Eksklusiv guide til BlockchainWeekend NYC Event Lineup

Hvordan vokser blockchain-plass? Hva er de neste flotte blockchain-prosjektene der ute? Du lurer kanskje på hvordan du kan lære mer om denne teknologien og hva som kommer opp. BlockchainWeekend NYC er den perfekte muligheten til å utforske blockchain.

BlockchainWeekend NYC, som finner sted fra torsdag 7. november – søndag 10. november, vil tilby en rekke arrangementer som vil fange din interesse. Med 50+ arrangementer over hele NYC på 4 dager, vil det være en fullpakket helg med blockchain-aktivitet. Fra konferanser til workshops til pedagogiske økter til hackathons, det er noe for alle nivåer av kunnskap og alle nivåer av interesse. Og hvis du bare er ledig rundt happy hour, er det ingen grunn til å bekymre deg for at det også er noe for deg!

“Vi er glade for å se samarbeidende, fellesskapsdrevne initiativer som BlockchainWeekend NYC som hjelper til med å vokse New York Citys blockchain-samfunn. BlockchainWeekend er en førsteklasses begivenhet som tar sikte på å gi viktige ressurser og forbindelser til innbyggere i de fem bydelene, fra blockchain nysgjerrige til blockchain-fagfolk, og gir alle muligheten til å delta i utviklingen og veksten av denne teknologien. “- Ana Ariño, NYCEDC Chief Strategy Officer

Her er noen utvalgte hendelser:

Spotlight-begivenhet:

BlockchainWeekend Summit 2019

Denne hendelsen med fokus på styring og desentralisering, vil være søkelyset for helgen med pedagogiske paneler og nettverksmuligheter med ledere i blockchain-industrien og NYCs blockchain-samfunn..

Arrangørpaneldeltakere inkluderer et ekte ‘Who’s Who’ fra New York Citys tekniske økosystem. Disse inkluderer ledere for New York City Economic Development Corporation (NYCEDC), Ideanomics, et selskap med bred involvering i blockchain-området, samt mange andre fremtredende teknologiselskaper som spenner over et mangfoldig utvalg av forretningsvertikaler i New York City..

Høyttalerne inkluderer: Alf Stakkars (Administrerende direktør for Ideanomics),Sunayna Tuteja (Leder for digitale eiendeler og blockchain, TD Ameritrade), Mark Jaffe (President for New York Chamber of Commerce), Clyde Vanel (New York Assemblyman og styreleder for NYS Internet and Technology),Karen Bhatia (Senior Vice President, Tech i Economic Development Corporation),David Weild (Tidligere styreleder, NASDAQ); blant mange andre.

Hvis du er interessert i blockchain-industrien, enten du er ekspert eller nybegynner, vil denne hendelsen dykke ned i det som kommer for fremtiden for blockchain. Bruk rabattkode: BCW40 for å få 40% avslag på billetten din.

“Vi er veldig glade for å være en del av BlockchainWeekend. I år og i de kommende årene vil det være kjent som en flott måte å presentere blockchain-prosjekter til NYCs teknologisamfunn og verden. BlockchainWeekend samler blockchain-samfunnet i NYC og fremhever prosjekter som er kritiske for fremtiden. Vi er veldig glade for å være en del av dette initiativet. ”

Serge Millman

Administrerende direktør, Starta Ventures

BCW Event Vert

“Vi er glade for å se blockchain-samfunnet fortsetter å vokse og komme sammen for BlockchainWeekend. Ser frem til å høre oppdateringer fra lagene som deltok i NYC BigApps Blockchain Challenge, samt de andre spennende blockchain-prosjektene fra hele verden. ”

Casey Koppelson

Programleder, NYC BigApps Blockchain

Utvalgte arrangementer:

Blockchain Live

Bli med blockchain-gründere, ledere og selskaper i en diskusjon om å samle NYC-blockchain-økosystemet gjennom utdanning. Lær om applikasjoner på blockchain og fremtiden for desentralisert finansiering.

Blockchain Crypto Summit

Med Keynote-høyttalere Yossi Hansson fra Techstars Blockchain og Jamiel Sheikh fra Chainhaus, vil ledere og innovatører i blockchain-rommet samles for å svare på spørsmål om tilstanden til blockchain-teknologi og kryptovaluta.

Tenker utenfor blokken

Vil du lære å starte eller vokse i blockchain-samfunnet?

Civic Hall + ConsenSys

Leter du etter en måte å møte og lære av teknologer, produktledere, designere og ingeniører? Finne ut mer.

Utdannings- / konferansearrangementer:

Fintech Summit With CKGSB Americas

Fintech Summit skaper en setting der både faglig og næringslivskompetanse fritt kan utveksle ideer. Målet er å løse virkelige problemer ved å utlede løsninger ved hjelp av kunstig intelligens, nano-teknologi og Blockchain og Cryptocurrency. et nettverksmiljø.

Byutvikling: Bygge sterkere samfunn

Vær en del av senteret for kreativ gjenvinning av land; Urban ombygging. “Bygge sterkere samfunn”. Se hvordan blockchain kan transformere gjenvinningsplass.

Global Hackathon: Blockchain for Social Impact

Brooklyn Hackathon, som skaper grunnlaget for sosial mobilitet og egenkapital for alle. Deltakerne vil samarbeide med forskjellige interessenter, fra akademia til bedrifter og nyetableringer, med fokus på det felles målet om sosial innvirkning, det vil si å gjøre verden til et bedre sted for flere mennesker.

Workshop / Happy Hour-arrangementer:

Pitch konkurranse & Happy Hour Start Ventures – Hør plasser fra internasjonale nyetablerere som bryter inn på det amerikanske markedet, og få en sjanse til å komme i nettverk over drinker og lette snacks. Lær hvordan de lanserte et venturefond med en ICO tilbake i 2017

Rist Rattle Roll and Duel

Når alt er sagt og gjort – som det aldri er – og du leter etter litt moro, bli med Shake Rattle Roll and Duel for en natt med musikk, komedie, dans og drikking!

Dette er bare et glimt av hendelser du kan delta på under BlockchainWeekend. Fra utdannelse til nettverk eller bare å ha en kveld full av moro, vil du ha mange arrangementer for å slukke tørsten for teknologi! For hele listen over hendelser, gå til BlockchainWeekend.org, og utforsk de perfekte begivenhetene for deg.

Forfatter bio:

Paul Lennie

Paul er en skotsk finansekspert som flyttet til New York i 2002 for å handle på Wall Street, og har vært talsmann for blockchain og kryptovaluta siden 2013. Han er et respektert medlem av det globale blockchain-samfunnet, og har jobbet med banker og andre store selskaper om å integrere blockchain-teknologi i sine virksomheter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map