Investiția în EOS – Tot ce trebuie să știți

Ce este EOS?

EOS este un ecosistem blockchain de generație următoare care continuă să primească o acoperire mass-media puternică pentru ICO-ul său record și caracteristicile sale unice. Important este că EOS.IO ecosistem a intrat pe piață cu scopul de a simplifica programarea și integrarea contractelor inteligente și dezvoltarea de aplicații descentralizate (Dapps).

Unul dintre cele mai uimitoare aspecte ale platformei EOS.IO este că elimină practic comisioanele de tranzacție prin structurarea sa unică. În plus, platforma este extrem de scalabilă. Rapoartele confirmă faptul că EOS.IO poate depăși performanțele cardurilor de credit majore, cum ar fi Visa, în ceea ce privește tranzacțiile pe secundă. În acest fel, EOS oferă fundația perfectă pentru dezvoltatorii Dapp.

Dapps sunt protocoale concepute pentru a funcționa în rețele descentralizate, cum ar fi tor sau blockchains. Aceste aplicații diferă foarte mult de strămoșii lor centralizați, deoarece nu necesită suport centralizat pentru a funcționa. Dapps se bazează pe un set de standarde pentru a asigura interoperabilitatea în cadrul sectorului. În acest fel, Dapps oferă lumii o abordare mai incluzivă a pieței.

Funcții EOS prin pagina principală

Funcții EOS prin pagina principală

În mod similar cu Ethereum, EOS.IO funcționează ca un fel de sistem de operare pentru aceste aplicații descentralizate. Platforma include seturi de cele mai populare servicii și funcții solicitate astăzi de dezvoltatorii Dapp. Această strategie simplifică considerabil întregul proces de programare Dapp.

EOS combină multe dintre cele mai admirabile caracteristici din unele dintre cele mai populare blockchain existente. Dezvoltatorii susțin că protocolul are securitatea Bitcoin, combinat cu ușurința de programare găsită în Ethereum. Pe lângă toate aceste afirmații impresionante, platforma posedă o scalabilitate care depășește capacitățile Ripple.

Împreună, toate aceste caracteristici fac din EOS una dintre cele mai bune platforme Dapp disponibile astăzi. Susținătorii acestui protocol revoluționar au numit chiar EOS „ucigașul Ethereum”. În timp ce EOS oferă upgrade-uri la multe dintre funcționalitățile de bază ale Ethereum, mai este încă un drum lung de parcurs înainte ca EOS să fie în măsură să mute Ethereum de la fața locului ca platformă de top Dapp.

Istoria EOS

Istoria EOS începe în 2017 odată cu emiterea cărții albe a companiei. În lucrare, dezvoltatorii își explică obiectivul de a introduce o platformă de dezvoltare Dapp capabilă să proceseze în siguranță mii de tranzacții pe secundă. Important, EOS încearcă să devină primul sistem de operare pentru aplicații descentralizate. În consecință, EOS include câteva caracteristici valoroase, cum ar fi autentificarea integrată a utilizatorului, stocarea în cloud și găzduirea serverului.

EOS este un software open-source bazat pe blockchain lansat la 1 iunie 2018. În mod unic, EOS a ales să adopte o abordare diferită a pieței în timpul record-record ICO. ICO, care a durat un an întreg, a început oficial pe 26 iunie 2017. În anul următor lansării, un miliard de jetoane au fost distribuite ca jetoane ERC-20 de către Block.one.

În acest moment, blockchain-ul EOS.IO era inexistent, astfel încât dezvoltatorii au ales să emită simbolul blockchain-ului Ethereum pentru a strânge fonduri. Strategia a dat roade într-un mod major, EOS asigurând peste 4 miliarde de dolari în timpul evenimentului. În special, aceste fonduri au mers direct la finalizarea blockchain-ului și ecosistemului EOS

Block.one


În special, EOS.IO este o filială a firmei private blockchain Block.one. Firma este înregistrată în prezent în Insulele Cayman. Interesant este că directorul tehnologic al Block.one nu este altul decât crypto star Daniel Larimer. Dacă numele lui Larimer pare familiar, ar trebui.

El este unul dintre cei mai influenți jucători din spațiul criptografic. El a fost primordial în lansarea atât a Bitshares, cât și a platformei de socializare bazată pe blockchain, Steemit. Ambele platforme sunt extrem de populare astăzi în spațiu. Larimer a contribuit, de asemenea, la dezvoltarea mecanismului delegat de consens privind dovada mizei, care a fost adoptat ulterior de EOS.IO.

De asemenea, el este creditat în mare măsură cu conceptul de corporație autonomă descentralizată. În acest concept, contractele inteligente preiau funcționalitățile majorității activităților corporative. Nu există nicio îndoială că rețeaua și experiența sa au ajutat la catapultarea EOS în lumina reflectoarelor ca fiind una dintre criptomonedele de top din lume..

Cum funcționează EOS?

