SEC Roundup – Clayton fullfører tenure, meglerforhandlerforslag, fondsforvalter belastet

Nyheter om SEC som belaster Ripple og dets viktigste ledere med distribusjon av uregistrerte verdipapirer har fanget alles oppmerksomhet. Til tross for omfanget av denne søksmålet har SEC holdt seg hardt på jobb, og har gitt flere oppdateringer denne uken med hensyn til virksomheten.

Målstreken

Jay Clayton er nå offisielt tidligere styreleder for SEC. I en nylig utgitt uttalelse, Clayton adresserte sin avgang og sa at “… i ferd med å avslutte dagsordenen min og vil avreise 23. desember.”

Clayton oppsummerte tiden sin i SEC, og redegjorde for omfanget av håndhevingshandlinger og regulatoriske oppdateringer.

“På SEC fokuserte vi på å modernisere vårt regelverk, ved å ta i bruk over 90 regler, mange på områder som ikke hadde blitt behandlet vesentlig på flere tiår. Det er viktigere at inspeksjons- og håndhevingsarbeidet fokuserte på behovene til de titalls millioner amerikanske husholdningene. Vi fikk ordrer på over 14 milliarder dollar i monetære rettsmidler i håndhevelsesaksjoner og returnerte en rekord på omtrent 3,5 milliarder dollar til skade for investorer. “

Nye regler

Livet for meglerforhandlere som er involvert i digitale verdipapirer kan bli litt lettere i nær fremtid. SEC har ga ut et forslag for offentlig kommentar, som vil se at reguleringsorganet tilbyr meglerforhandlere en 5-årig amnestiperiode der ingen håndhevingstiltak vil bli tatt.

Denne perioden tilbys for å tillate utvikling av nødvendig infrastruktur å utvikles – med spesiell vekt på oppbevaring av digitale verdipapirer.

“Kommisjonen ser for meglerforhandlere som utfører hele settet av meglerforhandlerfunksjoner med hensyn til verdipapirer for digitale eiendeler – inkludert opprettholdelse av forvaring av disse eiendelene – på en måte som adresserer de unike egenskapene til verdipapirer for digitale eiendeler og minimerer risikoen for investorer og andre markeder. deltakerne. ”

Det fortsetter,

”Kommisjonen erkjenner at markedet for digitale verdipapirer fremdeles er nytt og raskt i utvikling. De tekniske kravene for transaksjoner og forvaring av verdipapirer for digitale eiendeler er forskjellige fra de som involverer tradisjonelle verdipapirer. Og tradisjonelle verdipapirtransaksjoner involverer ofte en rekke mellommenn, infrastrukturleverandører og motparter som det kanskje ikke er noen analog i det digitale verdipapirmarkedet. Kommisjonen støtter innovasjon i det digitale verdipapirmarkedet for å utvikle infrastrukturen. ”

I et forsøk på å innlede denne infrastrukturutviklingen har SEC gitt forskjellige trinn som kan tas, som de mener vil tilby investorene det nødvendige sikkerhetsnivået når de håndterer slike eiendeler. Følgende er noen få eksempler på disse.

  1. Meglerforhandlere begrenset til å håndtere utelukkende digitale verdipapirer
  2. Implementere klare retningslinjer og prosedyrer som sikrer tilstrekkelig rapporteringsansvar
  3. Implementere tydelige retningslinjer og prosedyrer rundt analysen av hvert digitale aktivum og dets unike egenskaper (skalerbarhet, transaksjonshastighet, elastisitet osv.)
  4. Utvikle og bruke prosedyrer som letter og demonstrerer forvaring av digitale eiendeler.

Selv om det er forskjellige strenger vedlagt, er dette forslaget et klart positivt grep for den digitale verdipapirsektoren. Forhåpentligvis vil det muliggjøre uhindret og organisk vekst, ettersom selskaper og regulatorer etablerer den nødvendige infrastrukturen for å drive en sikker og effektiv sektor.

Siktet for svindel

Mens meglerforhandlere kan ha noe positivt å se frem til, er det andre enn Ripple som har fanget SECs øye på en negativ måte.

Stefan Qin, grunnlegger av Virgil Capital, er siktet av SEC for svindel.  Disse kostnadene stammer fra forskjellige handlinger som spenner fra fabrikerte poster, til misbrukte midler og mer.

“Tiltalte Stefan Qin har vært villedende på en måte som har brukt vesentlig falske og villedende uttalelser til investorer og andre, forårsaket alvorlig skade og trussel om ytterligere skade for to fond han kontrollerer, Virgil Sigma Fund LP (“ Sigma Fund ”) Og VQR Multistrategy Fund LP (“ VQR Fund ”).”

Det antydes at selv om Stefan Qin antas å være bosatt i Sør-Korea, forventes det at han vil samarbeide fullt ut med SEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map