Phemex Exchange Review: En komplett guide

For nye kryptovaluta-utvekslinger blir spillet mye vanskeligere å spille: eldre, veletablerte børser blir respektert av både brukere og allmennheten i bransjen, mens de med institusjonell støtte virker mer legitime for nykommere i rommet . Det har imidlertid ikke holdt Phemex tilbake fra å blomstre på mindre enn et halvt år siden starten.

Fra deres nullgebyrtilnærming til konstant innovasjon, gjør børsen sitt beste for å skjære ut et sted for seg selv helt på toppen – og hvis tidligere ytelse er en indikasjon på fremtiden, er Phemex sikkert et kjent navn i krypten. samfunnet i årene som kommer.

Phemex Exchange

Phemex Exchange nullgebyrer for spothandel

Mange børser sliter med å finne noe som skiller dem fra andre, slik at de kan finne sin egen nisje. Phemex nærmer seg dette problemet på en åpenbar, men enestående måte: de tilbyr null-avgifts-spothandel innenfor en premium-medlemsmodell, både på nettplattformen og i den opprinnelige applikasjonen. Mens noen av de beste kryptovaluta-børsene tilbyr konkurransedyktige avgifter, og mange av dem bare tar et symbolsk gebyr, har Phemex tatt dette til et nytt nivå.

Phemex-avgifter

Det er flere måter en bruker kan få premium-medlemskap for å få tilgang til uten gebyrer og andre fordeler, som betingede bestillinger, spesielt nyttig for veteranhandlere som har en plan om hvordan de skal nærme seg handler, samt ingen begrensninger for uttak som kan gjøres på timebasis. For det første kan du se om Premium er for det første ved å ha en venn, som allerede er en Premium-bruker, gi deg en prøveversjon av funksjonen gjennom alternativet “Gave”. Alternativet er å følge disse trinnene for å få en 30-dagers prøveversjon:

  • Å invitere en venn til utveksling gjennom din egen henvisningskode
  • Gjør et innskudd på 0,02 BTC eller mer, og
  • Fullfør en BTC / USD-transaksjon verdt USD 1000 eller mer.

Viktig å merke seg er at prøveversjonen ikke tilbyr alle alternativene som et komplett Premium-abonnement gjør, for eksempel uttak per time og manglende uttaksgrenser, samt betingede bestillinger. Dette er fortsatt et betydelig steg opp fra en standard handelsprofil, men som ikke tilbyr spothandel i det hele tatt – bare kontrakthandel, som krever noen avgifter (en 0,075% Taker og en 0,025% Maker-avgift).

For de som ikke har venner til å gi dem en prøveperiode og / eller ikke ønsker å gå gjennom trinnene nevnt ovenfor, er det fortsatt muligheten til å kjøpe et Premium-medlemskap. Betalt i USDT, vil et månedslang medlemskap koste deg USDT 9,99, 90 dager er tilgjengelig for USDT 19,99, og årslang tilgang vil være din for USDT 69,99. Dette svarer også på spørsmålene om hvordan Phemex er i stand til å tilby nullavgift spothandel: i motsetning til mange andre børser, utgjør avgifter rett og slett ikke størstedelen av forretningsmodellen. Mens alle handelsmenn er velkomne på børsen, er det mest rettet mot erfarne handelsmenn som vet hva de trenger og innser fordelen med å betale en relativt lav pris for å få tilgang til alle alternativene Phemex har å tilby..

Andre bemerkelsesverdige funksjoner i Phemex

Som nevnt ovenfor, Phemex tar noen gebyrer – produsent- og takergebyrer (henholdsvis 0,025% og 0,075%), som du finner på hver børs. Årsaken til den høye avgiftsavgiften er at Phemex ønsker å oppmuntre brukere til å fylle ordrebøkene, og sikre høyere likviditet for børsen.

En annen viktig avgift er den såkalte “dynamiske finansieringsavgiften” – en relativt vanlig avgift på et antall kryptoderivatbørs, men ikke nødvendigvis forstått av alle deltakerne. Innehavere av lange eller korte posisjoner (de som håper eiendelen vil øke i verdi eller de som håper på det motsatte, henholdsvis) får direkte betalt “finansieringsrenten”, som kan være enten positiv eller negativ i verdi, noe som betyr at de enten kan få eller taper penger. Børsen belaster denne avgiften hver åttende time. Dette betyr at innehavere av korte kontrakter hver 8. time, i eksemplet med en negativ finansieringssats, vil betale innehavere av lange kontrakter en viss prosentandel av sin posisjon.

Underkontoer er også en del av plattformen, og muliggjør isolering av forskjellige handelsstrategier fra samme handelsmann. Du kan overføre midlene dine fritt mellom underkontoer, og du kan til og med bruke handelsroboter innen visse grenser, noe som gir en mindre investert tilnærming.

