Investiția în Cosmos (ATOM) – Tot ce trebuie să știți

Rețeaua blockchain Cosmos (ATOM) încearcă să transforme concurența într-o comunitate prin abordarea sa unică a pieței. Spre deosebire de majoritatea proiectelor din spațiu, Cosmos nu are ca scop înfrângerea concurenței, luarea coroanei sau recunoașterea. În schimb, Cosmos caută să ajute întregul sector blockchain să avanseze printr-o combinație de protocoale unice care ajută la reunirea industriei.

Ce este Cosmosul (ATOM)?

Specific, Cosmos este o rețea de rețele blockchain. Dezvoltatorii numesc acest concept un „Internet al blockchain-urilor”. Scopul proiectului este de a permite blockchain-urilor separate să comunice între ele într-o manieră perfectă. Permițând oricărui blockchain să comunice, să partajeze date și să tranzacționeze cu oricare altul, Cosmos este capabil să transforme fricțiunea pe piață într-o forță motrice pozitivă pentru dezvoltare.

Cu adevărat, Cosmos este mai mult decât o simplă punte între blockchain-uri. Această platformă oferă, de asemenea, o suită completă de produse și caracteristici care o fac o opțiune impresionantă pe piață. Cosmos introduce o stivă tehnologică de nouă generație care oferă dezvoltatorilor acces la instrumente puternice care sporesc eficiența creării blockchain-ului.

Cosmos - Pagina de pornire

Cosmos – Pagina de pornire

În mod impresionant, dezvoltatorii sunt capabili să creeze blockchain-uri complexe în ecosistemul Cosmos într-o săptămână. În comparație, aceeași sarcină ar dura săptămâni folosind blockchain-uri de generație 2cd. Din acest motiv, Cosmos continuă să vadă o comunitate Dapp în creștere, care ajută la stimularea mai multor interacțiuni cu utilizatorii.

Ce probleme rezolvă Cosmosul (ATOM)?

Scopul principal al Cosmos este de a aborda lipsa de interoperabilitate pe piață. Împreună, sectorul blockchain cuprinde o mare varietate de servicii și funcționalități. Cu toate acestea, fiecare blockchain funcționează ca o insulă în prezent. Acest lucru slăbește capacitatea generală a pieței de a îndeplini sarcini importante, cum ar fi lobby pentru o legislație mai pro-criptografică sau alte îmbunătățiri vitale pentru industrie.

Prin Cosmos, diferite blockchain-uri pot coexista cu propriile lor cazuri de utilizare specializate. Acest lucru permite dezvoltatorilor să-și concentreze eforturile pe îmbunătățiri, mai degrabă decât să cheltuiască eforturile pentru marketing și alte activități legate de concurență. Cosmos permite chiar și lanțurilor de blocuri diferite să valorifice capacitățile altor platforme pentru a-și îmbunătăți gradul de utilizare.

Beneficiile Cosmosului (ATOM)

Cosmos introduce o mulțime de avantaje pe piață. Pentru unul, platforma este complet personalizabilă. Dezvoltatorii pot crea și emite în mod liber noi aplicații și platforme blockchain cu ușurință. Cu adevărat, rețeaua Cosmos funcționează fără ca nicio entitate centrală să faciliteze activitatea. În acest mod, rețeaua eficientizează tranzacțiile inter-blockchain și oferă dezvoltatorilor șansa de a partaja date și jetoane programatic.

Cum funcționează Cosmosul (ATOM)

Cosmos folosește diverse instrumente open-source proprietare pentru a facilita interoperabilitatea între blockchain-urile din rețeaua sa. Protocolul monitorizează autonom starea fiecărui blockchain din rețea pentru a îndeplini această sarcină. În ecosistemul Cosmos, fiecare rețea este cunoscută ca zonă.

