Investiții în Crypto.com (CRO) – Un ghid cuprinzător

Ce este Crypto.com (CRO)?

Crypto.com este o bancă criptografică și construiesc un ecosistem global de blockchain care cuprinde o varietate de produse cu valoare unică. Aceste caracteristici includ un card Visa cu criptă metalică, o platformă integrată de aplicații, un schimb de cripte, un portofel fără custodie cu funcții DeFi, servicii de împrumut și câștiguri de depuneri cripto. În acest fel, Crypto.com oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a participa cu succes la economia descentralizată.

Crypto.com încearcă să extindă adoptarea criptomonedelor la noi culmi. În prezent, noii investitori pot constata că intrarea în spațiul criptografic este un proces confuz care le cere să interacționeze cu mai multe platforme și noi tehnologii. Toate aceste acțiuni pot fi frustrante pentru noii utilizatori care nu sunt familiarizați cu sectorul blockchain.

În plus, există miliarde de oameni în întreaga lume fără acces la instrumente financiare de bază, cum ar fi conturile de verificare. Crypto.com oferă acestor indivizi o alternativă mai eficientă și mai accesibilă la statu quo-ul. Discutând obiectivele generale ale platformelor, Kris Marszalek, cofondatorul și CEO-ul Crypto.com a declarat:

„Credem că este dreptul tău uman de bază de a-ți controla banii, datele și identitatea”, a spus Kris Marszalek,

Investiții în Crypto.com (CRO) - Un ghid cuprinzător

Kris Marszalek CEO al Crypto.com

Istoria Crypto.com (CRO)

Fondată în 2016, Crypto.com este una dintre platformele de plăți și criptomonede pionierate cu misiunea de a accelera tranziția mondială la criptomonede. Cunoscut anterior ca Monaco, a fost una dintre primele platforme care a încercat să construiască o instituție financiară globală blockchain. Platforma a fost un succes imediat.

În special, compania a cheltuit o sumă nedivulgată pe acest domeniu premium. Cu ecosistemul său bine dezvoltat, există acum 3 milioane de utilizatori care folosesc această platformă în întreaga lume.

Cardul Visa Metal Crypto.com

Cardul Visa Metal Crypto.com

Crypto.com Exchange

În 2019, Crypto.com și-a lansat schimbul și a adăugat câteva funcționalități noi ecosistemului său. În prezent, este prima platformă criptografică care are mai multe standarde industriale în materie de securitate, inclusiv ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, conformitate cu nivelul 1 și CCSS. Această platformă de nouă generație oferă investitorilor o abordare raționalizată a pieței. Utilizatorii se bucură de lichiditate crescută, taxe mai mici și acces la un sistem de tranzacționare cuantificat democratizat.

Avantajele jetoanelor CRO

Jetoanele CRO sunt simbolul de utilitate pentru ecosistemul Crypto.com. Lanțul Crypto.com a fost creat pentru a construi o rețea de proiecte de criptomonede și pentru a dezvolta capacitatea comercianților de a accepta cripto ca formă de plată. Lanțul Crypto.com este o soluție de blockchain nativ de înaltă performanță, care va face ca tranzacțiile să circule între utilizatorii de cripto și comercianții care acceptă cripto fără sudură, rentabil și sigur.

Acesta este simbolul folosit pentru a accesa serviciile de pe platformă, pentru a primi bonusuri, pentru a plăti taxe și pentru a institui meserii. Cu adevărat, aceste jetoane compatibile ERC-20 oferă o interoperabilitate de neegalat în sector. De exemplu, puteți stoca jetoanele CRO în orice portofel compatibil ERC20. Această opțiune este în plus față de capacitatea de a utiliza portofelul dedicat multi-valută oferit de Crypto.com.

Câștigați 20% p.a. mizând CRO la schimb

Beneficiile de miză care permit utilizatorilor să câștige 20% pe an (plătite zilnic) sunt disponibile utilizatorilor care mizează minimum 5.000 CRO timp de cel puțin 6 luni. De exemplu, dacă ați mizat 5.000 CRO timp de 180 de zile, ați primi aproximativ 2.7397 CRO în fiecare zi ca dobândă.

