OKEx forbedrer støtte for DeFi-vekst med sin sikre prisstrøm, OKEx Oracle

Malta 12. august 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptovaluta spot og derivat utveksling, fremmer ytterligere veksten i DeFi-rommet gjennom OKEx Oracle, sin sikre signerte prisstrøm som kan brukes av desentraliserte finansprosjekter for å få tilgang til pålitelige priser i kjeden. Som en svært likvid global utveksling presenterer OKEx Oracle utviklere med pålitelige signerte prisdata fra en pålitelig kilde.

Nøyaktige prisdata er avgjørende for veksten av desentralisert finansiering, fordi ondsinnede aktører uten den kan publisere feil informasjon i kjeden og utnytte systemiske sårbarheter i DeFi-protokoller. Gjennom lanseringen av OKEx Oracle, har OKEx som mål å bidra til å skape et tryggere miljø for alle deltakere i økosystemet.

OKEx Oracle er et API som er tilgjengelig for alle, ikke bare OKEx-kunder. Prisstrømmen er signert av OKEx-sentralen, og den private nøkkelen holdes sikker i sin robuste infrastruktur. Alle kan bekrefte kilden til dataene i kjeden ved å bruke den offentlige nøkkelen OKEx Oracle.

“Å ha tilgang til en pålitelig prisstrøm signert av OKEx gir DeFi-prosjekter og brukere tryggheten over at dataene de bruker er 100% nøyaktige. Dette hjelper ikke bare med å bygge pålitelige grunnlag for å støtte DeFi ytterligere, men det hjelper også til å sikre sikkerheten til brukernes eiendeler og levetiden til protokollene de bruker," kommenterte OKEx-sjef Jay Hao.

Støtter større DeFi-protokollforbindelse

De fleste DeFi-protokoller er avhengig av prisstrømmer som til tross for at de har hardkodede garantier, fremdeles representerer et eneste feilpunkt og en potensiell trussel mot DeFi når den utvides. I et forsøk på å fjerne dette sårbarheten, anerkjente ledende DeFi-protokoll Compound Finance, som tillater brukere å tjene renter på sine kryptoaktiva og ta opp tokeniserte lån, et behov for et pålitelig økosystem for prisfôr for å tillate deltakere å operere uten å stole på ett prosjekt.

Gjennom sin Open Price Feed (OPF) System, enhver interessert kan signere nøkkelverdipar, for eksempel prisfeeder, ved hjelp av en SDK og legge dem ut til blockchain. OKEx Oracle følger OPF-standarder for å gi Compound og andre DeFi-protokoller en ekstra pålitelig feed for on-chain prisdata som kan dekodes og signeres av hvem som helst. I følge Jay Hao:

"På OKEx er vi overbevist om DeFi og er overbevist om at det vil føre til neste bølge av verdifulle (blockchain-baserte) applikasjoner som til slutt vil hjelpe ombord neste bølge av kryptoadaptere. Det er en ære å kunne støtte en av de ledende protokollene i rommet gjennom OKEx Oracle, og vi håper at Compounds innsats for å fjerne dette eneste feilpunktet for mange prosjekter vil markere en viktig milepæl for DeFi-utvikling."

OKEx er investert i veksten av DeFi

OKEx har vært i forkant av utviklingen i DeFi-industrien, et område som har vokst eksponentielt de siste 12 månedene, og kan nå skryte av rundt 4,6 milliarder dollar i låst verdi i protokollene. I tillegg til OKEx Oracle, er den innovative børsen forpliktet til å støtte de mest høykvalitets- og høypotensialprosjektene i rommet ved nylig å liste opp mange populære DeFi-styringstokener, inkludert Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) og Synthetic Network Token (SNX).

OKEx ble også en av de første validatorene på Ethereums Topaz-testnett for ETH 2.0 med gruvebassenget, OKPool, og lanserte sin C2C-utlånsfunksjon tidligere i år, som lar brukerne låne penger ved hjelp av BTC, ETH eller OKB som sikkerhet – og med noen av de laveste prisene i bransjen. OKEx utvikler også OKChain, en desentralisert offentlig kjede som OKEx ser for seg, vil videreutvikle den voksende DeFi-industrien, slik at det kan bygges store kommersielle DApps på toppen av det..

For å lære mer om hvordan blockchain-orakler fungerer, kan du gå til: https://bit.ly/2XWnRFD

SLUTT

Om OKEx

OKEx er en verdensledende kryptovaluta spot og derivatutveksling, og tilbyr den mest varierte markedsplassen der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer til å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel – inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner – av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer fleksibilitet i å formulere sine strategier for å maksimere gevinster og redusere risiko.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map