DexAge – O platformă de tranzacționare criptografică centrată pe utilizator și versatilă

Cu peste 200 de schimburi care facilitează tranzacționarea criptelor pe tot globul, comercianții și investitorii încă se luptă să obțină profituri fiabile din investițiile lor. Faptul că majoritatea acestor schimburi operează pe o arhitectură centralizată este unul dintre motivele critice care duc la ineficiențe, cum ar fi lipsa de securitate, precaritate ridicată, amenințări de date, taxe mari de tranzacție etc. Aceste capcane au un impact semnificativ asupra experienței de tranzacționare a utilizatorilor și trebuie abordate cu promptitudine.

DexAge – O soluție bazată pe blockchain

DexAge a introdus o soluție de schimb eficientă, care se bazează pe un sistem descentralizat de tranzacții peer-to-peer al tehnologiei blockchain. Prin monopolizarea tehnologiei blockchain, rețeaua își propune să dezvolte un sistem de tranzacționare și creditare P2P fără permisiuni, fără încredere și descentralizat, care oferă un proces de tranzacționare autonom și sigur..

în plus, DexAge a creat, de asemenea, un model de afaceri ingenios în care ecosistemul este gestionat de utilizatorii, comercianții și investitorii săi printr-un web social extins. În cadrul acestui ecosistem centrat pe utilizator, atât compania, cât și utilizatorii săi beneficiază reciproc, precum și cresc colectiv.

Componente esențiale ale platformei DexAge

Funcționarea platformei DexAge se bazează pe trei componente principale, inclusiv:

 • P2P Crypto to Crypto Exchange

Platforma DexAge oferă schimburi de cripto-criptare P2P care permit utilizatorilor să își păstreze autoritatea completă asupra activităților lor de tranzacționare în cadrul rețelei. În plus, toate tranzacțiile sunt executate prin contracte inteligente pentru a asigura securitate și transparență optimă în proces. Mai mult, activele criptografice obținute de utilizatori sunt stocate în portofele fără permisiuni care sunt controlate de utilizatori, nu de platformă. Rolul DexAge în timpul procesului de crypto-exchange rămâne limitat la confirmarea disponibilității fondurilor suficiente în contul fiecărei părți, verificarea credibilității tranzacției și echilibrarea solicitărilor comerciale din carnetul de comenzi.

 • P2P Fiat Crypto Exchange

Permite utilizatorilor din întreaga lume să își schimbe activele criptografice în bani fiduciari, îmbunătățind astfel lichiditatea DXG (token nativ al DexAge). Utilizatorii își pot posta reclamele împreună cu toate detaliile necesare, inclusiv metodele de plată. Utilizatorii interesați se pot întâlni direct cu partea interesată și pot plăti suma în numerar sau pot tranzacționa prin intermediul serviciilor bancare online. Activele criptografice, pe de altă parte, pot fi trimise direct din portofelele personale ale utilizatorilor.

 • Împrumutul Crypto P2P

Serviciul de împrumut P2P Crypto permite utilizatorilor să-și păstreze activele în cazul în care speculează că valoarea criptomonedelor în cauză ar putea crește în viitorul apropiat. DexAge permite utilizatorilor să își activeze activele criptografice ca garanție și să obțină un împrumut de aceeași valoare pentru a-și extinde portofoliul de investiții.

Vânzare Jeton DexAge

Jetonul DexAge denotat ca DXG este un jeton compatibil cu Ethereum ERC20 și au asigurat o listă de jetoane cu Latoken. Platforma a emis un total de 5 miliarde de jetoane AXG și a stabilit capacul soft la 5 milioane USD. Mai mult decât atât, valoarea minimă de achiziție este de 100 USD, iar platforma acceptă criptomonedele BTC, ETH, LTC pentru plată. Vânzarea de jetoane a început din 30 noiembrie 2018 și se va încheia pe 28 februarie 2019, iar comercianții și investitorii interesați pot achiziționa jetonul de la https://dexage.io. Jetoanele sunt distribuite în felul următor:

 • 45% – Crowdsale
 • 15% – Echipa
 • 15% – Rezervat
 • 10% – Prevânzare
 • 10% – Airdrop și Bounties
 • 5% – Investitori de bază

Mai mult, alocarea fondului va fi implementată în modul următor:

 • 40% – Marketing, branding și educație
 • 40% – Dezvoltarea platformei
 • 20% – Plan de urgență

DexAge – O platformă de tranzacționare criptografică pe mai multe niveluri

DexAge a dezvoltat un ecosistem autonom de schimb P2P, care este controlat și administrat de utilizatori, comercianți și investitori. Abordarea descentralizată permite în continuare utilizatorilor să aibă control deplin asupra activităților lor de tranzacționare, ridicând astfel experiența de tranzacționare și sporind oportunitățile de a câștiga profit pe platformă.

Pentru mai multe informații vizitați https://dexage.io/

E-mail : [e-mail protejat]

Facebook : https://www.facebook.com/dexagetech

Twitter: https://twitter.com/dexagetech

Telegramă: https://t.me/dexage

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dexage

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC8E50dMj-cXE2GHw6e3ZiAw

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map