Investiția în OmiseGo (OMG) – Tot ce trebuie să știți

Ce este OmiseGo (OMG)?

OmiseGo (OMG) este un blockchain bazat pe Ethereum ecosistem care oferă investitorilor o varietate de modalități de a obține profituri. Mai exact, OmiseGo este un schimb descentralizat, un mecanism de furnizor de lichidități, o rețea de mesagerie și un gateway blockchain cu active digitale. Platforma și-a câștigat reputația pentru instrumentele sale alternative de comerț financiar și digital. Aceste sisteme funcționează împreună pentru a permite transferuri de active încrucișate fără a fi nevoie de un schimb de criptare.

De la început, era evident că OmiseGo va fi diferit. Atât Banca Thailandei, cât și Ministerul de Finanțe thailandez au dat proiectului un semn de aprobare. Proiectul a primit, de asemenea, sprijin din tabăra Ethereum, Vitalik Buterin și Gavin Wood.

OmiseGo (OMG) – O echipă cu experiență

În plus, dezvoltatorul principal al proiectului este nimeni altul decât Joseph Poon. El este cunoscut mai ales pentru dezvoltarea atât a rețelei de fulgere, cât și a plasmei. Ambele protocoale ale celui de-al doilea strat au potențialul de a revoluționa piața înaintând. Expertiza sa a contribuit la transformarea OmiseGo într-un proiect unic pe piață.

Pagina de pornire OmiseGo

Pagina de pornire OmiseGo

În special, OmiseGo a fost primul proiect Ethereum care a depășit o evaluare de 1 miliard de dolari. În mod impresionant, proiectul a obținut susținerea de la o mulțime de investitori consacrați de la început. Printre acești investitori se numără Toyota Financial Services Corporation din Japonia, Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Venture Capital și Aioi Nissay Dowa Insurance Corporation. Aceste evoluții au contribuit la creșterea încrederii persoanelor care doresc să participe la platforma OmiseGo.

Ce probleme rezolvă OmiseGo (OMG)?

OmiseGo încearcă să revoluționeze lumea prin abordarea deschisă a serviciilor financiare. Scopul proiectului este de a crea un sistem financiar mai incluziv. Pentru a îndeplini această sarcină monumentală, OmiseGo lucrează direct cu băncile pentru a promova o incluziune financiară mai globală.

Potrivit recent rapoarte, în lume există 1,7 miliarde de oameni cărora le lipsește accesul la serviciile financiare de bază. Aceste persoane includ o mare varietate de oameni. Există oameni care pot locui într-o zonă care nu are infrastructura pentru a sprijini băncile. Există, de asemenea, oameni, cum ar fi refugiații, care nu pot să se califice pentru servicii bancare din cauza lipsei documentelor.

Scopul OmiseGo este de a crea un produs care să beneficieze în mod egal de cei care folosesc serviciile bancare tradiționale și de persoanele care nu au acces simultan la serviciile bancare. Acest aspect filantropic îl face pe OmiseGo diferit de multe alte proiecte de pe piață astăzi. Este, de asemenea, unul dintre principalele motive pentru care platforma continuă să adopte o creștere.

Avantajele OmiseGo (OMG)

OmiseGo facilitează plățile pe mai multe platforme pe blockchain. Această platformă de plată deschisă și schimb descentralizat se află pe blockchain-ul Ethereum și oferă o alternativă scalabilă și complet deschisă pentru utilizatori. OMG se bucură de comisioane reduse, timp de tranzacție rapid și opțiuni de retragere. În iunie, OMG a introdus un nou scalare soluție care a îmbunătățit viteza tranzacțiilor la egalitate cu procesoarele de plată globale, cum ar fi Visa.


Global

Echipa OmiseGo a construit platforma pentru a fi inclusă la nivel global. Oricine își poate utiliza serviciile de transfer de valoare. Platforma funcționează în diferite valute și tipuri de active. În acest fel, utilizatorii pot trimite fonduri prin rețea fără să aibă un cont bancar sau să plătească o taxă.

OMG - Twitter

OMG – Twitter

Blockchains funcționează împreună

La baza OmiseGo se află un protocol de interoperabilitate. OmiseGo acționează ca un schimb descentralizat al altor blockchain-uri și între mai multe blockchain-uri direct fără un jeton de gateway de încredere. Funcționalitatea lanțurilor încrucișate este o caracteristică vitală găsită în noile blockchains. Reduce concurența și permite blockchain-urilor construite special să se concentreze pe îmbunătățirea serviciilor, mai degrabă decât pe cheltuieli bazate pe concurență, cum ar fi marketingul.

