OKEx lanserer Latinamerikansk Fiat Gateway With Settle Network

Valletta, Malta, 3. juli 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptovaluta spot og derivat utveksling, har nådd et strategisk partnerskap med Settle Network, en global leverandør av fiat-kryptoløsninger. Gjennom sistnevntes produkt, Latamex, kan OKEx-brukere nå kjøpe Bitcoin (BTC) og eter (ETH) på børsen med argentinsk peso (ARS), brasiliansk real (BRL) og meksikansk peso (MXN) ved hjelp av en direkte bankoverføring.

Settle Network er det største avregningsnettverket for digitale eiendeler i Latin-Amerika for utveksling og grenseoverskridende betalinger, og gir programmatisk interoperabilitet mellom tradisjonelle og digitale eiendeler ved å utnytte finansiell infrastruktur i LATAM-land..

”Et av de viktige målene med OKEx er å gjøre det mulig for alle å nyte mellomstore finansielle tjenester ved å fremme den blockchain-drevne økonomien. For det er det viktig å senke terskelen for utveksling mellom kryptovalutaer og fiatvalutaer for å dekke brukere i flere land og regioner, “sa Jay Hao, administrerende direktør i OKEx, og la til:

“Samarbeidet med Settle Network er av strategisk betydning for OKEx. Latinamerikanske brukere kan nå kjøpe BTC og ETH med flere lokale valutaer på en kompatibel måte gjennom bankoverføringer. I fremtiden vil OKEx fortsette å utvide dekningen av fiat-valutaer for å tillate flere brukere å kjøpe kryptovalutaer på en mer praktisk måte. ”

Siden verdensøkonomien har vært utsatt for tilbakeslag i noen tid, har folk begynt å reflektere over problemene i det eksisterende finansielle systemet – blant annet har ubanket blitt et uunngåelig tema. For tiden har omtrent 2 milliarder voksne over hele verden ikke bankkontoer, og latinamerikanere utgjør en stor del av dem. Uansett, kryptovaluta, takket være formidlingsfri natur, har begynt å spille en stadig viktigere rolle innen finansielle tjenester.

“Latin-Amerika har vist seg å være et av de største markedene med adopsjon av reelle brukssaker,” sa Pablo Orlando, grunnlegger og administrerende direktør i Settle Network. Han la til:

"Det er derfor det er så viktig å aktivere kryptotilgang med fiat. OKEx har den rette visjonen om å åpne muligheten for å kjøpe kryptovalutaer med argentinske pesos, brasilianske realer og meksikanske pesos for sine Latam-handelsmenn. Vi er glade for å fortsette å åpne og styrke markedene for dem over hele regionen, land for land."

For de fleste er det første trinnet for å nyte blockchain-drevne finansielle tjenester å konvertere lokale valutaer til kryptovalutaer. Per nå har OKEx støttet et stort antall fiat-valutaer over hele verden. Takket være partnerskapet med Settle Network, gjennom det brede utvalget av produkter – som Latamex, Settle X, PSP Xramp, etc. – vil OKEx-brukere nyte en mye forbedret opplevelse innen krypto-til-fiat-handel og betalingsbehandling gjennom bankoverføringer.

SLUTT

Om OKEx

OKEx er en verdensledende kryptovaluta spot og derivater, og tilbyr den mest varierte markedsplassen der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer for å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel – inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner – av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer fleksibilitet i å formulere sine strategier for å maksimere gevinster og redusere risiko.

Om Settle Network :

Settle Network er det største avregningsnettverket for digitale eiendeler over hele LATAM (Latin-Amerika) for utveksling og betaling over grenser. Settle Network tilbyr programmatisk interoperabilitet mellom tradisjonelle og digitale eiendeler ved å utnytte den finansielle infrastrukturen i hvert land det opererer i – dekker de mest relevante markedene, inkludert de største bankene og tusenvis av kontanter. Dette muliggjør ubegrenset og kompatibel interoperabilitet mellom digitale eiendeler og de viktigste lokale valutaene. Settle Network har en rekke produkter som Latamex (den største krypto-til-fiat-gatewayen i Latin-Amerika), Settle X (betalingsløsninger for virksomheten, inkludert stabile utstedelsesløsninger), og PSP Xramp (betalingsløsninger), blant andre.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map