Penny Aksjer på Robinhood

Investopedia beskriver en penny stock som et lite selskaps aksje som vanligvis handler for mindre enn $ 5 per aksje. Handling av øreaksjer skjer vanligvis som OTC-aksjer via OTC-transaksjoner, selv om det er noen få øreaksjer som handler på store børser som NYSE og Nasdaq.. 

Fra gullaksjer til cannabisaksjer er topp øreaksjer ikke begrenset til en bestemt industri.

Selv om du kan gjøre store gevinster ved å handle penny aksjer, har disse billige aksjene risikoen for å miste en betydelig del av investeringen din i løpet av en kort periode..

Penny-aksjer er populære siden de mangler inngangshindringer og er ganske tiltalende for nybegynnere som kan finne seg selv manglende kapital.

Foreløpig inkluderer noen av de hotteste aksjene på nettet bioteknologiske aksjer, energibeholdere, marihuana-aksjer og tekniske aksjer.

Takket være Robinhood penny stocks, kan disse aksjehandlerne få tilgang til billige aksjer mens de blir belastet med null handelsavgifter

I dette stykket skal vi fokusere på to aksjer som ligger i kategorien Robinhood penny stocks du bør vurdere i 2020.

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Et øre lager å se på

LITB, også kjent som LightInTheBox Holding Co., Ltd i sin helhet, er et internasjonalt detaljhandelsselskap som er basert online og leverer sine produkter til forbrukere som er basert i over 200 land rundt om i verden.. 

Selskapet har hovedkontor i Beijing, Kina, og ble grunnlagt i 2007. Det er for tiden en opsjon for handel med øre, da aksjene handles for rundt 90 cent..

Det tiltrekker seg forbrukere ved å vise livsstilsproduktene sine gjennom forskjellige nettsteder, inkludert MinilnTheBox.com, LightInTheBox.com og noen få andre nettsteder som er tilgjengelige på over 26 store språk.

Hvorfor LITB ville tjene mye på porteføljen din

Listen over øreaksjer å se på, spesielt aksjer under $ 1, er ganske lang. Ingen andre tilbyr imidlertid potensiell avkastning som LITB. 

Aksjen er for øyeblikket priset til $ 0,90 og vil dra nytte av endringer selskapet har gjennomført for å forbedre driftseffektivitet, kostnadskontroll og produktoptimalisering.. 

Forbedringene er allerede synlige i de siste økonomiske resultatene og har hjulpet selskapet til å registrere sitt første lønnsomme GAAP-kvartal siden 2014.

I følge Mr. Jian He, administrerende direktør i LightInTheBox, har “fokus på forbedring av produktoptimalisering, økt kundeengasjement og utvidelse av vår markedsskala vært kritisk for suksessen vi har sett så langt. “

Så hvis du velger en online aksje, spesielt en kinesisk aksje, eller fra en lang liste over tekniske aksjer, er det viktig å vite markedet den er i. På grunn av denne posisjonen er LITB på en liste over eksperter på øreaksjer å se på liste. Det kan være en utmerket vekstaksje i en portefølje, selv om den kommer med risiko (det samme gjør all aktivitet i handelsaksjer).

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL) er et mellomliggende sølv- og gullgruve- og leteselskap. Selskapet driver tre gruver i Brasil, Peru og Mexico. Nylig toppet Great Panther Mining Ltd i 4. kvartal produksjonsestimater etter å ha produsert 146 853 gram gull. 

Dette tallet var et stort løft for selskapet og har bidratt betydelig til å stabilisere selskapets balanse. Videre vil forventet forbedret kontantstrøm redusere risikoen for selskapet, og flere investorer vil bli fristet til å kjøpe penny stock. 

Foreløpig er GPL blant de beste øreaksjene å kjøpe da den handler til $ 0,60 per aksje. Hvis du er på jakt etter en billig aksje som vil fortsette å øke fra høyere produksjon og en økning i gullpriser, er GPL den du kan gå etter. Skulle prisen på gull øke, vil aksjens andel flytte til $ 1,20, noe som er en sannsynlig hendelse. 

Dette er en økning på 66% til 100% for deg. 

Volatilitet er en andel av den forventede daglige verdien som strekker seg, området der en uformell investor jobber. Større volatilitet viser mer bemerkelsesverdig fordel ved ulykke. 

Etter en volatilitetsanalyse av GPL-aksjen, er den på 6,36%. Dette peker på høyere bemerkelsesverdig avkastning for investorer som kjøper denne krone-aksjen om kort tid. 

Videre er potensielt høyere inflasjon, det nylige utbruddet av koronavirus i Kina og økte geopolitiske spenninger noen av de viktigste faktorene som presser investorer til tryggere eiendeler.. 

En av disse tryggere eiendelene er GPL-aksjer. Som nevnt ovenfor, er dette en av de beste aksjene å kjøpe for investorer gitt sin potensielle høye avkastning på investeringsprosent. 

Så hvis du leter etter en krone aksje å investere i, bør GPL-aksjer være øverst på prospektlisten. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map