Prime XBT Cryptocurrency Trading Platform Review

Prime XBT este una dintre cele mai avansate platforme de tranzacționare a criptomonedelor din industrie. Înființată în 2018, această companie oferă servicii de tranzacționare pentru peste 30 de monede virtuale diferite, cu un volum mediu de tranzacționare zilnic de 545 milioane dolari. 

Firma operează acum cu peste 40 de angajați și trei birouri situate în întreaga lume. În prezent, acestea oferă tranzacționare cu pârghie pentru Bitcoin (BTC), cea mai mare criptomonedă de pe piață și alte monede alternative. Aceste active digitale includ Ethereum (ETH), XRP și Litecoin (LTC), care sunt, de asemenea, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai mari din lume. 

Prime XBT oferă, de asemenea, clienților acces la lichidități și la mai multe instrumente de tranzacționare care vizează să ajute utilizatorii să-și execute strategiile de tranzacționare conform planificării. Toate soluțiile oferite de platformă sunt construite pe baza standardelor de securitate care ajută indivizii să se simtă în siguranță și să se bucure de sisteme eficiente. 

Interfață ușor de utilizat și clară pentru comercianți

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru utilizatori este să aibă o platformă clară și ușor de utilizat. Aceasta include o interfață care a fost dezvoltată pentru a face utilizatorii să aibă o utilizare clară a platformei. Cu cât este mai ușor să găsești toate instrumentele necesare pentru tranzacționare, cu atât este mai bună experiența generală pentru utilizator. 

În plus, au conturi 100% anonime pentru utilizator fără verificări KYC. Acest lucru este bun pentru mulți comercianți care doresc să evite furnizarea de informații multor platforme din spațiu. 

Platforma oferă, de asemenea, CFD-uri, valutare și alți indici. Există perechi valutare majore și minore disponibile. În plus, există mai mulți indici, inclusiv FTSE 100 sau S&P 500, printre altele. Acest lucru ar oferi persoanelor fizice posibilitatea de a tranzacționa pe mai multe piețe, mai degrabă decât doar în criptomonede. 

Utilizatorii ar trebui să furnizeze un e-mail și o parolă pentru a se putea înregistra pe această platformă. Veți avea posibilitatea să începeți să vă depuneți fondurile și să vă gestionați portofelul în doar câțiva pași simpli. Alte schimburi necesită ca echipele lor de asistență să controleze documentele furnizate și imaginile prezentate. 

Acesta este motivul pentru care Prime XBT trebuie considerat o platformă excelentă și ușor de utilizat pentru comercianți și utilizatori cripto. Într-adevăr, bursa spune că utilizatorii pot începe tranzacționarea în doar 40 de secunde de la înregistrare. 

În partea stângă a ecranului, comercianții vor avea toate informațiile necesare legate de diferitele perechi de tranzacționare disponibile pentru tranzacționare. Acest lucru este minunat pentru a căuta cele mai importante tranzacții și pentru a avea o imagine de ansamblu asupra prețurilor generale de pe piața criptomonedelor. Interesant este că puteți avea atât perechi de tranzacționare FX, cât și active digitale, toate în aceeași interfață, ceea ce îl face foarte util pentru comercianții profesioniști care tranzacționează cu perechi și piețe diferite.. 

În centrul ecranului, vom avea o diagramă care poate fi modificată în funcție de nevoile fiecărui utilizator. Acest lucru este excelent pentru analiștii tehnici care au nevoie și necesită mai multe instrumente pentru a opera. Cu toate instrumentele disponibile pe această platformă, ar fi cu siguranță confortabil pentru indivizi să înceapă să își planifice strategiile de tranzacționare și să plaseze tranzacțiile de care au nevoie. 

Ecranul principal va împărtăși, de asemenea, comercianților toate informațiile legate de soldul lor, capitalul propriu pe care îl au, PLN nerealizat, marja utilizată și marja disponibilă, printre altele. Acest lucru și toate instrumentele de tranzacționare și tehnice disponibile pentru traderi ar face din Prime XBT una dintre cele mai avansate platforme de tranzacționare a activelor digitale și pe alte piețe tradiționale. 

Prime XBT lucrează și cu mărfuri. Acesta este un lucru grozav, având în vedere că a devenit una dintre puținele platforme care oferă un număr mare de instrumente pentru traderi pentru a-și îmbunătăți strategiile de tranzacționare. 


Unele dintre produsele care pot fi găsite pe Prime XBT includ următoarele:

  • Gaz natural
  • Petrol Brent
  • Petrol nerafinat
  • Aur
  • Taxe

Tehnologie și tranzacții Prime XBT

Atât noii veniți, cât și comercianții profesioniști de pe piața criptografică se pot bucura de serviciile de top oferite de Prime XBT – Utilizatorii vor avea date de piață extrem de fiabile, care se pot reflecta și în performanța acestei platforme.. 

Echipa de experți din spatele acestui schimb a dezvoltat un sistem ultrarapid de executare a comenzilor care permite executarea tranzacțiilor < 7,12 ms în medie. Acesta este unul dintre cei mai rapizi timpi de execuție din întreaga industrie a criptomonedelor, care are mai multe schimburi și platforme pentru a efectua activități de tranzacționare. 

