Adam Vaziri, CEO Blockpass – Interview Series

Adam este fondatorul și CEO-ul Blockpass – o aplicație de identitate suverană pentru industriile reglementate. Fundalul lui Adam Vaziri este ca avocat blockchain și a înființat Diacle în 2013 pentru a sprijini proiectele blockchain în conformitate. El este un antreprenor neobosit de blockchain și etichetat „pionier bitcoin” de Bitcoin Magazine.

Ați putea explica ce este Blockpass și cum beneficiază platforma investitorii?

Blockpass simplifică și rapid adoptarea conformității pentru blockchain și alte servicii financiare. Este singurul KYC & Verificarea AML SaaS că întreprinderile se pot înscrie și în câteva minute pot efectua verificări de conformitate pentru clienții de la bord. Este complet automatizat și găzduit în cloud și nu necesită costuri de integrare sau configurare. Vă puteți configura contul imediat și puteți testa serviciul gratuit. Pentru investitori și alte persoane, Blockpass este o poartă sigură, centrată pe utilizator, către servicii financiare și alte oferte reglementate, permițând trimiterea KYC cu un singur clic.

 

Aveți un fundal juridic; cum ai trecut de la lege la criptomonedă?

Am descoperit bitcoinul în 2012 și am înființat prima consultanță juridică la Londra, specializată în bitcoin. Slujba mea a fost să ajut companiile bitcoin să obțină licențe și să își desfășoare activitatea în conformitate. Multe dintre problemele cu care se confruntau aceste startup-uri era cum să se conformeze, dar să nu cheltuiască prea mult pentru avocați și consultanți.

Când am văzut că respectarea este scumpă, am crezut că este nedrept faptul că numai marile companii își permit să se conformeze. Întreprinderile mai mici se confruntă cu o mulțime de responsabilități de conformitate și asta se adaugă la costurile lor. Înseamnă să fii o afacere reglementată de succes trebuie să fii mare. Când intră reglementările, de obicei ne așteptăm ca întreprinderilor să le fie prea scump să continue. Deci, se vând sau se mută. Reglementările împotriva spălării banilor pentru întreprinderile criptografice intră în vigoare pentru întreaga industrie în acest an. Acest lucru va scoate din afaceri o mulțime de companii criptografice.

Acesta este motivul pentru care am creat Blockpass. Faceți-o foarte ușoară și ieftină să respectați, dar să aveți cea mai bună conformitate de pe piață.

Majoritatea furnizorilor KYC de pe piață își închid clienții pentru contracte de 2 sau mai mulți ani. Scoatem asta. Blockpass este plata pe măsură ce mergeți. Plătești doar pentru ceea ce folosești.

Integrarea KYC într-o afacere este o durere. Uneori trebuie să integrezi un furnizor pentru a verifica pașapoartele și un furnizor pentru a verifica lista de sancțiuni. Este complicat și consumă mult timp. Cu Blockpass eliminăm complet fricțiunea. O companie doar se înscrie pe site-ul nostru web și generează un buton pe care îl trimit clienților lor. Asta este. Afacerea nu trebuie să se gândească. Ei aleg KYC Connect pachetul nostru complet KYC și știu că vom acoperi totul.

Piața kyc verifică utilizatorii din nou și din nou, chiar dacă acei utilizatori au fost deja verificați. Este o risipă completă de bani. Modul de a remedia acest lucru este de a oferi utilizatorilor o identitate digitală. Asta facem noi. Deci, utilizatorii noștri verificați de 10.000 nu trebuie să refacă procesul de verificare de fiecare dată când se înscriu la o companie. Dacă nu repetăm ​​acest lucru, putem transmite beneficiile costurilor pentru afaceri prin reducerea costului verificării.

Practic, conformitatea ar trebui să fie ușoară și ieftină pentru companii. Acesta este scopul nostru. Faceți mai ușor respectarea legii. Dacă faceți acest lucru ușor, atunci mai puține companii vor face greșeli.