Sist men ikke minst tilbyr Phemex også en velkomstbonus på opptil USD 72 i bonusmidler som kan brukes til ulike aktiviteter. Bonusen er delt opp i tre deler: USD 2 du får når du registrerer deg, USD 10 etter at du har fullført deres sosiale mediekrav (som følgende på Twitter og retweeting), og en annen finansieringsbonus på USD 60, tilgjengelig etter at du har sendt enten 0,2 BTC eller USD 1500 i et enkelt innskudd til den nye kontoen din.

Konsekvent vekst som viser konsistent kvalitet


Men hvor kommer denne utvekslingen fra? Hvis du ikke har fulgt kryptovaluta-relaterte nyheter det siste halve året, kan du ha savnet deres eksistens helt. Phemex ble lansert 25. november 2019 i Singapore, og tilbyr støtte for seks forskjellige språk: engelsk, russisk, spansk, japansk, koreansk og kinesisk. Navnet i seg selv er et portmanteau av Pheme, den greske gudinnen for berømmelse og berømmelse, og MEX, eller merkantil utveksling.

Den ledes av åtte tidligere Morgan Stanley-ledere, med over 40 års kombinert erfaring i å levere høyfrekvent teknologi. Deres administrerende direktør, Jack Tao, pleide å lede Morgan Stanleys Benchmark Execution Strategies (BXS) -team, ansvarlig for å bygge og distribuere elektroniske handelsstrategier for flere aktivaklasser globalt. Trading System Architect Yang Du pleide å være systemarkitekt for Hong Kong Exchanges and Clearing, mens selskapets markedssjef Cecilia Wang, fungerte som administrerende direktør i J.C.Moritz, et investeringskonsulentselskap, i syv år.

Med tanke på teamets imponerende bakgrunn er det kanskje ikke overraskende at Phemex har steget fra relativt ukjent til en av de 10 beste kryptokursutvekslingene for derivatbørser på CoinMarketCap, samt raskt blitt den raskest voksende børsen i 2020. Teamet kjenner til deres målgruppe, etter å ha jobbet i et mer tradisjonelt finansmarked i årevis, og vet hvordan måten å appellere til dem er ved å ivareta alle deres behov – spesielt de de kanskje ikke er klar over selv.

Hvordan Phemex forventer brukernes behov

Foreløpig tilbyr Phemex seks tradingpar, med BTC / USD som utgjør det store flertallet av volumet – selv om andre også genererer interesse blant brukerbasen. Men når man sammenligner handelsvolumene mellom forskjellige par, bør børsens ungdom også huskes: siden starten på slutten av 2019, da den ble lansert med tre handelspar som allerede støttes, har den lagt til nye med misunnelsesverdig hastighet. I tillegg tilbyr det også noe som ikke ofte sees i kryptovalutaverdenen: et ikke-krypto aktivum, GOLD / USD handelsparet.

Som navnet antyder, er GOLD / USD knyttet til gull og avregnes i nominell USD, med prisen bestemt av en kombinasjon av flere forskjellige indekser. Dette kommer som enda en måte – bortsett fra mangelen på gebyrer – at Phemex ser etter brukerne sine, da de lanserte dette handelsparet som en sikring mot volatiliteten i kryptovalutaområdet. Børsen lover også flere handelsparter som ikke er kryptovaluta, og gir en interessant blanding av eiendeler som vil tilfredsstille både tradisjonelle investorer som bare prøver seg på kryptohandel og forvitrede kryptohandlere.

Sammenligningsanmeldelse: Phemex vs Other Exchanges

På nettsiden hevder Phemex at de to største konkurrentene er BitMEX og Bitfinex. Mens produsent- og takergebyret er det samme som på BitMEX, er Bitfinex betydelig dyrere enn dem begge. Imidlertid har BitMEX ikke en innfødt mobilapp, som både Phemex og Bitfinex gjør. Det er en betydelig ulempe for både Phemex og BitMEX sammenlignet med Bitfinex: de støtter bare Bitcoin-innskudd, mens Bitfinex støtter Bitcoin, forskjellige altcoins, samt fiat-innskudd. Phemex tilbyr imidlertid bosetting i både BTC og USD, noe BitMEX bare gjør i BTC, og Bitfinex bare i USDT. Annet enn det, er de tre sentrene ekstremt like hverandre – forskjellene mellom dem er uten tvil et spørsmål om personlig preferanse.

Alt i alt, hvis du leter etter seriøs handel innen rekkevidden av profesjonalitet som tilbys av tradisjonelle markeder, sammen med høy hastighet, sikkerhet og pålitelighet, er Phemex børsen for deg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map