OKEx-direktør for finansmarkeder Lennix Lai gir innsikt i kryptomarkedene etter Bitcoin-halvering ved konsensus: Distribuert

OKEx (www.okex.com), verdens største utveksling av kryptokurrency og derivater, deltok direktør for finansielle markeder Lennix Lai i et panel på Consensus: Distribuert i dag for å diskutere risikofangst og styring etter halveringen. Han delte sin ekspertinnsikt sammen med administrerende direktør i FTX Samuel Bankman-Fried, og Deribits forretningsutvikling for Asia Lin Chen.

Moderert av Coindesk Kinas Ariel Guo, ser den største begivenheten i kryptoindustriens kalender veldig annerledes ut i år. COVID-19 har lukket konferanseindustrien og flyttet alle arrangementer på nettet. Langt fra de fullsatte auditoriene og inngangsprisene på toppnivå, er Konsensus: Distribuert gratis for alle å delta og finne sted når foredragsholdere deltar fra inneslutningene i hjemmene sine.

Paneldeltakerne ga sine synspunkter på den fremtidige kursretningen til BTC og hvordan halveringen vil påvirke beregninger som volum og handel. Bedømt av kortvarig okseløp og tilbaketrekning før halveringen, kommenterte FTX-sjefen at prisen nå så ut til å ha stabilisert seg, noe som tyder på at gruvearbeidere holder. Han mente at BTC-prisen sannsynligvis ville ligge innenfor $ 8-9K-området i overskuelig fremtid.

OKEx-direktøren var enig, men Lai la til: “Jeg tror det fra historisk synspunkt er fornuftig for folk å se på halveringen som en bullish hendelse i krypto. Og grunnleggende er det også fornuftig fordi halveringen forventes å redusere den fremtidige tilførselen av bitcoin.

Han fortsatte med å si at i begynnelsen av halveringen var markedssentimentet bra, søk etter ‘Bitcoin Halving’ på Google Trends var ti ganger så store, og OKEx hadde sett et sterkt grunnlag for futures prehalvering, godt volum generelt , og en god tilstrømning av kapital.

Kryptomarkedene etter halvering

I motsetning til Bankman-Fried, forventer Lai imidlertid å se noe kortsiktig salgspress. “Fra et større synspunkt vil prisen på bitcoin med stor sannsynlighet toppe seg når den halveres, så vi forventer også å se et kortsiktig nedadgående press på bitcoin. Jeg tror fundamentalt at det kan være et kortsiktig salgspress fra mindre mindre effektive gruvearbeidere som må slutte i markedet. Så, en dråpe hashrate ville også forventes etter halvering. ”

Han la til at han ikke trodde at prisen på Bitcoin ville falle “for lavt” ettersom nye gruvearbeidere med forbedret utstyr og effektivitet ville komme online de neste månedene. Videre vil eksisterende gruvearbeidere også ha nytte av billigere strøm i løpet av Kina-flomsesongen.

Chen var enig i at det ville bli en stor endring i gruvelandskapet ettersom mange små gruvearbeidere med S9-modeller vil bli tvunget ut av markedet. Når det er sagt, påpekte han at dette ikke hadde skjedd ennå, da hashfrekvensen for øyeblikket er historisk høy. Selv om vi kan se økt kortsiktig volatilitet, er de langsiktige utsiktene gunstige.

Lai kommenterte: “Jeg tror Bitcoin sannsynligvis vil være bullish og ha en ny heltidshøyde de neste to årene.”

Risikostyringsstrategier for handelsmenn

På spørsmål om hvordan gruvearbeidere, myntholdere og profesjonelle handelsmenn skal administrere porteføljene og utføre risikostyring, svarte Lai at i slike tider ville det normale svaret “å kjøpe på begivenhet – som er pre-halvering, selge på nyheter – som er halvering av innlegg. ” Det store spørsmålet gjenstår imidlertid om halveringen allerede var priset inn. Utsalget indikerer at dette som kjent er sannsynlig.

“For å handle på dette,” sa Lai, “vil jeg foreslå å kjøpe straddle for å fange den kortsiktige pumpen i volatilitet. Jeg vil også foreslå å selge et cover call med dine BTC-beholdninger for å generere noen passive inntekter i det kortsiktige bearish markedet. ”

Når det er sagt, “I et langsiktig perspektiv er jeg fortsatt veldig bullish på bitcoin. Halveringen vil forsvinne ut mindre gruvearbeidere og etterlate sterkere gruvearbeidere som har en mindre intensjon om å selge bitcoinbeholdningen.

SLUTT

Om OKEx

Verdens største og mest varierte kryptovalutamarked, OKEx, er der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer til å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel, inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner, av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer stor fleksibilitet i utformingen av strategiene for å maksimere gevinster og redusere risiko.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [e-postbeskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map