Cudo Miner: o alternativă excelentă la WinMiner 2019

Per total, lumea miniere criptografice a suferit o criză de încredere în ultimele luni – dar numai cu minerii Bitcoin generând deja venituri de 4,7 miliarde de dolari pentru primele nouă luni ale anului 2018, mai sunt multe de jucat. Site-urile miniere precum WinMiner s-au închis din cauza condițiilor pieței – lăsând un decalaj mare în opțiunile accesibile pentru utilizatorii care doresc să câștige venituri prin exploatare.

Introduce: Cudo Miner: un startup de extragere a criptomonedelor care tocmai a anunțat lansarea beta deschisă a platformei sale de cripto-minare.

Cudo Miner este un miner GUI inteligent, cu tehnologie de comutare multi-algo încorporată care permite minerilor profesioniști, către mineri neexperimentați sau novici, să instaleze și să se așeze în timp ce software-ul automatizează orice altceva. De la lansarea unei versiuni beta închise în urmă cu două luni, Cudo Miner a atras mii de utilizatori în peste 130 de țări.

Cudo Miner începe să reducă diferența dintre minerii GUI și minerii tradiționali din linia de comandă, cu o pagină de setări avansate pentru a preseta optimizările pe ambele, pe o bază și pe o bază GPU. Acest lucru le va oferi minatorilor de platformă încrederea de a selecta modul „Auto” dacă doresc, știind că Cudo va modifica configurațiile prestabilite pe baza celei mai profitabile monede, fără a renunța la nicio performanță minieră..

Caracteristicile cheie ale Cudo Miner includ:

  • INTERFATA PRIETENITA PENTRU UTILIZATOR – accesibil pentru experți și începători. Descărcați Cudo Miner și relaxați-vă, deoarece software-ul automatizează întreaga configurație pentru mineri.
  • SETARI AVANSATE – Pasionații de cripto cu platforme miniere dedicate pot maximiza câștigurile prin modificarea algoritmilor de pe pagina „setări avansate”, unde pot vedea, de asemenea, rezultatele tuturor parametrilor lor de referință. Aceasta este în prezent o sarcină manuală care necesită mult timp, rulată prin intermediul altor software-uri de minerit.
  • GPU OVERCLOCKING – overclocking GPU încorporat și alte caracteristici concepute pentru a crește profitabilitatea, reducând în continuare decalajul dintre linia de comandă tradițională și minerii GUI.
  • MINERI TERȚI – Activați minerii terți, cum ar fi Z-enemic pentru Ravencoin și EWBF pentru Bitcoin Gold, pentru a vă crește performanțele miniere. Noii mineri vor fi adăugați în mod regulat.
  • DE DOUĂ CA PROFITABIL – Testarea comparativă pe o săptămână (28/12 / 18-3 / 1/19) arată că Cudo Miner este de peste două ori mai profitabil decât minerii concurenți.
  • SUPORT MULTIPL DE MONEDE – capabil să extrag mai multe monede și să comut între ele în funcție de care una este cea mai profitabilă la un moment dat.
  • ALEGEREA PLĂȚII – utilizatorii au, de asemenea, posibilitatea de a alege modul în care sunt plătiți – pot primi compensații prin Ethereum sau Bitcoin, iar monedele suplimentare vor fi incluse pe listă în viitor.
  • CONSOLĂ WEB PUTERNICĂ – minerii pot examina datele legate de performanțele lor miniere, pot privi câștigurile istorice, pot vizualiza informații despre hardware și niveluri de putere, precum și să urmărească atent starea dispozitivelor lor..
  • IDING MINING – minerii obișnuiți pot lăsa Cudo Miner să lucreze în fundal în timp ce își folosesc computerul, asigurându-se că nu interferează cu performanțele computerului lor.

„Exploatarea GPU este cu siguranță vie, dar unele dintre strategiile adoptate de unii mineri profesioniști își reduc șansele de a obține un profit decent. Altcoins sunt de cele mai multe ori cele mai profitabile, dar numai pentru câteva minute sau ore, așa că trebuie să le exploatezi în această perioadă pentru a maximiza câștigul ”, a spus Matt Hawkins, CEO, Cudo. „Accentul trebuie să se îndepărteze de a se concentra pe o singură monedă sau algoritm în favoarea tăierii și schimbării între o serie de criptomonede, precum și alegerea setărilor optime – crescând șansele lor de a o face utilă. Acesta este motivul pentru care am creat Cudo Miner. ”

A Testarea comparativă de o săptămână arată că Cudo Miner este în prezent de peste două ori mai profitabil decât minerii concurenți.

Fondatorii companiei, Hawkins și Duncan Cook, au fost motivați să găsească o soluție de minerit accesibilă atunci când au descoperit cantitatea uriașă de putere de calcul pe laptopuri, PC-uri și servere – cu hardware-ul de multe ori inactiv 60% din timp. Ca rezultat, au căutat să dezvolte o soluție care a ucis două păsări cu o singură piatră: oprirea resurselor de a fi subutilizate în timp ce maximizarea profitabilității din exploatare prin eliminarea barierelor de intrare.

Cei doi antreprenori în serie au stabilit, de asemenea, un braț caritabil numit Cudo Donează, prin care minerii își pot transforma puterea de calcul de rezervă în numerar din motive întemeiate. Acest proiect are scopul de a strânge resurse de finanțare și calcul de 1 miliard de dolari pentru organizații de caritate în următorii ani.

Pentru informații suplimentare și pentru a începe cu Cudo Miner, vă rugăm să vizitați Site-ul web Cudo Miner.

Despre Cudo

Cudo este o echipă de mineri, tehnologi și antreprenori. Suntem pasionați să creăm bine cu tehnologia și vedem blockchain-ul și criptomoneda ca o oportunitate uimitoare de a face acest lucru. Scopul nostru este de a avea un impact pozitiv în lume pentru bine și pentru schimbări tehnice.

Vrem ca tehnologia noastră să fie o soluție durabilă și etică.

Pentru informații suplimentare, apăsați, vă rugăm să contactați:

Dan Walsh

[e-mail protejat]


+44 (0) 1753 656 661

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map