CEO-ul BTCS explică modul în care compania a depășit 1 milion de dolari în active criptografice

BTCS Inc. este o companie de criptomonede și blockchain tranzacționată public, care a depășit recent etapa importantă de 1 milion de dolari în activele criptografice administrate (AUM). Realizarea reală vine după ce prețurile criptografice s-au recuperat de la scăderea de la mijlocul lunii martie (joiul negru). Rapoartele indică faptul că fondurile speculative criptografice axate pe Bitcoin depășesc performanțele omologilor lor mai tradiționali. BTCS intenționează să urmeze o abordare măsurată pentru diversificarea deținerilor sale actuale de criptomonede. Acțiunile BTCS au crescut cu peste 215% față de anul trecut.

Într-un interviu aprofundat cu Charles Allen, CEO al BTCS, el își împărtășește perspectiva asupra pieței criptografice și a modului în care BTCS își valorifică poziția în industrie. În cuvintele domnului Allen, BTCS Inc. (OTCQB: BTCS) este una dintre primele companii cotate la bursă din SUA care se concentrează pe activele digitale și pe tehnologiile blockchain. Compania se concentrează pe trei linii de activitate:

  1. Construirea unui portofoliu de active digitale, cu un accent deosebit pe verticalele extrem de perturbatoare
  2. Privind activ achizițiile în spațiul blockchain și;
  3. Dezvoltarea unei platforme de analiză a datelor privind activele digitale care vizează furnizarea de informații cruciale utilizatorilor, permițând urmărirea mai multor schimburi de active digitale și portofele pentru a agrega deținerile portofoliului într-o singură platformă pentru a vizualiza și analiza performanța și valorile de risc.

Această companie veche de șase ani este condusă de credința echipei sale în tehnologiile cripto și blockchain și modul în care acestea ar putea schimba lumea într-un mod profund. Potrivit domnului Allen, obiectivul final al BTCS este de a oferi expunerea generală a investițiilor publice prin intermediul companiei lor publice.

În ultimii 6 ani au fost într-adevăr o călătorie dură, de-a lungul timpului am fost expuși într-un fel sau altul la aproape fiecare aspect al spațiului criptografic, inclusiv comerțul electronic, minerit, portofele, procesarea plăților și bancomatele pentru a numi doar câteva. Prin aceste experiențe și cu ușurință unele eșecuri, am apelat la ceea ce credem că este un model de afaceri excepțional pentru o companie publică axată pe cripto. Avem o arsură extrem de scăzută în comparație cu colegii noștri publici și nu suntem împovărați de toate riscurile operaționale ale mineritului sau de alte venituri costisitoare dincolo de eforturile orizontului.

Charles a comentat, de asemenea, efectele COVID-19 în industrie și modul în care BTCS a depășit dificultățile care au apărut odată cu pandemia globală.

Efectele COVID asupra economiei mondiale sunt încă de văzut. Ne așteptăm la salvări guvernamentale continue, devalorizând în continuare monedele fiduciare din întreaga lume. Ca atare, credem că investitorii vor căuta active rare, cum ar fi Bitcoin și Ethereum, ca un depozit de valoare. De-a lungul timpului, acest lucru ar trebui să conducă la adoptarea mai generală a anumitor active digitale, care ar putea duce la o apreciere substanțială a prețurilor.

Când vine vorba de investiții, oamenii par să caute întotdeauna modalități de a-și proteja banii de inflație și de a obține un profit mai mare decât ceea ce ar putea oferi orice instituție financiară. În calitate de investitor experimentat, Charles și-a oferit punctul de vedere cu privire la motivul pentru care investițiile în blockchain și companii legate de cripto reprezintă o alegere bună pentru diversificarea portofoliilor. Potrivit CEO-ului BTCS, tehnologia blockchain este menită să schimbe modul în care facem un transfer global de active, fără intermediari, oferind astfel o soluție durabilă pentru aproape fiecare industrie existentă, reducând taxele și îmbunătățind eficiența și securitatea.

Charles continuă explicând cum BTCS oferă investitorilor expunerea la criptomonede și o modalitate sigură de a investi pe această piață. Compania oferă un plan de afaceri diversificat și care ar trebui să adauge valoare dincolo de ceea ce o bancă ar putea oferi lui Joe mediu.

Când a fost întrebat despre sistemul financiar tradițional din SUA și despre binecunoscuta sa relație tulburată cu piața criptografică, domnul Allen și-a împărtășit perspectiva asupra problemei spunând:

Mai multe instituții de perspectivă din sectorul bancar îl îmbrățișează, în timp ce altele stau pe margine cu o abordare mai așteptată. Cu toate acestea, cred că toată lumea ține la curent tehnologia de teamă să nu rămână în urmă. În general, cred că drumul spre transformare va fi lent, deoarece multe instituții mai mari sunt adânc înrădăcinate cu sisteme vechi sau sunt foarte averse de risc.

Cum BTCS a depășit etapa de 1 milion de dolari

În timpul acestui interviu cu Charles, nu ne-am putut abține să nu-l întrebăm cum a depășit BTCS această etapă într-o perioadă atât de scurtă de timp. Potrivit CEO-ului, compania a strâns peste 1 milion de dolari USD, ceea ce le-a permis să-și crească drastic deținerile Bitcoin și Ethereum. Începând cu 5 august 2020, valoarea justă de piață a activelor lor digitale în gestiune a crescut la peste 1,5 milioane USD, o creștere de 50% față de baza costurilor. În plus, Charles menționează că compania intenționează să își extindă portofoliul de active digitale dincolo de BTC și ETH, dar este foarte precaută în acest moment din cauza incertitudinii economice. Planul, așa cum a explicat dl Allen, este să se concentreze asupra activelor digitale în verticale extrem de perturbatoare, cum ar fi criptomonede, contracte inteligente, IoT, calcul și stocare de date și la nivelul protocolului, acolo unde este posibil..

În ciuda incertitudinilor viitorului, Charles Allen este foarte optimist atât pe Bitcoin, cât și pe Ethereum, mai ales în lunile următoare, deoarece ambele criptomonede au demonstrat o mare creștere în 2020. Mai mult, BTCS studiază și proiecte mai mici, cum ar fi jetoanele, care ar putea proiecta un mare beneficiu în viitorul. Se pare că este și firma de active digitale în curs de dezvoltare propria sa platformă internă de analiză a datelor privind activele digitale destinate consumatorilor. Cu spațiul criptografic încă la început, indicii de referință ai prețurilor, indicii, volumul tranzacționării și alte valori importante sunt încă în curs de rafinare..

Dacă doriți să aflați mai multe despre BTCS, vizitați-le site-ul web.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map