Mai mult, aceștia oferă comercianților și un motor comercial care are o implementare de gestionare a riscurilor în timp real, care este susținută de infrastructura Amazon AWS. Datorită faptului că bursa este conectată la un număr mare de furnizori de lichidități, există o latență scăzută și prețurile sunt afișate în mod fiabil pe platformă. 

Conform datelor furnizate de bursă, 74,1% din ordinele de piață ale clienților au fost executate la prețul pe care îl așteptau. Acest lucru este mult mai mare decât schimburile criptografice tradiționale, care pot oferi sisteme de potrivire mai puțin eficiente. 20,8% dintre utilizatori au înregistrat o cotare pozitivă pentru comanda lor de piață și doar 5,1% au dus la un rezultat negativ. Acesta este unul dintre cele mai mici numere de pe întreaga piață. 

Fiecare dintre tranzacțiile efectuate de utilizatori va avea taxe care ar ajuta la schimb să câștige bani cu serviciile pe care le furnizează. Taxa de tranzacționare este minimă, egală cu 0,05% pentru majoritatea perechilor de tranzacționare, inclusiv BTC / USD, ETH / USD, LTC / USD, XRP / USD și EOS / USD. 

Pozițiile lungi care utilizează efectul de levier ar trebui să plătească și comisioane. Cu toate acestea, taxele sunt diferite în funcție de activele digitale tranzacționate. Mai mult, dacă sunteți lipsit de piață, finanțarea pe zi ar fi, de asemenea, diferită decât dacă deschideți o poziție lungă. 

În plus, există taxe de retragere care ar fi plătite de utilizatorii care își folosesc fondurile la bursă. În acest moment, utilizatorii pot depune Bitcoin doar pe portofelul Prime XBT. La fel se întâmplă și cu retragerile efectuate de utilizatori. 

Utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a fi recompensați prin intermediul programului de afiliere. Cu cât mai mulți utilizatori primesc recomandări, cu atât mai bine câștigă mai mulți bani. Primele recomandări directe vă vor oferi 20% câștiguri, 15% câștiguri al doilea nivel de recomandare, 10% al treilea nivel de recomandare și 5% ultimul. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități de promovare a platformei și, de asemenea, câștigarea unor fonduri cu schimbul. 

Investiții constante în R&D și Securitate

Prime XBT a investit în R&D și soluții noi pentru utilizatori. Acesta este unul dintre lucrurile care fac din această platformă una dintre cele mai bune de pe piață.

După cum explică pe site-ul lor oficial, ei arată cât de dinamici sunt și cum lucrează întotdeauna pentru a servi interesul superior al clienților lor. Mai mult, doresc să avanseze în următorii ani ca fiind cea mai inovatoare platformă din lume, redefinindu-și serviciile în mod regulat și permițând comercianților să își îndeplinească nevoile.. 

Schimburile au fost de multe ori afectate de hacks și atacuri de la părți rău intenționate. Industria criptografică a avut în trecut standarde de securitate foarte slabe, de aceea schimburile au investit sume mari de bani pentru a deveni mai sigure pentru comercianți și investitori. 

Majoritatea fondurilor deținute de platformă vor fi stocate în depozite frigorifice. Aceasta înseamnă că nu pot fi afectați de hackeri online și că fondurile sunt protejate de malware și alte escrocherii de phishing. Portofelul fierbinte utilizat de bursă este doar finanțat cu câteva monede pentru a oferi lichidități comercianților. 

De asemenea, utilizează tehnologia Cloudflare pentru a evita atacurile distribuite de refuz de serviciu (DDoS), care au fost foarte frecvente în industria criptografică în ultimii ani.. 

Practic, bursa ia toate măsurile necesare pentru a proteja utilizatorii și fondurile acestora de încercările rău intenționate de atacuri și hackeri. Acest lucru trebuie considerat un lucru foarte pozitiv în comparație cu alte schimburi care continuă să dețină cantități mari de active digitale pe portofelele lor online. 

În plus, au o criptare SSL care ar proteja toate informațiile pe care le trimiteți prin intermediul schimbului. În acest fel, nu ar fi posibil ca părțile rău intenționate să profite de acesta sau să vă fure datele. În plus față de aceasta, pagina folosește un algoritm „bcrypt” pentru a reduce efectele negative ale unui atac extern. 

Este întotdeauna recomandat să activați 2FA pentru a reduce posibilitățile ca o terță parte să aibă acces la contul dvs. și, prin urmare, la fondurile dvs. Deși aceasta este o caracteristică standard de securitate în schimburile din zilele noastre, nu fiecare platformă oferă această soluție. 

Concluzie

Prime XBT este una dintre cele mai avansate platforme de schimb care a fost dezvoltată pe piața criptomonedelor pentru comercianți. Utilizatorii vor avea posibilitatea să se bucure de cele mai bune servicii oferite de acest schimb. Mai mult, utilizatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a se bucura de unul dintre cele mai avansate sisteme de potrivire a tranzacționării care ar oferi utilizatorilor cele mai bune servicii de schimb. 

În cele din urmă, au dezvoltat, de asemenea, un sistem de securitate excelent pentru ca comercianții să fie în siguranță cu privire la fondurile pe care le depun pe platformă. Schimburile au fost afectate de hacks și alte probleme, iar Prime XBT ia toate măsurile necesare pentru a reduce aceste probleme. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map