Investiția în NEM (XEM) – Tot ce trebuie să știți

„Mișcarea pentru o nouă economie” NEM (XEM) urmărește să ofere clientelei la nivel de întreprindere un mod mai eficient de verificare și mutare a activelor blockchain. În acest scop, compania funcționează ca veriga lipsă între blockchain-urile private și publice, conectând aceste rețele în moduri care extind utilizabilitatea. NEM (XEM) continuă să vadă interese crescânde datorită versatilității și strategiei sale unice de afaceri. Utilizatorii pot gestiona cu ușurință activele și datele mai eficient folosind această nouă eră blockchain. Foarte important, NEM a fost construit de la bază, având în vedere nevoile marilor companii. Această dorință de a îndeplini cerințele pieței a dus platforma să câștige porecla „Smart Asset Blockchain”.

Ce probleme rezolvă NEM (XEM)?

NEM (XEM) abordează o varietate de probleme care afectează în prezent piața criptografică. Una dintre misiunile de bază pentru această platformă este creșterea interoperabilității între rețelele private blockchain. În prezent, există un boom în cadrul sectorului privat blockchain. Companiile investesc miliarde în această tehnologie. Problema este că fiecare dintre aceste blockchains funcționează ca o insulă în acest moment. Ele sunt incapabile să comunice active digitale între ele.

Intercomunicările într-o varietate de moduri. Protocolul permite transferul ușor al oricărui activ digital, inclusiv jetoane, contracte sau fișiere. În plus, blockchain-ul este configurat astfel încât să poată trimite date dintr-o rețea internă de întreprindere privată, direcționată printr-un blockchain public, către rețeaua privată a altei companii..

Gestionarea necorespunzătoare a lanțului de aprovizionare

Un alt sector în care NEM urmează să perturbe sistemele de afaceri actuale este logistica. Sistemele actuale de gestionare a lanțului de aprovizionare sunt voluminoase, învechite și ineficiente. NEM înlocuiește aceste sisteme cu unul deschis, sigur și rapid. Platforma simplifică companiile să gestioneze, să acceseze și să partajeze date validate printr-o varietate de controale de acces.

Cum funcționează NEM (XEM)?

NEM (XEM) este capabil să îndeplinească aceste sarcini prin integrarea unei varietăți de noi tehnologii. Acest blockchain versatil introduce un nou mecanism de consens pe piață – Dovada importanței (PoI). PoI diferă de alte mecanisme de consens, cum ar fi PoW Bitcoin, într-o varietate de moduri. În primul rând, într-un mecanism PoI, se iau în considerare timpul și suma pe care cineva le-a investit în rețeaua NEM.

PoI în acțiune

Algoritmul PoI necesită să aveți cel puțin 10.000 XEM învestiți în sistem pentru a vă califica pentru generarea de blocuri noi. Utilizatorii care pot adăuga blocuri noi în blockchain primesc recompense și o parte din taxele de tranzacție. Pentru a prelua XEM-ul dvs. de la XEM-ul normal la XEM-ul personal, va trebui să le țineți în portofelul rețelei. Noile dvs. dețineri devin mai învestite la o rată de 10% pe zi.

O altă caracteristică interesantă despre PoI este că recompensează utilizatorii care fac tranzacții cu alții din rețea. Sistemul evaluează aceste sume ale tranzacției și folosește aceste informații pentru a vă spori scorul PoI. Fiecare utilizator PoI are un scor PoI bazat pe participarea și contribuția generală. Acest scor asigură că cele mai bune noduri de rețea obțin cele mai multe oportunități de a câștiga.

Recoltare

Un alt element crucial al sistemului de consens este protocolul de recoltare. Această codificare conectează contul dvs. la un existent supernod. Supernodurile formează coloana vertebrală a ecosistemului NEM. Conturile conectate permit supernodurilor să utilizeze un scor PoI consolidat pentru a crește șansele de generare a blocurilor în favoarea lor.

În esență, supernodurile împrumută scorul PoI al unui cont pentru a completa blocuri în numele său. Această strategie permite blockchain-ului NEM să rămână sigur, fără a cere tuturor utilizatorilor să depună eforturi de calcul mari. Ca atare, NEM este mult mai eficient din punct de vedere energetic decât sistemele PoW precum Bitcoin sau Ethereum.


