum și chatul lor Slack Live.

Serviciul de asistență pentru portofelul Exodus este, de asemenea, rapid pentru a reaminti tuturor utilizatorilor că personalul nu va cere niciodată date personale sau informații sensibile, cum ar fi fraze cu 12 cuvinte, parole sau chei private. Toți bitcoinerii trebuie să fie inteligenți cu privire la atacurile de phishing care se desfășoară prin comunitatea criptografică cibernetică, deoarece escrocheriile bitcoin sunt predominante.

Cuvânt final

Lansat în 2015, Exodus este unul dintre cei mai noi membri ai spațiului portofel bitcoin. În ciuda vârstei tinere, Exodus a crescut rapid pentru a deveni unul dintre cele mai populare portofele cripto din spațiu pentru concurenții rivali Mycelium și Electrum. Astăzi, aplicația acceptă peste 100 de criptomonede, facilitând stocarea oricărei criptomonede majore, indiferent dacă utilizați un desktop sau un dispozitiv mobil.

Dacă sunteți în căutarea unui portofel criptografic intuitiv, ușor pentru începători și care are suficiente funcții pentru comercianții avansați, atunci Exodus este una dintre cele mai bune opțiuni disponibile astăzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map