OKEx utvider omfattende DeFi-tilbud, oppføring av DIA og Kleros PNK

Malta 19. august 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptovaluta spot og derivat utveksling, har ytterligere utvidet tilbudet av desentraliserte finansieringstokener ved å notere Desentralisert informasjon (DIA), en åpen kildekodeplattform for gjennomsiktige, fellesskapsverifiserte prisorakler for DeFi-applikasjoner, og Kleros (PNK), en åpen kildekodeplattform for tvisteløsning.

DIA-spothandel mot USDT gikk live kl 12:00 12:00 den 18. august, og DIA-spothandel mot ETH fra kl 13:00 UTC den 18. august. DIA-innskudd åpnet kl 11:00 UTC den 18. august, og uttak ble tilgjengelig fra kl. 11.00 19. august. DIA-verdien steg med hele 60% da handel ble tilgjengelig på OKEx-plattformen.

PNK-spothandel mot USDT ble tilgjengelig kl. 08:00 UTC den 19. august, og PNK-spothandel mot ETH kl. 9:00 UTC den 19. august. PNK-innskudd åpnet kl. 7:00 den 19. august og uttak vil være tilgjengelig fra og med kl. 9:00 UTC 21. august.

Å vokse DeFi-økonomien gjennom samarbeid

Eksponentielt voksende ledende DeFi-protokoller som Maker, Compound, Aave og Synthetix krever orakler for å levere kritiske grunnleggende data, for eksempel aktiva priser. Disse oraklene er en av de viktigste byggesteinene for at DeFi-økosystemet skal fungere og vokse, og de må oppfylle kravene i DeFis løfte om åpenhet og uavhengighet..

I dag mangler imidlertid de fleste DeFi-produkter fortsatt en robust prisdata-løsning og er avhengige av ikke-gjennomsiktige datakilder, noe som skaper betydelige risikoer for investorer fordi metodene for prisbehandling av orakler ikke er tydelig angitt. Når DeFi-økonomien vokser, øker også behovet for nøyaktige prisorakler for å omgå angrep fra ondsinnede aktører som utnytter teknologiske og metodiske sårbarheter..

DIA gir pålitelige prisorakler for DeFi-applikasjoner. Dens åpen kildekode-plattform tillater gjennomsiktige prisorakler som er fullstendig felleskontrollert. DIA utnytter kryptoøkonomiske insentiver og samfunnets uvurderlige vurdering for å skaffe, validere og levere pålitelige økonomiske data. Som en sveitserbasert ideell forening, strever DIA for å demokratisere økonomiske data, med gjennomsiktige datakilder og metoder som er offentlig tilgjengelige for alle – fra DeFi-plattformer, handelsmenn og finansinstitusjoner, til informasjonsleverandører, regulatorer og økonomiske myndigheter.

Kleros (PNK), derimot, er en åpen kildekode online plattform for tvisteløsning som bruker blockchain og crowdsourcing for å rettferdig bedømme tvister. Utviklingsarbeidet koordineres av Coopérative Kleros, et Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC) innlemmet i Frankrike. Etter hvert som DeFi vokser, øker behovet for effektive løsninger for tvisteløsning, og Kleros løser for tiden tvister i saker inkludert børsnoteringsprosedyrer. All forskning og kodeutvikling er åpen kildekode og gratis for alle å bruke.

"Vi er veldig oppmuntret til å se gigantiske fremskritt som blir tatt i DeFi-økonomien," sa OKEx-sjef Jay Hao. "Ettersom en reell alternativ løsning til tradisjonelle finansielle tjenester vokser opp rundt oss, og som gir mennesker muligheten til å gi betydelig avkastning på investeringene, er det viktig at rommet vokser bærekraftig og med nøyaktige prisdata som er fri for manipulasjon og effektive tvisteløsningsmekanismer beskytte brukernes interesser. For det formål er vi glade for å kunne liste DIA og PNK for ytterligere å støtte DeFis fremgang."

OKEx viser nå totalt 19 DeFi-tokens – og i forrige uke kunngjorde det etableringen av OKEx Oracle, den sikre signerte prisstrømmen som, i likhet med DIA, kan brukes av desentraliserte finansprosjekter for å få tilgang til pålitelige priser i kjeden fra en pålitelig kilde. Jay Hao la til:

"Med mer enn 6 milliarder dollar i låst verdi i DeFi-protokoller, er det klart at vi ikke kommer til å se en tilbaketrekning i DeFi snart. Ettersom bankene tilbyr sine kunder nær negativ avkastning på sparing og høye renter på lån, gir DeFi et ekstremt attraktivt alternativ. Vi er glade for å være ledende sammen med fremragende prosjekter som disse, og er glade for å se hvor langt DeFi utvikler seg i fremtiden. ”

SLUTT

Om OKEx

OKEx er en verdensledende kryptovaluta spot og derivater, og tilbyr den mest varierte markedsplassen der globale kryptohandlere, gruvearbeidere og institusjonelle investorer kommer til å administrere kryptoaktiva, forbedre investeringsmuligheter og sikre risiko. Vi tilbyr spot- og derivathandel – inkludert futures, evigvarende bytte og opsjoner – av store kryptovalutaer, og tilbyr investorer fleksibilitet i å formulere strategiene for å maksimere gevinster og redusere risiko.


Mediekontakt

Vivien Choi

E-post: [email protected]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map