Zone

Zonele se bucură de funcționalitatea completă a rețelei lor. Important, aceste blockchain-uri sunt rețele independente care pot executa orice tranzacții de care au nevoie pentru a-și finaliza sarcinile. Aceste blockchain-uri pot emite și distribui noi jetoane în rețelele lor, pot aproba conturi noi, tranzacții, vota și executa upgrade-uri de protocol fără efecte din conectivitatea lor Cosmos.

Centrul Cosmos

Centrul Cosmos este locul în care se întâlnesc toate aceste blockchains. Acest protocol funcționează ca intermediar. Fiecare zonă din rețea se conectează direct la hub. Hubul menține apoi o înregistrare constantă a stării actuale a zonei. Odată ce o zonă este conectată la Cosmos Hub, aceasta este interoperabilă cu orice altă zonă din rețea.

Cosmos - Twitter

Cosmos – Twitter

Straturi de Cosmos

Ecosistemul Cosmos se bazează pe trei straturi pentru a reuni întreaga industrie blockchain. Primul strat este stratul Aplicație. Acesta este stratul care gestionează procesarea tranzacțiilor. Este, de asemenea, protocolul responsabil pentru păstrarea filelor în starea rețelei. Rețeaua este al doilea strat al blockchain-ului. Acesta este stratul care permite comunicarea blockchain-urilor separate. Diferite lanțuri de blocuri, cu tehnologii complet diferite, mecanisme de consens și scopuri, pot beneficia reciproc de servicii folosind acest sistem.

Consensul Cosmosului (ATOM)

Stratul final este Protocolul de consens. Cosmos folosește motorul Tendermint BFT. Acest mecanism securizează rețeaua și permite nodurilor să mențină o stare curentă. Mai exact, protocolul este cel care validează tranzacțiile și adaugă blocuri la blockchain.

Motorul Tendermint BFT este un mecanism de guvernanță dovadă a mizei (PoS). Ca atare, utilizatorii de rețea acționează ca validatori. Utilizatorii câștigă recompense atunci când își plasează cripta pe Cosmos. Staking este un termen folosit pentru a descrie procesul de blocare a unei anumite cantități de cripto într-un portofel de rețea în schimbul recompenselor. Miza este una dintre cele mai tari caracteristici de pe piață în prezent, datorită riscului său scăzut în comparație cu tranzacționarea.

Tendermint

Tendermint

Protocol de comunicare interblocare

Protocol de comunicații interblocare este codarea care permite diferitelor zone din ecosistem să comunice cu Centrul Cosmos. Acest protocol asigură că toate informațiile se deplasează liber și sigur între zonele interconectate.

SDK Cosmos

Setul de dezvoltare software Cosmos (SDK) permite dezvoltatorilor să construiască blockchains fără a fi nevoie să le codificați de la zero. Dezvoltatorii pot utiliza pluginuri și pot realiza funcționalitățile de bază ale proiectelor lor în zile față de luni. Gândiți-vă la el ca la un constructor de site-uri web. Puteți alege dintr-o varietate de caracteristici, cum ar fi miza, guvernarea și detaliile jetoanelor.

Noduri Cosmos (ATOM)

În calitate de rețea PoS, utilizatorii pot câștiga un venit pasiv prin participarea la criptare. Pentru a fi lizibil pentru a deveni un nod în rețeaua Cosmos, va trebui să rămâneți în primii 100 de jucători. Această strategie este inteligentă, deoarece descurajează nodurile nefaste, deoarece acestea ar avea cel mai mult de pierdut din orice lovituri financiare.

Guvernare

Nodurile câștigă, de asemenea, capacități de vot. Puterea ta de vot este echivalentă cu suma de ATOM pe care ai mizat-o. Interesant este că puteți să vă delegați jetoanele și altor validatori. Când delegați jetoanele, câștigați în continuare o parte din recompensa blocului.

Istoria Cosmosului (ATOM)

Istoria Cosmosului începe cu ani înainte de data lansării sale. Platforma a apărut după binecunoscutul dezvoltator blockchain Jae Kwon a introdus Tendermint în industrie. Acest lucru s-a întâmplat în 2014. În cele din urmă, Kwon s-a legat de alți doi dezvoltatori cripto respectați, Zarko Milosevic și Ethan Buchman.

