Hva er GoldCoin? En Cryptocurrency Review

GoldCoin er en ERC-20-mynt som er støttet av gull som er stolt av å være “Digital Gold Standard.” Som en ERC-20-mynt er tokenet bygget på Ethereum og bruker (GOLD) tickersymbolet. Ideen bak mynten er å tilby en sikker metode for å kjøpe gull som gir alle fordelene knyttet til kryptovaluta.

Hvorfor gull?

Gull har vært en av menneskehetens universelle valutaer gjennom historien. Gjennom årene har det opprettholdt et rykte for å bevare kjøpekraften selv om valutaene som støttes av staten faller eller mislykkes.

Denne stabiliteten og bevaringen av kjøpekraft kommer til Gullmynt. Prosjektgruppen vet at disse egenskapene er spesielt relevante siden verden har å gjøre med økonomisk ustabilitet. Samtidig har gull historisk vært utilgjengelig for allmennheten, og symbolet har flere funksjoner som hjelper med å overvinne dette.

Det er fraksjonert

Mens (GOLD) ikke er den første gullstøttede kryptovalutaen, er den den første som er fraksjonert og tilgjengelig for kjøp direkte med kryptovaluta eller fiat.

Ved å være fraksjonalisert, gjør token det mulig å kjøpe mengden du ønsker, uten å håndtere et stort minimumskjøp. Dette resulterer i en veldig lav terskel for innreise.

Svært overkommelig

Som nevnt betyr den fraksjonerte naturen til gullmynt at du kan kjøpe utrolig små mengder som vanligvis ikke er mulig å kjøpe i ekte gull. Å kjøpe bare en unse gull er vanligvis utfordrende, men den ene unsen fysisk gull tilsvarer 1000 gullmynter..

Denne prisstrukturen og båndene til fysisk gull betyr at prisen på Gold Coin avhenger av edelmetallets pris. Når du deler prisen på en unse gull med 1000 for å få prisen på bare en kryptokoin, er det lett å se hvordan denne kryptovalutaen kan gjøre kjøp og eie av gull mer tilgjengelig..

For å vise hvor tilgjengelig den var, i skrivende stund, var en enkelt gullmynt bare $ 1,92.

Likviditet for kjøp

For å øke tilgjengeligheten fungerer prosjektet også som en likviditetsleverandør. Høyere likviditet bidrar til at du får de beste prisene fra markedet, uavhengig av størrelsen på kjøpet ditt. Med andre ord bidrar likviditeten til å holde kostnadene nede.

Lav innsats

I tillegg til å være en rimeligere metode for å eie gull, krever Gold Coin mindre innsats. Du trenger ikke bruke tid og energi på å fylle ut papirarbeid for å kjøpe gull, og finn et sikkert sted å lagre det. Gullet lagres fysisk i prosjektets hvelv, men du eier det fortsatt.


Støttet av Physical Gold

Når vi snakker om hvelvet, er gullet (som er 99,9 prosent rent) som støtter kryptovalutaen sikkert lagret i prosjektets hvelv. Dette sikrer at det virkelig støttes av ekte gull og derfor bør være mer stabil enn kryptovalutaer på grunn av metallets stabilitet.

For gjennomsiktighet kan alle se prosjektets gullbeholdninger online, og de blir fullstendig revidert.

Du kan løse inn gullet

Hvis du noen gang vil løse inn gullmynten din for det fysiske metallet som støtter det, kan du gjøre det. Alle som innløser kryptoen sin for 99,9 prosent rent gull, får en unse for 1000 GULL, den virkelige verdien av mynten.

For å løse inn gullet, start med å lage en konto på det offisielle Gold Coin-nettstedet, og send deretter prosjektet riktig mengde kryptovaluta for å løse inn. Du vil da se en ventende innkjøpsordre i kontoen din. På dette tidspunktet må du validere identiteten din, da dette gjør at gullmynt kan sikre at det gir det fysiske gullet til riktig person på lagringsanlegget. Kontoen din vil også vise kontaktinformasjonen og adressen til lagringsanlegget på dette tidspunktet. Du kan besøke anlegget for å innløse gullet, sammen med bestillingsnummer og identifikasjon.

Teknologien bak GoldCoin

Nå som du er kjent med tilgjengeligheten til prosjektet, kan vi utforske noe av teknologien bak det.

Sikkerhet

Som nevnt er GOLD en ERC-20 stablecoin som bruker Ethereum-nettverket. Ethereum smarte kontrakter utviklet av teamet driver gullmynt. Fordi mynten er bygget på Ethereum blockchain, som er uforanderlig, er det umulig å begrense eller blokkere betalinger.

Ytterligere sikkerhet kommer av det faktum at du må bruke tofaktorautentisering. Dette forhindrer tyveri av gullet ditt.

Personvern

Blockchain-arten støtter også personvern ved å skjule informasjonen din. For ytterligere personvern trenger du ikke å vise legitimasjon før du kjøper gullmynt. Alt du trenger er Ethereum-lommebokadressen.

Mangelen på informasjon som kreves for å kjøpe kryptovaluta, er en skarp kontrast til det som trengs for å kjøpe gull, spesielt fordi det ikke er noen grenser for hvor mye gull du kan selge eller kjøpe. Å selge eller kjøpe større mengder fysisk gull vil kreve spesielle skjemaer av skattemessige årsaker.

Smart kontrakt

Følgende er noen viktige trekk ved smartkontrakten:

  • Token-symbolet er GULL.
  • Minimum overføringsbeløp er 0,001 GULL.
  • Det er åtte desimaler for tokenet.
  • Den anbefalte gassgrensen er 25.000.

For sikkerhets skyld reviderte GDA Capital GoldCoin Smart Contract.

Hvor skal du lagre GoldCoin

Hvis denne informasjonen har vekket interessen din, er du kanskje klar til å kjøpe. Så hvor lagrer du den nye kryptovalutaen din?

Fordi det er en ERC-20 token, du kan lagre den i hvilken som helst kryptolommebok som støtter ERC-20 mynter eller er Ethereum-kompatibel. Prosjektet foreslår noen av de populære lommebøkene, som MetaMask, MyEtherWallet, Atomic Wallet, Guarda Wallet, Exodus, Ledger eller Trezor. Imidlertid fungerer enhver Ethereum-kompatibel lommebok.

For å konkludere

GoldCoin er en gullstøttet ERC-20 stablecoin, og 1000 GOLD tilsvarer en unse fysisk gull som holdes i prosjektets hvelv. Som en ERC-20-mynt kan den lagres i hvilken som helst Ethereum-støttet lommebok, noe som gjør lagring tilgjengelig. Selve kryptovalutaen er også tilgjengelig, da det ikke er noen grenser for å kjøpe eller selge GoldCoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map