OmiseGo este extrem de flexibil. Utilizatorii pot efectua plăți, transferuri de bani și gestiona contabilitatea salarizării. Platforma sprijină comerțul comercial B2B, finanțarea lanțului de aprovizionare, programele de loialitate, gestionarea activelor și tranzacționarea. Puține blockchains se potrivesc în prezent cu capacitățile OmiseGo.

Cum funcționează OmiseGo (OMG)?

OmiseGo se bucură de securitatea Ethereum (ETH) cu unele avantaje. Platforma introduce caracteristici precum un portofel cu etichetă albă, zero comisioane și timpi de tranzacție aproape instantanee.

EWallet-ul cu etichetă albă al OmiseGo este o atracție importantă pentru utilizatori. Acest portofel SDK facilitează tranzacționarea liberă a criptomonedelor și fiat. Portofelul include acces la gateway-ul de plată Omise. De asemenea, aveți la dispoziție un card de credit și de debit digital.

Jeton OMG

OMG este simbolul de utilitate pentru proiectul OmiseGo. Utilizatorii și dezvoltatorii pot utiliza OMG pentru a plăti serviciile din rețea. Jetonul se clasează în mod constant ca unul dintre cele mai mari jetoane ERC-20 cu capacitate de piață globală. În mod înțelept, dezvoltatorii au stabilit o ofertă totală limitată de doar 140.245 milioane de monede OMG. Această decizie asigură faptul că OMG își păstrează valoarea în următorii ani.

OmiseGo (OMG) prin CoinMarketCap

OmiseGo (OMG) prin CoinMarketCap

Istoria OmiseGo (OMG)

OmiseGo a fost fondată de Jun Hasegawa și Donnie Harinsut. Acești doi antreprenori erau deja bine cunoscuți pentru rolul lor în crearea popularei firme de procesare a plăților, Omise. În 2017, OmiseGo a găzduit un ICO care a primit acoperire internațională. OmiseGo a obținut 25 de milioane de dolari în timpul evenimentului pentru a dezvolta în continuare rețeaua.

Cum se cumpără OmiseGo (OMG)

OMG este ușor de găsit în zilele noastre. Unul dintre cele mai bune schimburi pentru a găsi OMG este Binance. Binance este un schimb excelent pentru noii utilizatori datorită interfeței sale simple și a selecției sale uriașe de monede. Va trebui să vă înregistrați cu contul înainte de a putea tranzacționa. Înregistrarea va necesita îndeplinirea cerințelor KYC.

Odată ce contul dvs. este aprobat, va trebui să îl finanțați. Puteți alege să încărcați moneda fiat sau, dacă aveți deja cripto, îl puteți trimite direct în portofelul de schimb. Acum că aveți încărcat Bitcoin sau Ethereum, puteți alege perechea de tranzacționare OMG pentru a se potrivi nevoilor dvs..

Investiția în OmiseGo (OMG) - Tot ce trebuie să știți Investiția în OmiseGo (OMG) - Tot ce trebuie să știți Investiția în OmiseGo (OMG) - Tot ce trebuie să știți
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Poloniex

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Comercianți avansați

Cel mai bun pentru

Comercianți din SUA

Cel mai bun pentru

Ușurință în utilizare

Taxe de tranzacționare

0,10%

Taxe de tranzacționare

0,16%

Taxe de tranzacționare

0,125%

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Cum se păstrează OmiseGo (OMG)

Va trebui să decideți care va fi strategia dvs. de investiții pentru a determina cea mai bună modalitate de stocare a OMG-ului dvs. Dacă tranzacționați întâmplător pentru a vă familiariza cu piața criptografică și nu tranzacționați o mare valoare în criptare, portofelul de schimb va fi suficient.

Dacă doriți să faceți o investiție majoră în OMG sau dacă intenționați să HODLing această criptă pentru perioade lungi de timp, un portofel hardware este cea mai bună opțiune. Portofelele hardware păstrează cripto-ul dvs. stocat offline în „depozit frigorific”. Această strategie face imposibilă accesarea deținerilor dvs. de către amenințările online. Ledger Nano S sau cele mai avansate Ledger Nano X ambele acceptă OmiseGo (OMG).

OmiseGo – O cauză nobilă cu sprijin mare

OmiseGo este unul dintre acele proiecte de pe piață care vă ajută să înțelegeți că tehnologia blockchain are puterea de a face viața tuturor mai bună. Vă puteți aștepta ca OmiseGo să vadă adoptarea continuă ca simbol și platforma rămâne favorita investitorilor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map