Investiția în TRON (TRX) – Tot ce trebuie să știți

De când TRON (TRX) a intrat pe piața criptografică în 2017, a avut una dintre cele mai vocale acțiuni din acest sector. Această monedă a valorificat acest sprijin comunitar și aspectele sale tehnice unice pentru a deveni una dintre primele 10 criptomonede din lume în ceea ce privește capitalizarea pieței. Mai impresionant este faptul că TRON a durat doar doi ani pentru a îndeplini această sarcină.

Ce este TRON (TRX)?

TRON este o mașină virtuală descentralizată care a fost construită pentru a ajuta la introducerea internetului descentralizat. În mod similar cu Ethereum, TRON permite dezvoltatorilor Dapp să creeze și să utilizeze protocoale complexe prin contracte inteligente care trăiesc pe blockchain-ul său nativ. Astăzi, platforma este cunoscută mai ales pentru viteza tranzacțiilor și pentru CEO-ul său plin de viață.

Mai exact, platforma este capabilă de 2000 de tranzacții pe secundă. Această performanță pune TRX la egalitate cu procesoarele de plată importante, cum ar fi PayPal. Cel mai bun dintre toate, TRON are taxe de tranzacție zero. Puteți trimite un milion de dolari în TRX către oriunde în lume în câteva secunde și nu trebuie să plătiți niciodată o taxă.

Pentru a înțelege sarcina monumentală pe care dezvoltatorii TRON încearcă să o asume, este crucial să înțelegem puțin despre internetul descentralizat. Internetul descentralizat diferă de internetul cu care sunteți obișnuiți în anumite moduri cheie. În primul rând, nu există companii de găzduire. În schimb, întregul internet este condus de utilizatori personali.

Până de curând, conceptul de web descentralizat părea imposibil. Puterea de calcul a lumii nu era încă la egalitate. Cu toate acestea, natura transparentă a rețelelor blockchain le face ideale pentru o astfel de sarcină. Acesta este exact rolul pe care TRON încearcă să îl obțină.

Istoria TRON (TRX)

Istoria TRON începe la începutul anului 2017. În acel moment, CEO al firmei Justin Sun a lansat oficial organizația non-profit din Singapore, cunoscută astăzi sub numele de Fundația TRON. Misiunea acestei organizații a fost de a construi infrastructura pentru un internet descentralizat și de a oferi un sistem democratic pentru gestionarea noii rețele.

În special, Sun nu este un străin pentru sectorul FinTech. În primul rând, el este un protejat al fondatorului Alibaba, Jack Ma. În mod uimitor, a absolvit Universitatea Ma’s Hupan și, în câteva luni, și-a făcut drum pe listele Forbes „China 30 under 30” și „Asia 30 under 30”. Cu entuziasm, înainte de introducerea TRON, Sun își făcuse deja un nume în sectorul blockchain.

De exemplu, Soarele era ClipociPrincipalul reprezentant în zona Chinei. Această poziție l-a pus în contact cu rețeaua de oameni de care ar avea nevoie într-o zi pentru a face conceptul TRON o realitate. De asemenea, a fondat o aplicație de streaming live foarte populară numită Peiwo. În prezent, aplicația are peste 10 milioane de utilizatori în toată China.

Și mai impresionant este faptul că Sun a integrat TRON în Peiwo la doar câteva luni după achiziție. Această integrare a contribuit la creșterea poziției TRON în regiune. În plus, strategia a extins în mod semnificativ baza activă de utilizatori TRON.

TRON (TRX) ICO Raise

Lansarea TRON a fost o mare problemă. Fundația TRON 2017 ICO ridicat 70 de milioane de dolari pentru dezvoltarea în continuare a ecosistemului TRON. În timpul evenimentului, investitorii au primit jetoane TRX în schimbul BTC sau ETH. La momentul vânzării, jetoanele TRX aveau o valoare de piață de doar 0,0019 USD.

Jetoanele TRX sunt jetoanele utilitare emise de Fundația TRON ca monedă medie pentru toate jetoanele bazate pe TRC. Aceste jetoane se află pe MainNet și facilitează tranzacțiile ușoare pe blockchain.


Până în 2018, Sun a împins TRON în primele zece criptomonede în ceea ce privește capitalizarea pieței. Acest succes a oferit dezvoltatorilor platformei resursele, experiența și motivația de a lansa propriul blockchain. Această decizie i-a permis TRON migra platforma de la jetoane ERC-20 care se află pe rețeaua Ethereum, până la jetoane TRX care utilizează protocolul nativ al TRON.

Dovadă de miză delegată (DPoS)

Rețeaua TRON se bazează pe o dovadă de miză delegată (DPoS) mecanism de consens pentru securizarea blockchain-ului. Un DPoS este similar cu un mecanism de consens dovadă a mizei, prin faptul că permite utilizatorilor să câștige venituri pasive ori de câte ori își plasează deținerile într-un portofel de rețea..

Pagina principală TRON

Pagina principală TRON

Miza TRON (TRX)

Miza servește câteva scopuri cruciale. În primul rând, permite utilizatorilor să câștige venituri pasive. În principal, menține rețeaua în siguranță. În ecosistemul TRX, utilizatorii își mizează TRX la un raport 1: 1. Cu cât mizează mai mult, cu atât câștigă mai multă putere TRON. Puterea TRON este vitală în rețeaua TRON. În primul rând, este ceea ce comunitatea folosește pentru a vota pentru Super Reprezentanți. În special, după trei zile, un utilizator poate alege să-și convertească puterea TRON în TRX.