Staking CRO vă va aduce mai multe beneficii, cu excepția a 20% p.a. inclus:

  • Reducere comisioane de tranzacționare de până la 100%
  • Acces la The Syndicate (explicați mai jos)
  • Plătiți recompensă din utilizarea Crypto.com Pay prin aplicația mobilă
  • Bonus de înscriere pentru noi utilizatori

Câștigați tranzacționând CRO: miză de luat

Comercianții cu amănuntul care tranzacționează cel puțin 5.000 de CRO în crypto.com exchange pot câștiga până la 0,10% din taxele de achiziție atunci când tranzacționează la bursă. Reducerile de tranzacționare suplimentare sub formă de reduceri cresc cu suma CRO mizată, iar taxele trebuie plătite în CRO pentru a fi eligibile.

Cum să obțineți jetoane CRO

Obținerea de jetoane CRO este ușoară. Primul pas este descărcarea Crypto.com aplicație fie pe iOS, fie pe Android, dacă descărcați prin făcând clic aici veți primi 50 USD ca bonus de înscriere. Procesul de înregistrare durează doar 5 minute. Va trebui să furnizați identitatea și adresa dvs. dacă intenționați să utilizați caracteristica cardului de debit al acestei platforme. Înregistrarea dvs. este completă, puteți cumpăra CRO, Bitcoin, Ethereum și orice alte criptomonede prin card de credit, card de debit, transfer bancar într-un mod la îndemână, puteți tranzacționa BTC sau ETH pentru CRO direct pe platformă.

Avantajele platformei Crypto.com

Crypto.com introduce o serie de beneficii sectorului prin protocolul său unic. În primul rând, platforma oferă utilizatorilor un fond de lichiditate profund. Puteți găsi întotdeauna acțiuni de tranzacționare pe această platformă. În plus, Crypto.com are o structură a taxelor foarte redusă și cele mai competitive prețuri de execuție de pe piață în acest moment. Iată câteva alte caracteristici cruciale:

Aplicație versatilă

Aplicația Crypto.com are una dintre cele mai avansate și ușor de utilizat interfețe de pe piață. Utilizatorii pot monitoriza, urmări și achiziționa fără efort criptomonede direct de pe dispozitivele lor inteligente. Cel mai bun dintre toate, există o mare selecție de monede. În prezent, aplicația Crypto.com le permite utilizatorilor să cumpere și să vândă peste 55 de criptomonede cu un card de credit, card de debit, fiat sau cripto la un cost real, utilizatorii corecți se pot bucura de cripta de cumpărare cu 0% promovare a cardului de credit până la sfârșitul lunii septembrie 2020.

Aplicația oferă utilizatorilor acces la toate cele mai importante funcții ale ecosistemului. De exemplu, puteți să completați cardul dvs. Crypto.com cu un transfer bancar, card de debit sau de credit sau criptare direct. Acest instrument financiar puternic vă oferă retrageri gratuite de bancomate și fără comisioane anuale și cerințe minime de sold pentru conturi.

Câștigă Crypto.com

Crypto.com Earn funcționează ca depozitul pe termen pe care îl puteți găsi într-o bancă, dar în schimb puteți câștiga până la 8% p.a. (plătit săptămânal) pe criptos. Depozitele stabile pot câștiga o rată a dobânzii chiar mai mare cu până la 12% p.a. Cea mai mare rată a dobânzii este CRO-ul lor original, pe care îl puteți câștiga până la 18% pe an. Există 3 termeni pe care îi puteți alege: flexibil, 1 lună și 3 luni și acceptă 31 de jetoane. Nu toate jurisdicțiile sunt acceptate, vă rugăm să verificați detaliile de pe pagina Câștigă Crypto.com.

Crypto.com Credit

Crypto.com Credit este serviciul de creditare oferit de Crypto.com și oferă utilizatorilor șansa de a-și monetiza activele cripto fără a le vinde. Sprijină BTC, CRO, XRP, ETH, LTC, EOS, XLM ca garanție și oferă până la 50% LTV, în timp ce rata anuală a dobânzii (APR) pentru împrumuturi ar fi de 8% dacă ar participa la CRO.