Pentru utilizatori, experiența lor de accesare a serviciilor reglementate este teribilă în acest moment. Oferind utilizatorilor o identitate digitală, aceștia pot începe să se bucure de încercarea de noi servicii fără durerea de cap a KYC. Doar un clic pe aplicația Blockpass și acestea sunt verificate.

Deoarece băncile închid sucursale bancare și fiecare furnizor de servicii financiare este online, aveți nevoie și de o identitate online pe care să o puteți reutiliza pentru toate serviciile pe care doriți să le accesați.

La Blockpass, comunitatea noastră contează cel mai mult. Oferim jetoane PASS tuturor noilor noștri membri ca bilet pentru ca aceștia să se alăture ecosistemului pe care îl construim. Odată verificate, beneficiază de avantajul de a fi membru și de a accesa serviciile partenerilor noștri dintr-un singur clic. Dorim ca oamenii care aud pentru prima dată despre cripto să vină la noi și să creeze o identitate digitală și să aibă o experiență excelentă de alegere a diferitelor servicii pe care le pot accesa într-un singur clic și oferte speciale de la companiile noastre partenere. Când am descoperit Bitcoin pentru prima dată, a trebuit să fac o mulțime de muncă pentru a înțelege în cine se poate avea încredere și ce să folosesc. Cu Blockpass vrem să facem criptarea ușoară pentru oameni, conformă și sigură.

Odată ce investitorii sunt verificați, cât de des vor avea nevoie să își actualizeze documentația KYC?

Acest lucru depinde de comerciant și jurisdicție. În consola Blockpass, frecvența actualizărilor poate fi setată de comerciant.

Acesta a fost conceput pentru industria blockchain-ului, dar ar putea fi utilizat pentru multe alte aplicații, puteți împărtăși ce tipuri de comercianți ar beneficia de această aplicație?

Ar putea fi utilizat de orice afacere care operează într-o industrie reglementată, cum ar fi activitățile bancare, tranzacționarea acțiunilor, tranzacționarea de metale prețioase și pietre prețioase, asigurări și jocuri.

Blockpass are jetoanele de utilitate PASS, pentru ce sunt aceste jetoane și sunt necesare pentru a utiliza platforma?

Jetoanele PASS au KYC în jeton. Am creat un simbol care necesită verificarea expeditorului pentru a trimite simbolul către altcineva. Jetoanele noastre sunt modul în care înregistrăm noi membri în ecosistemul Blockpass. Numim acest club PASS. Membrii PASS Club au acces la conținut și oferte speciale de la comercianții noștri, cum ar fi comisioane gratuite de brokeraj bitcoin, depozitare de aur sau o scutire de taxe pentru deschiderea unui cont bancar.

Jetoanele PASS permit, de asemenea, accesul la clubul PASS. Ce este exact acest club?

Vrem să creăm o comunitate de oameni în cripto care să accepte cripto și să aibă acces la informații fiabile despre furnizorii din spațiul cripto. PASS Club se referă la faptul că utilizatorii au acces și la cele mai bune oferte de la comercianții pe care îi adăugăm pe piața noastră. Dacă au o ofertă specială, vrem să le oferim membrilor clubului nostru PASS.

Ne-ai putea spune despre Blockpass Identity Lab și despre colaborarea sa cu Universitatea Napier din Edinburgh?

Am fondat Laboratorul de identitate Blockpass în septembrie 2018, care este condus de renumitul informatician britanic, profesorul Bill Buchanan.

De asemenea, oferiți verificarea PASS, care ar putea beneficia dezvoltatorii Dapp, ce este exact acest lucru?

PASS Verify este în esență un nivel mai mic de verificare în comparație cu produsul nostru emblematic – KYC Connect. PASS Verify oferă doar servicii Face Match și AML Monitoring, în timp ce KYC Connect, pe lângă Face Match și AML, include și autentificarea documentelor ID și verificarea dovezii adresei. PASS Verify este, de asemenea, poarta de acces către utilizatori pentru a deveni membri ai PASS Club, o rețea exclusivă de e-commerce pentru entuziaștii cripto, alimentată de Blockpass și simbolul PASS..

Pentru a afla mai multe, vizitați Blockpass.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map