Avantajele recoltei față de minerit

Aceste economii de energie reprezintă o atracție uriașă pentru firmele care consideră durabilitatea în planul lor de afaceri. NEM oferă utilizatorilor o eficiență de neegalat în acest sens. De exemplu, nodurile NEM nu trebuie să aibă computerul sau platforma de exploatare care rulează pentru a efectua procesul de recoltare. În plus, deoarece recoltarea nu necesită platforme miniere scumpe, aceasta democratizează în continuare sectorul blockchain.

Eficiență îmbunătățită

Blockchain-ul NEM integrează algoritmul Eigentrust ++ pentru a menține arhitectura reputațională PoI. Protocolul este capabil să monitorizeze cu precizie nodurile de rețea pentru a se asigura că numai nodurile care contribuie la calitate fac parte din sistemul de consens. Sistemul elimină automat greutatea mortă din rețea, cum ar fi nodurile necontribuitoare.

În mod unic, sistemul are un algoritm de clusterizare de securitate care monitorizează comportamentul trecut al nodurilor din rețea și permite nodurilor să acorde puncte de reputație vecinilor lor din clustere. Această strategie ajută la menținerea NEM și eficientă în comparație cu blockchain-urile de generație unu și două.

Spații de nume

NEM aduce conceptul de namespace în sectorul blockchain. Spațiile de nume funcționează cam ca numele de domenii de pe internet. Puteți crea și gestiona propriile nume de domenii pe blockchain-ul NEM. Interesant este faptul că utilizatorii sunt capabili să opereze un nume de domeniu pe 3 niveluri. Această abordare oferă mai multă flexibilitate atât pentru companii, cât și pentru utilizatori.

Tranzacții cu mai multe semnături

Tranzacțiile cu mai multe semnături reprezintă o atracție importantă pentru clientela la nivel de întreprindere. Aceste companii trebuie să ofere administratorilor posibilitatea de a monitoriza și extinde rețeaua pentru a satisface nevoile firmei. NEM simplifică companiile să urmărească activitatea unui cont, să controleze active cum ar fi XEM dintr-un cont, alte mozaicuri sau să creeze noi jetoane.

NEM prin intermediul site-ului web

NEM prin intermediul site-ului web

Ținând linia cu angajamentul companiei față de securitate, toate contractele inteligente Multisignature se află direct pe blockchain-ul NEM. Cea mai mare parte a concurenței de pe piață utilizează sisteme terțe părți din lanț pentru a îndeplini această sarcină. NEM ridică ștacheta în acest sector prin intermediul funcționalităților sale multisemnare directe blockchain.

Beneficiile NEM (XEM)

Există o mulțime de beneficii pentru NEM. Platforma este vitală pentru adoptarea generală, deoarece reunește unele dintre cele mai bune blockchain-uri din lume. În plus, concentrarea companiei asupra companiilor mari face din ea o roată importantă în creștere. Dezvoltatorii au recunoscut faptul că platforma lor trebuie să rămână agilă pentru a realiza o creștere continuă pe piață. Ca atare, l-au împachetat cu funcții utile, cum ar fi o interfață API completă.

Utilizatorii NEM pot personaliza modul în care permit accesul și utilizarea NEM. Cel mai bun dintre toate, aceste sarcini sunt complete într-un cadru deschis și auto-scalabil. Sistemul permite dezvoltatorilor să creeze, să distribuie și să tranzacționeze cu ușurință criptomonede și jetoane prin intermediul blockchain-ului NEM.

Istoria NEM (XEM)

Istoria NEM începe în 2015. Întregul concept NEM a început atunci când un utilizator al forumului Bitcoin Talk numit UtopianFuture a explicat modul în care criptomoneda NXT l-a inspirat să construiască un nou proiect. Până în martie 2015, a apărut o versiune bifurcată a NXT numită NEM. Nu a trecut mult timp până când dezvoltatorii au decis că vor reconstrui NEM de la bază.