Crypto.com Pay

Utilizatorii pot câștiga recompensă cu plată (rambursări CRO) achiziționând carduri cadou (până la 20%) sau timp de difuzare mobil (până la 5%) prin intermediul aplicației Crypto.com folosind CRO ca metodă de plată. De asemenea, vor câștiga recompensa de plată trimițând CRO prietenilor prin intermediul aplicației Crypto.com cu până la 10% (maxim lunar 5 USD pentru fiecare utilizator). Recompensele de plată pot fi câștigate atunci când utilizatorii fac o tranzacție online prin intermediul magazinelor online care acceptă Pay Checkout ca una dintre metodele lor de plată. Pur și simplu scanați codul QR de plată cu aplicația și rambursarea va ajunge instantaneu la portofel.

Carduri Visa MCO

O altă caracteristică populară a Crypto.com este cardul său de debit metalic. Acest card Metal Visa permite utilizatorilor să-și petreacă criptarea în timp real oriunde acceptă Visa. Modul în care funcționează sistemul, criptomoneda dvs. se convertește direct în moneda fiduciară ori de câte ori glisați cardul dvs. de debit. Aceste fonduri din cripta vândută se încarcă instantaneu pe card. În acest fel, vă puteți retrage sau cheltui cripta mai ușor ca niciodată.

Beneficiile cardului & Rabaturi

În adevăratul mod DeFi, Crypto.com cardul de debit introduce câteva noi funcții de control al clienților care vor fi cu siguranță un succes. Utilizatorii au capacitatea de a face retrageri, îngheța și dezgheța cardul lor și de a converti criptomonedele în echivalentele lor fiat în câteva secunde. Nu mai așteptați depunerea depozitului după ce ați vândut o parte din participațiile noastre. Acum puteți accesa aceste fonduri instantaneu.

Cardul MCO Visa oferă diverse avantaje, cum ar fi reducere de 100% la Spotify, Netflix și Amazon Prime, acces la lounge-ul de la aeroport pentru carduri selectate, retrageri de la bancomate fără taxă, funcționalitate de tip tap-and-pay și rate interbancare competitive. Cardul Visa MCO este competitiv la nivel global, nu doar în sectorul cripto. Utilizatorii nu beneficiază de taxe anuale și de comisioane interbancare favorabile. Mai exact, utilizatorii de carduri internaționale economisesc în medie în jur de 5-8% la achiziții internaționale.

Cheile tale

Pentru a vă asigura că sunteți singurul care are acces vreodată la fondurile dvs., portofelul Crypto.com vă păstrează cheile private stocate în siguranță pe dispozitivul dvs. În sectorul blockchain, o vorbă comună este „Dacă nu dețineți cheile, nu dețineți cripto”. Cu Crypto.com utilizatorii dețin cripta lor.

Cum se folosește Crypto.com (CRO)

Folosind Crypto.com este ușor și nu are nevoie de niciun fel de cunoștințe tehnice. Primul pas este să accesați pagina de înregistrare a platformei. Odată ce ați îndeplinit toate cerințele, veți primi o confirmare prin e-mail. Dacă intenționați să utilizați cardul de debit metalic, va trebui să furnizați o adresă de expediere validă.

Odată ce cardul dvs. ajunge în e-mail, sunteți gata să îl activați și să îl încărcați. Acest proces durează doar cinci minute și se face în interfața platformei. Odată ce cardul dvs. arată un sold, vă puteți cheltui cripta oriunde se acceptă Visa.

Crypto.com (CRO) – DeFi pionierat

Crypto.com este pe cale să-și îndeplinească viziunea asupra fiecărui portofel care deține o zi criptomonedă. Deocamdată, această platformă all-inclusive este exact ceea ce are nevoie piața pentru a atrage noi utilizatori în număr record. În consecință, Crypto.com este una dintre platformele blockchain cu spectru complet cu cea mai rapidă creștere din lume.

Faceți clic aici pentru a vizita Crypto.com – ID de recomandare: SECURITIESIO pentru a solicita bonus de 50 USD CRO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map