În aprilie 2017, Cosmos s-a asigurat cu succes Cosmos printr-un ICO. În mod uimitor, platforma a durat doar 29 de minute pentru a-și atinge obiectivul. În decembrie 2018, rețeaua a început testări majore odată cu lansarea Game of Stakes. Mai puțin de patru luni mai târziu, rețeaua oficială Cosmos a fost lansată.

ATOM

ATOM este criptomoneda nativă a rețelei Cosmos. Acesta servește câteva funcții vitale. În primul rând, este folosit pentru a executa contracte inteligente și pentru a finaliza tranzacții. Noi ATOM-uri sunt generate ca recompense pentru validatorii de rețea de fiecare dată când un bloc de tranzacții primește aprobare.

Cosmos (ATOM) - CoinMarketCap

Cosmos (ATOM) – CoinMarketCap

În prezent există 204.603.576 ATOM în circulație. În special, majoritatea acestor jetoane au venit de la lansarea inițială a mainnetului Cosmos. Aceste jetoane timpurii au distribuit între donatorii inițiali, participanții la vânzarea de jetoane, Fundația Cosmos și dezvoltatorii de bază ai platformei.

Cum se cumpără Cosmos (ATOM)

ATOM este ușor de găsit pe piață. Puteți obține cu ușurință o parte din această criptomonedă pe majoritatea schimburilor majore. Binance oferă câteva perechi de tranzacționare ATOM pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. În mod frumos, ATOM include, de obicei, o opțiune de tranzacționare fiat pe majoritatea burselor. Perechile de tranzacționare directe vă economisesc bani în comisioane și vă permit să fiți un investitor mai receptiv.

Investiția în Cosmos (ATOM) - Tot ce trebuie să știți Investiția în Cosmos (ATOM) - Tot ce trebuie să știți Investiția în Cosmos (ATOM) - Tot ce trebuie să știți
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Poloniex

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Comercianți avansați

Cel mai bun pentru

Comercianți din SUA

Cel mai bun pentru

Ușurință în utilizare

Taxe de tranzacționare

0,10%

Taxe de tranzacționare

0,16%

Taxe de tranzacționare

0,125%

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Cum se păstrează Cosmos (ATOM)

Depozitarea ATOM este ușoară. Puteți utiliza o opțiune de portofel mobil sau desktop, cum ar fi Portofel atomic. Această opțiune ușor de navigat vă permite să accesați ATOM-ul atunci când aveți nevoie de el.

Dacă doriți să faceți o investiție majoră în ATOM sau dacă intenționați să HODLing această criptă pentru perioade lungi de timp, un portofel hardware este cea mai bună opțiune. Portofelele hardware păstrează cripto-ul dvs. stocat offline în „depozit frigorific”. Această strategie face imposibilă accesarea deținerilor dvs. de către amenințările online. Ledger Nano S sau cele mai avansate Ledger Nano X ambii susțin Cosmos (ATOM).

Piața are nevoie de Cosmos

Piața are nevoie de Cosmos. Pentru a realiza următorul platou al adoptării de masă, industria criptografică trebuie să găsească o oarecare unificare. Împreună, fiecare partid beneficiază foarte mult. Ca comunitate, utilizatorii și dezvoltatorii înfloresc.

În plus, această strategie permite firmelor blockchain să mențină controlul asupra narațiunii industriei. S-au dus de mult zilele criptomonedelor, ca o formă de finanțare folosită doar de criminali. Astăzi, criptomonedele oferă lumii o alternativă mai eficientă la status quo. Cosmos își face partea pentru a se asigura că întreaga industrie este capabilă să valorifice progresele la unison. Din aceste motive, Cosmos este deja una dintre cele mai populare criptomonede din lume.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map