OKChain Updates og Validator Selection Begins

OKEx (www.okex.com), verdens største kryptovaluta spot- og derivatbørs, kunngjorde 0.10-versjonen av OKChain, den kommersielle offentlige kjeden utviklet av OKEx, vil bli lansert 25. mai. avslørt samtidig. Brukere som har stilt OKT-token, kan stemme på opptil 30 kandidater med en avstemning, og generere 21 validatorer.

Etter oppdateringen blir OKChain den første offentlige kjeden utviklet av kryptobørs for å støtte tilgangen til tredjepartsinstitusjoner. Samtidig lanserte OKChain rekruttering av validatorkandidater globalt og inviterte brukere og institusjoner til å delta.

“Vi håper at flere brukere og institusjoner vil delta i OKChain. Grunnlaget for OKChains økologiske konstruksjon er en viktig forberedelse før lanseringen av OKChain-nettet, ”sa Alysa Xu, Chief Strategy Officer i OKEx. “Basert på den nye 0.10-versjonen, kan brukerne realisere sin vilje gjennom stemmemekanismen og ta valg som er i tråd med deres egne interesser og diversifiserte utviklingen av OKChain. Vi ser frem til å samkonstruere et åpent, desentralisert, praktisk og mangfoldig økosystem med våre globale brukere. ”

OKChain, en tillatelsesfri og desentralisert offentlig kjede

Sammenlignet med andre byttekjeder, har OKChain en tendens til å følge idealene om desentralisering, og utnytte naturen til peer-to-peer-nettverk, irreversibilitet og effektiv autonomi i kildekoden. Gitt at alle deltakere, inkludert OKEx som utvikler, ikke kan kontrollere denne offentlige kjeden.

I tillegg til, i stedet for å kreve at noder sender inn et forslag til den offentlige kjedens “guvernør” før hver handling i tradisjonell offentlig kjede, vedtar OKChain et “peer-to-peer-nettverk”, som gjør det mulig for nodeløpere å utvikle DEX og dApp eller bestemme kryptovalutaer og handelspar for å liste uten å måtte skaffe seg tillatelse fra “guvernøren”. I et nøtteskall er OKChain en fullverdig autonom offentlig kjede.

Stemmeregler gir velgere en høy grad av autonomi

OKChain vedtar et representativt system. OKT-innehavere som har stilt OKT-token, vil bli velgere, som kan velge å bli en “vanlig velger” for å stemme på validatorer direkte eller delegere sin stemmerett til en annen konto, kalt “proxy voter” for å stemme på deres vegne.

Hver velger har lov til å stemme på opptil 30 validatorkandidater. For eksempel, hvis en bruker satset 100 OKT, kan de avgi 100 stemmesedler hver for opptil 30 validatorkandidater. De 21 beste kandidatene med høyest antall stemmer vil utgjøre kjernesett av validatorer, mens andre vil fungere som validatorkandidater.

Det er bevist at å ha 21 validatorer er den mest modne løsningen, det kan maksimere balansen mellom graden av desentralisering innen økologien og effektiviteten av økologisk drift. Fra stemmemekanismen, sammenlignet med "velge den beste" og "velge noen få gode", sistnevnte er mer feiltolerant. I tillegg kan det også effektivt svekke innflytelsen fra store OKT-holdere i den innledende fasen av OKChain-lanseringen, slik at avstemningsresultatene vil gjenspeile ønskene til alle OKT-innehavere i OKChain-økosystemet bedre.

OpenDEX & DEX Operator, nye konsepter introdusert av OKChain

I 0.10-versjonen var OKChain banebrytende for begrepene “OpenDEX-modell” og “DEX-operatør”. Under OpenDEX-modellen vil OKChain tilby all nødvendig kjerneteknologi til noder, og skille offentlig kjedeoperatør fra DEX-operatør, som ble kombinert som en i de fleste tilfeller før.

De nye konseptene gjør forholdet mellom DEX-operatør og offentlig kjedeoperatør mer lik forholdet mellom ETH-kjede og ERC20. OKChain lar alle noder konstruere sine egne DEX- og handelspar uten terskel. I tillegg trenger ikke bare noder å betale høye kostnader for server og teknologi, de vil også eie fremtidige kontinuerlige fordeler.

Flere inntektskilder fra OKChain

"Kjernemålet med 0.10-versjonen av OKChain testnet er å avklare rettighetene og interessene som node-brukere kan dele i OKChain-økosystemet ytterligere, “sa Alysa Xu.” Brukere som deltar i OKChain-økosystemkonstruksjonen gjennom forskjellige identiteter, kan oppnå flere fordeler, inkludert blokk generasjonsbelønning, stemmegivende belønning, matchende avgift, transaksjonsgebyr osv. ”

I følge offentlig informasjon vil 100% av genese-blokken OKT bli kartlagt til OKB-holdere, noe som betyr at OKB-holdere vil bli den første batchen av OKT-holdere og få et forsprang på noen sfærer, inkludert å bli supernoder, stemmegivning, DEX-drift osv. Dessuten vil ytterligere OKT bli utstedt 1-5% årlig, hvorav en del forventes å fungere som belønning for blokkgenerering og den andre som belønning. Bortsett fra det, vil DEX-operatører også få matchende avgift, transaksjonsgebyr etc. som inntekt.

SLUTT

Om OKEx

Verdens største og mest varierte kryptovalutamarked, OKEx, er der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer til å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel, inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner, av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer stor fleksibilitet i utformingen av strategiene for å maksimere gevinster og redusere risiko.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map