3Commas – Et verktøy for kryptovalutahandel for investorer

Introduksjon

3Kommas er et av de mest komplette kryptovalutahandelsverktøyene som er tilgjengelige på markedet. Hvis du tenker på å investere eller handle kryptovalutaer, vil 3Commas hjelpe deg for å minimere risikoen og maksimere fortjenesten din. Hvis du ikke vet hvordan du skal begynne å handle, eller ikke føler deg trygg nok, vil 3Commas definitivt hjelpe deg.

Hvordan fungerer 3Commas?

Plattformen som ble lansert i desember 2017, vil hjelpe deg hvis du er en ny bruker. Når du registrerer deg i 3Commas som en ny bruker, har du en velkomstbonus på $ 10.

Når du er registrert, vil du kunne handle i de viktigste kryptovaluta-børsene (Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin og Poloniex støttes). 3Commas kobler seg til favorittutvekslingen din ved hjelp av API. Men ikke bekymre deg! Dine midler er trygge. Når du setter opp en API-nøkkel, må du deaktivere uttak. På denne måten ville ikke 3Commas kunne ta ut pengene dine og vil bare kunne utføre handelshandlinger.

Når du allerede har etablert en forbindelse mellom kryptovalutautvekslingen din og 3Commas, vil du ha muligheten til å handle med alle verktøyene som tilbys av selskapet.

Hvis du vil ha et ekstra sikkerhetslag, tilbyr 3Commas muligheten til å sette opp en 2-faktor autentiseringskode som mange andre kryptovaluta-utvekslinger, lommebøker og plattformer i markedet.

3Commas ’hovedfunksjoner – Smart handel, porteføljer og flerhenvisningsprogram

En av de viktigste funksjonene som er tilgjengelige på 3Commas er SmartTrading-funksjonen. Med SmartTrading kan investorer bruke TakeProfit- og StopLoss-verktøyene. Dette alternativet er tilgjengelig samtidig på flere kryptovaluta-børser. Det vil tillate den næringsdrivende å maksimere fortjenesten ved å tilpasse porteføljen med forskjellige kommandoer for å kjøpe eller selge til bestemte priser.

Investorer setter opp en Forhindre tap når prisen faller under den fastsatte prisen. Hvis du kjøpte 1 ETH for $ 100 og Set Stop Loss på -10%, hvis ETH når $ 90, selger Stop Loss automatisk ETH på markedet.

Hvis du bruker Tjene på det verktøy, fungerer det på en lignende måte enn Stop Loss. Hvis du kjøpte 1 ETH for $ 100, og du setter Take Profit på 10%, når systemet når $ 110, lukker systemet automatisk handelen for deg.  

De mest populære verktøyene er Etterfølgende stopptap og Etterfølgende Take Profit. Dette lar deg maksimere fortjeneste og minimere tap, men alltid følge samme innledende strategi. Det er et veldig nyttig verktøy som de fleste handelsplattformer ikke tilbyr. Generelt er andre kryptovaluta-børser bare i stand til å gi brukeren stopptap eller ta fortjeneste. 3Commas har bestemt seg for å forbedre systemet ved å inkludere Trailing Stop Loss og Trailing Take Profit.

Et annet viktig verktøy som 3Commas har er porteføljer. Med disse porteføljene kan du velge en rekke kryptokurver å holde eller følge. Dette fungerer på lignende måte som ETFer. Du kan investere i en portefølje som tidligere ble opprettet av en annen bruker, eller du kan opprette din egen portefølje ved hjelp av forskjellige virtuelle valutaer.


Hvis du er investor, kan porteføljer hjelpe deg med å diversifisere eiendelene du eier og blande dem med mer lønnsomme. Du kan følge disse porteføljene og ta lignende strategier som dem, eller bare ved å bruke dem direkte på plattformen. 

3Commas tilbyr en referanseprogram for flere nivåer som består av tre nivåer. Hvis du henviser en annen investor med henvisningskoblingen din, vil du motta 7% av innskuddene hans. Hvis denne henvisningen inviterer en ny bruker, vil du motta 2% av innskuddene hans. Og hvis den andre henvisningen legger til en ny bruker til plattformen, vil du motta 1% av innskuddene på kontoen din.

Konklusjon

3Commas er en brukervennlig investeringsplattform som gjør det mulig for enkeltpersoner og investorer å maksimere handelsfordeler og redusere handelstap. Med de mange verktøyene som tilbys av plattformen, vil investoren kunne prøve de beste handelsstrategiene som reduserer den iboende risikoen for å handle med flyktige kryptovalutaer..

Den nylig lanserte plattformen vil hjelpe handelsmenn med sine investeringsstrategier med å maksimere fortjenesten. I tillegg tilbyr 3Commas en for handelsmenn som trenger å være koblet hele tiden med sine investeringer iOS-applikasjon som kan lastes ned gratis fra App Store.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map