Bitcoin-tildeling som vokser blant statskassereserver

Finne en identitet

Siden oppstarten har Bitcoin blitt sett på av mange som fremtidens valuta – En digital ressurs som er i stand til å operere på global skala, samtidig som den gir både muligheten til effektivt å lagre og overføre verdi.

Mens det endelige målet for Bitcoin kan være å etablere seg som en ekte, praktisk valuta, er den ganske enkelt ikke der ennå. Det er forskjellige selskaper som jobber mot dette målet, men utvikler løsninger som Lightning Network. Disse løsningene er forsøk på å øke skalerbarhet og personvern, samtidig som driftskostnadene reduseres. Selv om Lightning Network begynner å se meningsfull adopsjon, vil det fortsatt ta litt tid før andre-lags protokollen er vanlig.

Foreløpig ser det ut som om den nye bølgen av institusjonelle investorer som kommer inn i markedet, gjør det av en hovedårsak – å sikre sine spill. Som et resultat ser vi en økende mengde ‘treasury reserves’ som drar nytte av økende nivåer av Bitcoin-tildeling.

Treasury Reserves

Denne identiteten blir smidd som en sikringsinvestering, viser ingen tegn til avtagende når vi går inn mot nyttår. Følgende selskaper er noen av de siste månedene som har fremhevet og styrket denne trenden, da hver har investert betydelige summer i Bitcoin.

MicroStrategy

Den kanskje mest kjente nylige investoren i Bitcoin er forretningsinformasjonsselskapet MicroStrategy. I en forbruksturné som startet i oktober, har dette USA-baserte selskapet gått videre til å bli en vokal tilhenger av den digitale eiendelen.

MicroStrategy-sjef, Michael Saylor, mener at “Bitcoin er en bank i cyberspace, drevet av uforgjengelig programvare, og tilbyr en global, rimelig, enkel, & sikre sparekonto til milliarder mennesker som ikke har mulighet eller ønske om å drive sitt eget hedgefond. “

Bitcoin Investment – 70.470 BTC verdt $ 1,858,202,289 USD

SkyBridge

Med en betydelig investering, og et kommende Bitcoin-fond, har SkyBridge gjort en av de større sprutene i sektoren for sent.

SkyBridge-medstifter, Anthony Scaramucci, uttalte nylig til CNBC: “Du må godta om bitcoin er en butikk med verdi eller ikke … Det er fortsatt skeptikere der ute, og det er derfor jeg tror vi er i første omgang. Men etter undersøkelsen vi har gjort … og gitt den monetære forsyningen og den globale sentralbankkoordineringen akkurat nå, vil dette være en veldig sterk aktivaklasse i løpet av det neste tiåret. “

Bitcoin-investering – $ 182,000,000 USD

Torget

Som en av de mest høylydte fortalerne for Bitcoin, var det ingen overraskelse da Jack Dorseys selskap, Square, kunngjorde kjøpet av den digitale eiendelen på 50 millioner dollar i slutten av 2020. Dette var tydeligvis et klokt grep, siden denne investeringen siden har skjedd i været i verdi, nesten tredoblet i tiden siden.

Square Chief Financial Officer, Amrita Ahuja, fastslår, “Vi tror at bitcoin har potensial til å være en mer allestedsnærværende valuta i fremtiden … Når den vokser i adopsjon, har vi tenkt å lære og delta på en disiplinert måte. For et selskap som bygger produkter basert på en mer inkluderende fremtid, er denne investeringen et skritt på den reisen. ”

Bitcoin Investment – 4.709 BTC verdt $ 124.170.208 USD

Coinsilium

Til tross for en langvarig interesse for kryptovalutaer som helhet, har Coinsilium anerkjent verdien av visse toppverdier som Bitcoin og Ethereum. Som sådan har selskapet gjort nylige grep for å øke eksponeringen mot disse toppmidlene gjennom sine egne reserver.

Bitcoin-investering – $ 1.090.000 USD +

Ruffer

Dette britiske investeringsselskapet forvalter eiendeler til en verdi av over 27 milliarder dollar. Nylig slo selskapet bølger da de bestemte seg for å kjøpe en betydelig mengde Bitcoin som antas å utgjøre omtrent 2,5% av sine egne reserver..

“Bitcoin diversifiserer selskapets (mye større) investeringer i gull og inflasjonsobligasjoner, og fungerer som en sikring for noen av de monetære og markedsmessige risikoene vi ser,”

Bitcoin Investment – 45.000 BTC verdt $ 1.186.591.500 USD

BIGG digitale eiendeler

Som et meglerfirma for kryptovaluta praktiserer BIGG det de forkynner. Ikke bare tilbyr det Bitcoin-relaterte tjenester til klientellet, selskapet har anerkjent verdien bak Bitcoin og investert en betydelig del av statskassen i den digitale eiendelen.

BIGG-sjef, Mark Binns, uttaler “BIGG (tidligere BIG Blockchain Intelligence Group) begynte å akkumulere Bitcoin helt tilbake til 2015. Bitcoin har verdsatt betydelig som en aktivaklasse over 1, 2, 5 og 10 års horisonter, og vi tror potensialet for innflytelsesrik prisvekst er sterkere i dag enn noensinne. Institusjonell involvering og kjøp, og vanlig adopsjon, vil fortsette å drive prisen på Bitcoin ettersom forsyningen fortsatt er begrenset. Vi tror at våre Bitcoin-beholdninger kan fungere som egenfinansiering over tid, ettersom vi fortsetter å utvide kjerneverktøyvirksomhetene våre for kryptohandel og blockchain. ”

Bitcoin Investment – 189,5 BTC verdt $ 4 996 868 USD

* tall nøyaktige i skrivende stund. USD-verdien på Bitcoin kan svinge raskt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map