Beste Cryptocurrency Exchange-plattformer

Kryptovalutautvekslinger piper det virtuelle landskapet med et kalejdoskop av alternativer. Blant dem er en serie med tungvektere som har vært i drift siden dette motstridende handels- og investeringsparadigmet kom på markedet. Dessverre er mange av disse etablerte juggernautene full av mye bagasje.

Sikkerhetsproblemer først og fremst blant dem, verdens mest fremtredende kryptovaluta-børser har en rutet historie som består av hacks og skandaler. Som nybegynner på kryptovalutaarenaen er det best å unngå problematiske scenarier og samarbeide med en ledende kryptovalutautveksling i stedet.

Ekspertanalyse av kryptobørsemarkedet identifiserer rutinemessig bitcoin-børser basert på et omfattende sett med evalueringskriterier. Alle komponenter i en handelsplattform må vurderes nøye for å gi en tilfredsstillende totalvurdering. Faktorer å vurdere inkluderer lisensiering og regulering, utvalg av omsettelige eiendeler, sikkerhet og sikkerhet og en brukervennlig handelsplattform for utveksling av forskjellige kryptovalutaer.

Bittrex

Ord er ubrukelige når du tilbyr en førsteklasses tjeneste i din nisje.

Bittrex Exchange

Uansett er Bittrex en neste generasjons kryptovaluta-utvekslingsplattform basert i Seattle USA. Vår Bittrex-gjennomgang viser at noen av hovedfunksjonene er høy sikkerhet, stor valutadiversifisering, ekstrem kundesupport og lave avgifter. Med et gebyr på 25% på hver børs kan Bittrex knapt bli slått av konkurransen. En annen stor fordel med Bittrex-børsen er at den har et godt rykte og er brukervennlig.

eToroX

eToroX er kryptovaluta-armen til eToro Group. Industriinnsidere kjent med eToro forstår at eToro utnytter kraften til sosial handel for å gjøre finansmarkedene tilgjengelige for alle. eToroX er dermed en naturlig utvidelse av eToro Groupto for å lette den økende interessen for tokenisering av finansielle eiendeler til blockchain.

eToroX Cryptocurrency ExchangeeToroX Cryptocurrency Exchange

EToroX-kryptokursutvekslingen er fullt regulert for å tilby tjenester for digital valutahandel. Dette skiller den fra mange av konkurrentene. Den er regulert av GFSC (Gibraltar Financial Services Commission) som en DLT (Distribueret Ledger Technology) leverandør. Tilgang til kryptobørs er for øyeblikket tilgjengelig for brukere som har, eller som velger å opprette, en eToro-konto. Disse brukerne kan logge på ved hjelp av deres eksisterende eToro-legitimasjon. Svært snart vil dette også være tilgjengelig for alle andre ved å tillate nye brukere å opprette en konto direkte med eToroX.

Denne populære sosiale handelsplattformen har 17 kryptopar, inkludert BTC, BCH, LTC, XRP, USDEX, CADX, GBPX, JPYX, AUDX, ETH, CHFX, EURX og NZDX. Kryssparshandel med forvaltningsvalutaer og digitale valutaer er mulig.

eToroX er virkelig unik i den forstand som er rettet mot å skifte det ‘konvensjonelle’ finansielle systemet til blockchain. Blockchain-baserte transaksjoner tilbyr gjennomsiktighet, interoperabilitet på tvers av markeder og troverdighet. eToroX sporer raskt utviklingen av flere krypto eiendeler og tokeniserte eiendeler. Det er også mange omsettelige eiendeler, inkludert USDEX, EURX og GBPX. Inkluderingen av 60 digitale aktivapar betyr at opsjoner som BTC / EURX, BTC / USDX, BCH / XRP, LTC / XRP, XRP / USDX, LTC / CADX og andre er tilgjengelige for handelsmenn. For eksempel på eToroX bitcoin-utvekslingssiden er det 11 omsettelige par for øyeblikket, inkludert ETH / BTC, BTC / GBPX og mer.

Fra et bruksperspektiv er eToroX-utveksling fullt tilpassbar og intuitiv. Den tilbyr sikkerhetsprotokoller med jernbeskyttelse og har full regulering.

Bitbuy.ca


Denne kanadiske kryptovaluta-utvekslingen ble lansert i 2013, som InstaBT. Denne kryptokursutvekslingen tilbyr flere rangeringsalternativer for digital valuta, inkludert: XRP, BCH, BTC, LTC og ETH.

Bitbuy.ca tilbyr en rekke trygge og sikre handelsalternativer i form av SSL (Secure Socket Layer), 2-FA (Two Factor Authentication) og en 95% policy for kald lagring. Dette betyr at i det usannsynlige tilfelle hack, er det store flertallet av kryptovaluta utilgjengelig for tredjeparter.

Bitbuy.ca la nylig til pro trading som et alternativ til klienter. Andre nettstedsfunksjoner inkluderer lave avgifter og stramme spreads, øyeblikkelig bekreftelse og lave ventetider. Det avanserte handelsgrensesnittet er ideelt for seriøse handelsmenn, men grunnleggende handelsalternativer hos Bitbuy er også tilgjengelige.

LocalBitcoins

LocalBitcoins Cryptocurrency ExchangeLocalBitcoins Cryptocurrency Exchange

Denne P2P-kryptokursutvekslingen lar handelsmenn kjøpe og selge digital valuta blant dem selv. Med LocalBitcoins kan handelsmenn kjøpe og selge BTC i sitt område. Plattformen lover anonymitet, sikkerhet og øyeblikkelig fullføring av handel. Både et tilbakemeldingssystem og et oppløsningssystem er tilgjengelig for handelsmenn, noe som gjør det sømløst å legge ut kjøp / salg-annonser på børsplattformen. Denne ganske ukonvensjonelle måten å handle BTC på er tilgjengelig med kontanter og sperretjenester.

Poloniex

Poloniex er lisensiert i USA for å tilby pengetjenester. Denne kryptokursutvekslingen tilbyr 60+ par inkludert ETH / BTC, ATOM / BTC, XRP / BTC, LTC / BTC, ETC / BTC, BTC / USDC, USDT / USDC, BCH / USDC, FOAM / USDC og dusinvis av andre. Som en av de få børsene som tilbyr handel og ICO-innløsning av Cosmos Atoms, er Poloniex en ledende leverandør av kryptovalutahandelsalternativer..

Poloniex Cryptocurrency ExchangePoloniex Cryptocurrency Exchange

Apper for handel i Poloniex er tilgjengelige i App Store og Google Play Store. Avgifter løper for tiden på 0,08% produsent og 0,20% taker med mindre enn $ 1m. Denne volumnivåerte gebyrplanen sikrer større likviditet og strammere markedsspread. Sikkerheten på Poloniex har 2-FA og identitetsbekreftelse. Mens Poloniex oppfyller behovene til handelsmenn, er det ikke ideelt for nybegynnere, og det aksepterer kun kryptovaluta for innskudd og uttak.

Andre flotte kryptovaluta-plattformer

Ovennevnte operatører er kjent for å være pålitelige og sikre med en rekke nyttige funksjoner for kunder. Likevel befolker mange andre ledende kryptokursutvekslinger scenen:

 • ByBit
 • Binance
 • Crypto.com
 • Bitmex
 • Bitfinex
 • Bisq
 • KuCoin
 • Tvillingene
 • CEX.io
 • Kraken
 • Bityard
 • Phemex
 • Nash
 • Coinex
 • Bitstempel
 • LocalBitcoins
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map