Ecosistemul EOS încorporează un sistem complet de autentificare. Dezvoltatorii pot programa conturi de utilizator și pot oferi fiecărui cont un nivel de permisiune prestabilit direct din panoul EOS. Aceasta este o componentă critică pentru majoritatea Dap-urilor de astăzi.

În plus, platforma permite companiilor să partajeze accesul la baza de date oricui din rețea. Invers, companiile pot prelua și date din rețeaua EOS și pot alege să stocheze datele la nivel local. În această strategie, datele rămân în afara blockchain-ului până când compania dorește.

Stocare in cloud

Un alt instrument important inclus în pachetul de dezvoltare EOS este stocarea în cloud. EOS.IO pune la dispoziția dezvoltatorilor Dapp atât găzduirea serverului, cât și stocarea în cloud, ca parte a abordării sale all-inclusive către piață. Aceste componente critice ale ecosistemului EOS.IO îl fac unul dintre protocoalele Dapp cu cea mai rapidă creștere în prezent.

Acest aspect permite dezvoltatorilor să construiască și să implementeze aplicații cu ușurință. Dezvoltatorii au acces la tot ceea ce au nevoie direct la îndemână. Funcții precum găzduirea, stocarea în cloud și lățimea de bandă de descărcare fac ca dezvoltarea să fie ușoară. La rândul său, această abordare îi eliberează pe dezvoltatori să se concentreze mai degrabă pe funcționalitățile lor Dapps decât pe preocupările hardware.

În plus, EOS integrează analize avansate pentru a ajuta dezvoltatorii să își monitorizeze performanța Dapps. O analiză detaliată a acestor date oferă o perspectivă valoroasă dezvoltatorilor cu privire la modul de îmbunătățire a aplicațiilor lor. Important, toate aceste caracteristici sunt plătite prin simpla plasare de jetoane EOS într-un portofel aprobat.

Un nou tip de consens

Dezvoltatorii platformei EOS au decis să se ferească de mecanismul de consens înfometat de putere existent pe blockchain-ul Bitcoin. Acest protocol este cunoscut sub numele de mecanism de consens al dovezii de lucru. Necesită ca un computer să concureze unul cu celălalt pentru a completa ecuații matematice complexe.

Această utilizare a puterii de calcul utilizate în rezolvarea acestei ecuații echivalează direct cu un consum mai mare de energie. În cazul blockchain-ului Bitcoin, rețeaua consumă mai multă energie electrică decât Danemarca. Din fericire, peste 80% din energia minieră a Bitcoin provine din surse regenerabile.

Dovada mizei (PoS)

Recunoscând limitele unui sistem PoW, dezvoltatorii EOS au decis să meargă cu o altă opțiune. Mecanismul consensului Proof-of-Stake se referă la validarea stării unui blockchain într-un mod diferit. Într-un sistem PoS, minerii nu concurează deloc.

În schimb, cei care doresc să devină validatori de tranzacții achiziționează jetoane EOS și îi „mizează” în portofele lor. Miza este actul de a ține criptomoneda într-un portofel. În special, cu cât joci mai mult EOS, cu atât sunt mai mari șansele ca tu să primești următorul bloc de tranzacții și să primești recompensa.

Dovadă de miză prin Ledger

Dovadă de miză prin Ledger

În acest mod, EOS este capabil să descurajeze atacatorii. Oricine ar dori să atace rețeaua ar trebui mai întâi să cumpere cantități mari de EOS și să mizeze monedele. În cele din urmă, ei și-ar răni propriile interese numai dacă rețeaua va fi compromisă.

Criptomonedele tradiționale precum Bitcoin depind de nodurile lor pentru a valida starea blockchain-ului prin consens. Modul în care Bitcoin îndeplinește această sarcină este prin utilizarea de noduri care confirmă continuu fiecare tranzacție de pe blockchain la intervale de timp. Deși această strategie este extrem de sigură, aceasta introduce unele probleme serioase de scalabilitate.

O nouă abordare

EOS evită aceste preocupări într-un mod interesant. Platforma se concentrează pe fiecare tranzacție, mai degrabă decât pe întreaga stare a blockchain-ului. Nodurile EOS.IO verifică seria evenimentelor pentru a se asigura că starea rețelei rămâne pură.

Când nodurile se repornește, acestea reconfirmă pe deplin întreaga stare a blockchain-ului. Această strategie durează mai mult pentru a confirma starea totală a blockchain-ului în comparație cu un sistem PoW. Cu toate acestea, deoarece majoritatea nodurilor verifică pur și simplu seria de evenimente, rețeaua este capabilă să gestioneze mii de tranzacții pe secundă. În comparație, BTC poate gestiona doar 7 tranzacții pe secundă.

Block Times

Totul despre protocolul Eos maximizează performanța. De exemplu, blocurile de tranzacții sunt produse la fiecare 0,5 secunde. În Bitcoin, aprobarea blocului durează 10 minute. Acest timp de blocare întârziat a fost un punct de dispută în cadrul rețelei și a condus la diverse furci dure de-a lungul anilor.

