Beste Blockchain-aksjer for 2020

Fremveksten av blockchain har sett mange selskaper komme opp som bruker teknologien til å tilby folk forskjellige tjenester. I dette stykket vil vi se på to av de hotteste blockchain-aksjene å se opp for i år. 

SQ

Square (NYSE: SQ) har et stadig økende handelsøkosystem som gjør det til et populært handelsverktøy i tillegg til en av de beste blockchain-aksjene i markedet. Selskapet hyrte fem ingeniører med åpen kildekode for å jobbe med forbedring av økosystemet, for ikke å nevne tjenestene til Matt Corallo, den anerkjente utvikleren av Bitcoin. Denne Bitcoin-fokuserte divisjonen ledes også av Steve Lee, tidligere direktør for Google. 

Square CEO Jack Dorsey er en ivrig tilhenger av Bitcoin, og integrerer Cash App for å tillate kjøp og salg av nevnte kryptovaluta til brukere. Dette er en ettertraktet funksjon blant kryptovaluta-fans, og for å bevise poenget, resulterte tjenesten i over $ 190 millioner i inntekter i løpet av de to første kvartalene av 2019 og ga et bruttofortjeneste på nesten $ 3 millioner.. 

Dette trekket har gjort Square til en aksjespiller i blockchain når det gjelder populære tech-aksjer å kjøpe. Administrerende direktør og medstifter av blockchain-aksjen sa også at i det lange løp vil kryptokurver tillate lansering av et produkt som folk kan bruke globalt, akkurat som et Internett-selskap. 

På denne måten trenger ikke brukerne å gå til forskjellige markeder, banker og reguleringsorganer for å gjøre det.

Med det sagt, representerer Square i 2020 en av de beste aksjene i blockchain-vekst, og det er definitivt en av blockchain-aksjene å investere i. 

GBTC

En annen toppteknologi og blockchain-aksje å se opp for i 2020 er Grayscale Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC.

Det kan være utfordrende å lagre en av de beste blockchain-aksjene og kryptovalutaen, og ifølge Grayscale er GBTCs fondsforvaltning verdt mer enn årsavgiften, og understreker sikkerhetssystemet som bruker bransjeledende sikkerhetsstandarder.. 

Andrew Left fra Citron Research mener imidlertid at dette kanskje ikke er lurt, spesielt med høye premier, årsavgift og risikofaktorer knyttet til den generelle volatiliteten i kryptovalutamarkedet.. 

Det hjelper heller ikke at investeringsbilen ikke er pålagt å registrere seg i SEC. Stiftelsens aksjer med rettet emisjon er også begrenset til et års holdingsperiode før investorer kan videreselge dem i det offentlige markedet, så risikoen for å ikke ha likviditet i løpet av denne perioden bør vurderes. 

GBTC lager aksjer

Per oktober 2018 tilsvarer hver andel av GBTC-aksjekursen mindre enn 0,0001 Bitcoin, noe som betyr at du trenger mer enn 1000 GBTC-aksjer for å eie en bitcoin. GBTC så en jevn økning i 2017 og toppet seg på slutten av året. 

Imidlertid svingte resultatene i 2018, og generelt har den trendet nedover, med en nesten 65% nedgang i forhold til oktober 2018. Brattere tilbakegang kan bety at aksjer kan miste mest eller hele verdien. Bitcoins pris gikk oppover i 2019, og GBTC fulgte naturlig etter.

GBTC Blockchain lager er ikke en aksje

Grayscale Bitcoin Trust er ikke en ekte vanlig aksje, og GBTC-aksjonærer eier en del av en åpen tillitsgiver. Grantor-stoler har ofte fysiske råvarer og valutaer og er pålagt å ha en fast portefølje, i stedet for en variabel. 

GBTC er en tillit som bare har en av de beste blockchain-aksjene Bitcoin, og Investment Company Act of 1940 dekker ikke tilskuddstillit, så de gir ingen av disse investorbeskyttelsene. De er heller ikke kvalifisert for regulering av Commodity Futures Trading Commission. 

Er GBTC-aksjen en god investering?

GBTC er en tillit som bare har Bitcoin, men i motsetning til kryptomarkedspriser, samsvarer ikke GBTC-aksjekursen akkurat den underliggende Bitcoin-prisen, som er utsatt for ville svingninger. Aksjene kan handles til en premie på eiendelene, eller til og med til en rabatt på den totale Bitcoin-beholdningen, avhengig av investorsstemning. 

De fleste investorer vil være bedre å studere aksjemarkedet og holde en overvåkningsliste med lønnsomme selskaper for de beste blockchain-aksjene å kjøpe.

For de som er villige til å akseptere store risikoer, tilbyr GBTC en mulighet for store gevinster. 

Både Square (NYSE: SQ) og Grayscale Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC representerer to lovende tekniske aksjer å se etter i 2020. Forsikre deg om at du gjør din egen due diligence for å sikre at du tar de riktige beslutningene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map