DPoS vs PoS

Spre deosebire de un sistem PoS, într-un sistem DPoS, numai nodurile alese pot aproba blocuri de tranzacții. În ecosistemul TRON, comunitatea alege 27 de Super Reprezentanți la fiecare șase ore pentru această sarcină vitală. Acești reprezentanți sunt aleși de comunitatea de utilizatori care își mizează TRX-ul. În special, întregul proces este condus de un DAO.

Organizație autonomă descentralizată (DAO)

DAO-urile continuă să fie o formă populară de management descentralizat în sector. Gândiți-vă la un DAO ca la o serie de contracte inteligente pe care nodurile le pot vota pentru a determina următorul curs de acțiune pentru organizație. DAO oferă comunității un mod descentralizat și democratic de a dezvolta platforme bazate pe orientările comunității.

Bittorrent

În iulie 2018, Fundația TRON a făcut din nou titluri. De data aceasta vestea a fost că TRON cumparat cea mai mare rețea de partajare de fișiere peer-to-peer din lume – Bittorrent. Platformele de partajare a fișierelor precum Bittorrent au fost primele forme de rețele descentralizate existente. În esență, aceste platforme au pus bazele tehnologiei blockchain cu ani în avans.

Fundația TRON

Fundația TRON este o organizație non-profit care se concentrează pe extinderea scenariilor de caz de utilizare pentru TRX și protocolul TRON. Astăzi, TRX operează pe una dintre cele mai mari rețele descentralizate din lume. În plus, întregul protocol TRON este open-source. Platformele open-source sunt mai sigure, deoarece permit comunității să testeze codurile uzate-cu-toate.

De unde să cumpărați TRON (TRX)

Deși nu puteți merge doar la benzinăria locală și să luați niște TRX încă, este ușor să obțineți acest simbol futurist. Din fericire, TRON este disponibil pe unele dintre cele mai mari burse din lume. Una dintre cele mai simple modalități de a obține jetoane TRX este prin intermediul Binance exchange.

Binance este cel mai mare schimb de criptomonede din lume în ceea ce privește capitalizarea pieței. Platforma oferă în prezent o varietate de perechi de tranzacționare TRX, inclusiv BTC / TRX. Ca și în cazul majorității monedelor alternative, va trebui să vă convertiți mai întâi moneda fiduciară în BTC sau ETH. După ce finalizați această sarcină, este nevoie doar de un clic al mouse-ului pentru a converti BTC în TRX.

De asemenea, îl puteți cumpăra cu cardul dvs. de credit de la unul dintre aceste schimburi.

Investiția în TRON (TRX) - Tot ce trebuie să știți Investiția în TRON (TRX) - Tot ce trebuie să știți Investiția în TRON (TRX) - Tot ce trebuie să știți
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Kriptomat

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Utilizatori avansați

Cel mai bun pentru

Comercianți din SUA

Cel mai bun pentru

Comercianți europeni

Cont minim

Nici unul

Cont minim

1,00 USD

Cont minim

35 €

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Cum se păstrează Tron

Există două moduri principale de stocare a jetoanelor TRX. Fiecare are propriile beneficii și riscuri de luat în considerare. Dacă sunteți nou în spațiul criptografic și intenționați doar să cumpărați o cantitate mică de TRX, un portofel mobil vă va potrivi bine. Portofelul TRON Dapp este disponibil gratuit pe iOS și Android dispozitive.

Portofele mobile

Partea pozitivă a unui portofel mobil este că este ușor de utilizat și vă oferă acces instantaneu la criptomoneda dvs. Dezavantajul este că este mai predispus la hacks și escroci. Amintiți-vă, portofelul dvs. mobil este întotdeauna online, prin urmare, este întotdeauna expus riscului.

Portofel hardware

Dacă doriți să faceți o investiție majoră în TRX sau dacă intenționați să HODLing această criptă pentru perioade lungi de timp, un portofel hardware este cea mai bună opțiune. Portofelele hardware păstrează cripto-ul dvs. stocat offline în „depozit frigorific”. Această strategie face imposibilă accesarea deținerilor dvs. de către amenințările online. Ledger Nano S sau cele mai avansate Ledger Nano X ambele acceptă Tron (TRX).

Controversa TRON

Ca orice proiect major de criptomonede, TRON a avut parte din controverse. Un domeniu major de îngrijorare care a afectat proiectul este faptul că multe dintre protocoalele sale par să provină de pe alte platforme.

De exemplu, TRON utilizează multiple protocoale de la IPFS și Filecoin (Bitswap, PoRep, PoSt,), dar nu reușește să le listeze ca referințe în cartea sa albă. Această lipsă de referință i-a determinat pe unii din comunitate să se pronunțe împotriva proiectului.

Ca răspuns la acuzațiile de fals, Sun stabilit că confuzia a apărut din traduceri proaste. El a explicat că traducătorii cărții albe au omis detalii importante care au fost găsite în versiunea originală chineză a documentului. În ciuda pretenției sale, alții din comunitate ascuţit la problemele din versiunea chineză.

rezumat

TRON continuă să își găsească drumul în titlurile cripto în mod regulat. De la CEO-ul său care mănâncă Masa de pranz cu Warren Buffet la lansarea unui nou Platforma DeFi, acest proiect continuă să capteze imaginația și inimile utilizatorilor de cripto din întreaga lume. Deocamdată, este emoționant să vedem ce are în mână această echipă creativă de dezvoltatori.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map