În plus, EOS poate împărți aceste blocuri în cicluri. Această restructurare vă permite să trimiteți și să răspundeți la tranzacții în mijlocul tranzacțiilor. În esență, EOS este capabil să deconteze tranzacțiile în timpul necesar trimiterii mesajului de confirmare.

Guvernare comunitară

Un alt aspect important al EOS este modelul său de guvernare. În sistemul EOS.IO, producătorii de blocuri controlează mult direcția rețelei. Acești producători de blocuri votează asupra problemelor relevante. Aceste probleme pot include tranzacțiile confirmate sau dacă o aplicație rulează corect.

Drepturile de vot se extind și la problemele majore ale rețelei, cum ar fi modificările aduse codului sursă al aplicațiilor individuale. În acest fel, producătorii de blocuri controlează momentul actualizării, retrogradării și remedierii erorilor din sistem. Toate acestea sunt tratate într-un mod democratic folosind sistemul EOS.IO.

Astăzi, ecosistemul EOS.IO cuprinde peste 100 Dapps. Cel mai activ în acest moment este PRA CandyBox, cu puțin peste 6.000 de utilizatori activi pe zi. În special, acest Dapp are de 6 ori mai mulți utilizatori zilnici decât Dapp de top al Ethereum – schimbul descentralizat IDEX.

Jetoane EOS

Important, jetoanele EOS diferă de concurență prin faptul că nu îndeplinesc de fapt o funcție. În schimb, dezvoltatorii care dezvoltă aplicații pe platformă le folosesc pentru a genera jetoanele necesare pentru aplicațiile lor specifice.

Având în vedere ICO-ul său de mai multe miliarde de dolari, nu este o surpriză să aflăm că majoritatea schimburilor majore au listat jetoanele EOS la început. În aprilie 2018, platforma și-a lansat oficial rețeaua principală. Lansarea a dus prețurile EOS la un nou record istoric de 21,46 USD.

Cum să cumpărați EOS

Achiziționarea EOS este ușoară. Odată ce ați cumpărat Bitcoin, puteți merge la oricare dintre principalele burse care tranzacționează EOS, cum ar fi Binance, Kraken sau Poloniex.

Aici trebuie doar să localizați o pereche de tranzacționare BTC / EOS. Apoi, puteți tranzacționa cât de mult BTC pentru EOS doriți. Durează doar câteva secunde pentru a finaliza această tranzacție și puteți stoca EOS pe o varietate de portofele diferite.

Investiția în EOS - Tot ce trebuie să știți Investiția în EOS - Tot ce trebuie să știți Investiția în EOS - Tot ce trebuie să știți
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Poloniex

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Comercianți avansați

Cel mai bun pentru

Comercianți din SUA

Cel mai bun pentru

Ușurință în utilizare

Taxe de tranzacționare

0,10%

Taxe de tranzacționare

0,16%

Taxe de tranzacționare

0,125%

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Unde să vă stocați EOS-ul

Dacă doriți să faceți o investiție majoră în EOS sau dacă intenționați să HODLing această criptă pentru perioade lungi de timp, un portofel hardware este cea mai bună opțiune. Portofelele hardware păstrează cripto-ul dvs. stocat offline în „depozit frigorific”. Această strategie face imposibilă accesarea deținerilor dvs. de către amenințările online. Ledger Nano S sau cele mai avansate Ledger Nano X ambele acceptă EOS (EOS).

Preocupări EOS

Ca și în cazul tuturor proiectelor majore, există unele preocupări legate de ecosistemul EOS. În primul rând, comunitatea continuă să sublinieze imensă centralizare în cadrul noului sistem delegat-Proof-of-Stake. Acest sistem creează 20 de validatori de blocuri principale în cadrul rețelei.

În plus, EOS a întâmpinat unele probleme cu SEC la începutul anului. Compania mamă a firmei Block.one a primit o sumă puternică de 24 de milioane de dolari penalizare de către SEC pentru efectuarea unei vânzări de valori mobiliare neînregistrate. Nu este surprinzător că EOS a plătit amenda și a continuat cu afacerea ca de obicei.

EOS – Începutul unui imperiu

Combinația dintre caracteristicile unice ale EOS și echipa de dezvoltatori extrem de experimentată face ca acesta să fie unul dintre cele mai venerate proiecte din criptospace. Dezvoltatorii din spatele acestui concept s-au gândit la aproape tot ce este necesar pentru a face experiența de programare Dapp cât mai ușoară posibil. Ca atare, vă puteți aștepta să vedeți ecosistemul EOS extins în următorii ani.

Viitorul EOS

Va depăși vreodată EOS Ethereum și va deveni furnizorul # 1 Dapp de pe piață? Este o întrebare greu de răspuns. Indiferent, EOS continuă să obțină sprijin din întregul sector. Deocamdată, EOS pare concentrat pe obiectivul său de a aduce Dapps în masă într-un mod sigur și sigur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map