Beste aksjer under $ 5

Aksjer under $ 5, også kjent som øreaksjer, består av småbedrifters lave aksjer. Dette er ofte noen av de billigste aksjene du kan kjøpe – på Robinhood eller andre steder. De inkluderer energibeholdere, bioteknologiske aksjer og andre. Penny trading aksjer er en måte å investere i de selskapene som ikke er mainstream.

I løpet av de siste årene har day trading penny aksjer steget i været på grunn av den lave adgangsbarrieren i tillegg til muligheten til å gjøre små summer til betydelige gevinster. Hvis du er en kunnskapsrik investor, kan disse øreaksjene være en måte å fortjene fort med risiko. 

Takket være kommisjonsfrie handelsapper som Robinhood har det ikke vært enklere å investere i aksjer priset (“penny stocks”) under $ 5. Investeringsappen har fått stor popularitet i det siste, spesielt blant unge voksne. Penny-aksjer på Robinhood representerer bare noen av alternativene dine, men det er noen gode å velge mellom. 

Robinhood tilbyr en rekke produkter som man kan tappe inn og tjene penger, inkludert gull, kontanthåndtering, kryptovaluta, opsjonshandel, og selvfølgelig aksjer å kjøpe.

I dette stykket skal vi ta to Robinhood-aksjer priset under $ 5

Limelight Network (NASDAQ: LLNW) – En av de beste aksjene under $ 5

Limelight Networks, Inc. ble grunnlagt i juni 2001 av Allan M. Kaplan, Michael M. Gordon, William H. Rinehart og Nathan F. Raciborski. Selskapet har hovedkontor i Temple, AZ. 

Selskapet fokuserer på å tilby teknologiske tjenester og programvare. For tiden sysselsetter det rundt 563 ansatte. 

Gjennom årene har selskapet klart å etablere seg som en ledende leverandør av skysikkerhet, levering av digitalt innhold og edge computing-tjenester med det overordnede målet å gi kundene mulighet til å tilby eksepsjonelle digitale opplevelser.

Selskapets kantplattform inkluderer intelligent programvare kombinert med unike ekspertstøttetjenester som gjør det mulig for nåværende og fremtidige arbeidsflyter.

Limelight Networks, Inc handler som en av de tekniske aksjene på Nasdaq-aksjemarkedet under tinker LLNW. 

3. kvartals økonomiske resultater 

Nylig kom Limelight Networks, Inc ut med sine Resultatrapport for 3. kvartal. Selskapet var i stand til å matche $ 0,01 per aksjeinntekt inline med Zacks Consensus Estimate. 

Selskapet klarte også å registrere sin nest høyeste inntekt i sin historie i et enkelt kvartal. 

Limelight Networks, Inc hadde en omsetning på 51,32 millioner dollar for tredje kvartal som oversteg Zacks Consensus Estimate med 1,87%. Ved å gjøre dette klarte selskapet å slå konsensusinntektene for første gang på over fire år.


Forbedringen kan tilskrives den strategiske beslutningen om å fokusere på høykvalitets edge cloud computing. Opprinnelig førte flyttingen til betydelig nettoinntektstap og resulterte også i tøffe tider for aksjen. 

Imidlertid mener ledergruppen at gamblingen endelig begynner å lønne seg. Plattformens kanterelaterte tjenester økte med 60%, og den kvartalsvise trafikken nådde sitt høyeste punkt noensinne.

Årsaker til at LLNW vil tjene en stor krone å kjøpe

For øyeblikket handler den til 3,98 dollar, og teknologibæren ser ut til å oppleve betydelige gevinster og kan snart forlate penny stock-status hvis alt går bra. Selskapet anslår at inntjeningen per aksje vil øke med 500% det neste året, noe som kan være et betydelig løft på selskapets aksjer.

I følge en nylig “State of Online Video” -rapport, har også videovisning gjennom streaming nådd hele tiden 6h48min i uken, med flertallet av seere som ser på show online. Når online visning vokser, øker forventningen om kvalitetsopplevelser.

I henhold til Michael Milligan, seniordirektør i LLNW, nøkkelen til suksess for innholdsleverandører er å ta i bruk videoaktiverte kanttjenester for å sikre at de tilbyr den beste brukeropplevelsen til sine forbrukere, og dette vil hjelpe dem å beholde sine kunder.

”Derfor har Limelight differensiert seg ved å investere i å utvide global kapasitet, levere online video av høyeste kvalitet og muliggjøre innovative interaktive seeropplevelser.” 

Som du kan se ovenfor, er LLNW på vei mot de gode tider; Derfor, hvis du vurderer å handle penny aksjer, bør du vurdere å kjøpe LLNW aksjer.

Hvis du sjekker aksjenyheter, vil du også innse at online megler og analytikere vurderer LLNW som en av de beste teknologipenny-aksjene, selv om vi erkjenner at LLNW ikke er den billigste aksjen, det er definitivt en vekstaksjon og blant de beste penny-aksjene. å holde øye med.

LITB (NYSE: LITB) – LightInTheBox-aksjen under $ 1

Ideen om å lansere LITB ble unnfanget da grunnleggerne av selskapet, Liang Zhang og Quji Guo, forsøkte å dra nytte av Kinas suverene produksjons- og forsyningskjede. 

I forrige uke kunngjorde LightInTheBox sine økonomiske resultater for tredje kvartal, som var ganske imponerende og pekte på den gode fremgangen selskapet gjør. 

Oppsummert fikk de totale inntektene en merkbar vekstmoment ved å øke med 34,6% fra år til år til 59,9 millioner dollar. Bruttomarginen forbedret seg med 27,2% fra 15,1% til 42,3% sammenlignet med samme kvartal i fjor. 

Nettoinntekten var $ 10 millioner, noe som var en forbedring på over $ 27 millioner etter et nettotap på $ 17,8 millioner som ble registrert i 3. kv. netto tap. 

Og til slutt var bruttoresultatet $ 25,3 millioner, en forbedring på over $ 18 millioner sammenlignet med $ 6,7 millioner, som ble registrert i 3. kvartal i fjor.. 

I tillegg forbedret den justerte EBITDA fra et tap på 17,3 millioner dollar i 3. kvartal 2018 til en inntjening på 0,5 millioner dollar i 3. kvartal 2019, noe som markerte det andre positive kvartalet for selskapet og fremhevet vekstbanen selskapet er på. Når man ser på øre og vekstbeholdning, er denne typen beregninger veldig viktig. 

Som vi har sett av de økonomiske resultatene ovenfor, er LITB et selskap som tjener penger. Det har også betydelige eiendeler og har en vekststrategi på plass, som alle er viktige ingredienser hvis en krone skal bli en pengeprodusent..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map