La sfârșitul anului, NEM a primit propria bază de cod. Aceste îmbunătățiri au făcut platforma mai scalabilă și mai rapidă decât NXT. Proiectul continuă să câștige avânt până în 2016, când Fundația NEM a intrat în sector. Acest scop non-profit se concentrează pe modalități de a crește adoptarea NEM, inclusiv conștientizarea mărcii, marketing, formare și parteneriate

Coincheck Hack

În ianuarie 2018, popularul schimb de criptomonede Coincheck a fost victima unui hack care a văzut că programatorii nefericiți scapă cu 523 milioane de monede XEM. La acea vreme, valoarea acestor monede se ridica la puțin peste 400 de milioane de dolari. Pierderile au bâlbâit valoarea NEM timp de săptămâni. Din păcate, fondurile nu au fost niciodată recuperate. Cu toate acestea, NEM a petrecut doi ani monitorizând și marcând fiecare cont care gestiona cripta furată. Aceste informații au fost trimise autorităților.

Pilot de vot

În 2018, NEM a primit prima aplicație din lumea reală. Sistemul a fost ales de Comisia Electorală Centrală din Ucraina pentru un program-pilot pentru a testa fezabilitatea sistemelor de vot bazate pe blockchain. NEM a introdus un protocol de vot în noua eră, care a oferit mai multă transparență și eficiență decât metodele anterioare.

Verificarea certificatului

În același an, NEM a obținut un acord cu Ministerul Educației din Malaezia pentru a testa un sistem care autentifică certificatele academice. Pentru a îndeplini această sarcină, Ministerul a format un consorțiu de universități care au fost de acord să testeze sistemul. Știrile despre programul pilot au contribuit la creșterea prețurilor NEM.

XEM

XEM este simbolul de utilitate nativ al blockchain-ului NEM. XEM servește câteva roluri vitale în ecosistem. Utilizatorii investesc XEM pentru a obține drepturi de vot și pentru a bloca drepturile de aprobare. În plus, NEM poate servi ca o criptomonedă cu timpi de tranzacție rapid. Cu toate acestea, scopul principal al XEM până în prezent a fost acela de a facilita contractele inteligente.

XEM - CoinMarketCap

XEM – CoinMarketCap

Cum se cumpără NEM (XEM)

Este ușor să puneți mâna pe XEM. Această criptomonedă este disponibilă pe anumite schimburi majore, inclusiv Binance și Bittrex.

Investiția în NEM (XEM) - Tot ce trebuie să știți Investiția în NEM (XEM) - Tot ce trebuie să știți Investiția în NEM (XEM) - Tot ce trebuie să știți
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Poloniex

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Comercianți avansați

Cel mai bun pentru

Comercianți din SUA

Cel mai bun pentru

Ușurință în utilizare

Taxe de tranzacționare

0,10%

Taxe de tranzacționare

0,16%

Taxe de tranzacționare

0,125%

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Cum se stochează NEM (XEM)

Utilizatorii NEM au o varietate plăcută de opțiuni de portofel pentru a-și stoca cripta. Dezvoltatorii oferă un portofel pentru desktop cunoscut sub numele de NEM Portofel Nano. Acest portofel lite care vă permite să stocați și să gestionați monedele XEM cu ușurință. Acest portofel include unele caracteristici specifice NEM, cum ar fi adresa NEM și spațiul de nume.

Este deasemenea o aplicatie mobila de la Fundația NEM, care este disponibil atât pentru sistemele de operare Android, cât și pentru iOS. Aplicația este descărcată gratuit și este foarte ușor de navigat. În consecință, acesta este unul dintre cele mai populare moduri de a stoca XEM.

Dacă doriți să faceți o investiție majoră în XEM sau dacă intenționați să HODLing această criptă pentru perioade lungi de timp, un portofel hardware este cea mai bună opțiune. Portofelele hardware păstrează cripto-ul dvs. stocat offline în „depozit frigorific”. Această strategie face imposibilă accesarea deținerilor dvs. de către amenințările online. Ledger Nano S sau cele mai avansate Ledger Nano X ambele acceptă NEM (XEM).

NEM (XEM) – Un proiect interesant care are mult potențial

NEM s-a dovedit a fi un blockchain și o comunitate foarte rezistentă. Platforma a revenit după un hit major cu hack-ul Coincheck. Este impresionant să treci de la o pierdere de 400 de milioane de dolari la una dintre cele mai interactive comunități online de pe piață. Deocamdată, NEM pare să-și fi găsit nișa în industrie. Vă puteți aștepta ca această monedă să câștige mai mult teren pe măsură ce vor fi difuzate mai multe programe pilot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map