OKChain Testnet Now Live – med sin første DeFi-applikasjon OKEx DEx

OKEx (www.okex.com), verdens største kryptokurrency spot- og derivatbørs, kunngjorde lanseringen av OKKjede, en OKEx-eid kommersiell offentlig blockchain, for å kunne bidra til samfunnet med mer desentraliserte applikasjoner. Samtidig rullet OKEx også ut OKEx DEX, den første desentraliserte applikasjonen basert på OKChain. For å sikre en bedre handelsopplevelse og likviditet, støtter OKEx DEX sanntidsoppgjør i et pålitelig miljø.

OKChain er en Cosmos SDK-basert offentlig kjede utviklet av OKEx. Den støtter forskjellige desentraliserte applikasjoner og lar brukerne utstede sine egne kryptovalutaer, opprette handelspar og handle fritt på den. Takket være flerkjedestrukturen forbedres effektiviteten og skaleringen av applikasjonsutvikling betydelig. OKChain skiller data i tre lag: blokk, operasjoner og off-chain data, noe som kan forbedre systemets konsensushastighet og utvide datadimensjoner på kjeden.

Vedta en delegert bevis for innsats (DPOS) konsensusmekanisme, OKEx har utstedt OKT som innfødt token av OKChain. Utstedelsen av OKT vil være på genese-blokken og nodeblokken, og forventes å øke med 1-5% hvert år. Ytterligere detaljer kunngjøres.

OKChains økologiske utvikling

  • – Gjør det mulig for brukere å utstede egne kryptovalutaer på OKChain;
  • – Gjør det mulig for brukere å bygge sine egne desentraliserte børser på OKChain, og ta full kontroll over å bestemme hvilke tokens og handelspar som skal listes;
  • – Støtter utgivelsen av forskjellige DeFi-applikasjoner;
  • – Støtte smarte kontrakter;
  • – Støtter BTC-tverrkjedeapplikasjoner.

“Vi mener desentralisert finans er nøkkelen til økonomisk inkludering og økonomisk frihet for alle. Derfor har vi lengtet etter å frigjøre kraften til DeFi. OKChain er en stor milepæl for oss, noe som betyr at vi nå er i stand til å tilby et åpent, billig og autonomt økosystem for alle å nyte fordelene blockchain og desentralisering gir, ”sa Jay Hao, administrerende direktør i OKEx. “Blockchain-utvikling gir meg stadig nye opplevelser og overraskelser. I dag, når vi snakker om blockchain, er det langt utover bare bitcoin og de store ERC-20-tokens. Som en ledende aktør i bransjen håper vi OKChain vil bli en inspirasjon for flere innovasjoner og vil tiltrekke seg flere talenter til å bli med i blockchain-revolusjonen med oss. ”

OKEx DEX – Den første desentraliserte applikasjonen på OKChain

I tillegg til OKChain er OKEx DEX, den desentraliserte utvekslingsarmen til OKEx, også en innovasjon du ikke må gå glipp av.

Viktige funksjoner i OKEx DEX

  • – Eiendeler kontrolleres fullstendig av brukere med høyere sikkerhet
  • – Ankomst i sanntid, noe som gjør hver handel effektiv og enkel
  • – Gjennomsiktige transaksjoner med lavere tillitskostnader mellom enkeltpersoner

700 millioner usirkulerte OKB skal ødelegges

OKB er det opprinnelige token til OKEx-økosystemet, med bred støtte fra millioner av brukere siden fødselen. OKEx er forpliktet til å utforske og utvide de økologiske bruksområdene til OKB og perfeksjonere tilbakekjøp og forbrenning i fremtiden.

Etter lanseringen av OKChain testnet, vil totalt 700 millioner utstedte OKB bli brent. OKB vil gå inn i absolutt deflasjon og bli verdens første fullsirkulerte plattform. Ikke beholder fra OKEx, brenner token kommer helt fra markedet via vårt tilbakekjøps- og forbrenningsopplegg.

OKB-holdere er viktige drivkrefter for utvikling og markedsføring av OKChain, og kartlegger 100% av genese-blokken til OKB-holdere, OKT og OKB vil være sammenkoblet for å fremme den økologiske utviklingen av OKChain. OKT og OKB er uatskillelige på OKChain, da OKT vil styrke utviklingen av OKB-økosystemet. OKT-handel vil være tilgjengelig når OKChain-nettet er live.

For ytterligere detaljer, se her.

SLUTT

Om OKEx

Verdens største og mest varierte kryptovalutamarked, OKEx, er der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer til å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel, inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner, av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer stor fleksibilitet i å formulere strategiene for å maksimere gevinster og redusere risiko.


Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postbeskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map