Robinhood kunngjør kryptoinnskudd / uttak som administrerende direktør forbereder seg på å tale ved kongreshøringen på GameStop

I dag er en stor dag for Robinhood, den populære handelsplattformen. Selskapet, som har funnet seg selv under skudd de siste ukene på grunn av GameStop-debacle, har gjort det kunngjort at det vil begynne å støtte innskudd / uttak av kryptovalutaer. I tillegg til dette vil selskapets administrerende direktør, Vlad Tenev, tale ved en kongresshøring om den nevnte GameStop-situasjonen.

Robinhood Aktivering av innskudd og uttak

I løpet av det siste året har det blitt gjort mye tid over inngangen til selskaper til digitale eiendeler som PayPal, WealthSimple, Robinhood og mer. Mens noen grad av spenning var / er sikkert berettiget, ble hvert av disse eksemplene plaget av et stort problem i deres tilbud – lukkede loopesystemer.

Når det gjelder handel med digitale eiendeler, tillater et lukket system at brukerne kan kjøpe og selge eiendeler som støttes. Det tillater imidlertid ikke brukere å sette inn eller ta ut eiendelene. Denne begrensningen gjør det mulig for plattformene å holde øye med hvem som handler, og reduserer servicekompleksiteten.

Ettersom de fleste som er interessert i digitale eiendeler, opprettholder tankesettet ‘ikke nøklene dine, ikke mynten din’, mister ideen om et lukket sløyfesystem sin glans, ettersom investorer faktisk aldri kontrollerer eierandelen. Dette er i ferd med å endre seg for brukere av Robinhood, ettersom selskapet har kunngjort at det nå vil støtte både innskudd og uttak av digitale eiendeler som finnes på plattformen..

Flyttingen kommer i en tid der det offentlige sentimentet rundt Robinhood har fått en stor hit. Dette trekket kan være noe av en ‘olivengren’ for de som er hånet av handlingene de siste ukene rundt GameStop-fiaskoen.

Det som burde være interessant, er å se om Robinhoods konkurrenter vedtar lignende endringer de neste ukene / månedene.

Handelssuspensjoner

Utover å utvide funksjonaliteten til plattformen, ser Robinhood sin administrerende direktør, Vlad Tenev, forberede seg på en tale i dag i en kongresshøring. Denne høringen ble satt sammen i et forsøk på å analysere hendelsene som førte til det mye omtalte GameStop-dramaet, handlingene til de involverte og hva som kan gjøres for å forhindre gjentakelser..

I denne talen forventes det at Tenev vil understreke behovet for nye regler som gjenspeiler en digital verden. Spesielt forventes Tenev å diskutere et krav som SEC stiller for å 2-dagers oppgjørsperiode.  Selskapet har antydet at det er på grunn av denne regelen at det stoppet handelen, ikke på grunn av samarbeid med hedgefondene som er påvirket av markedsforholdene..

«Jeg vil være tydelig i begynnelsen: enhver påstand om at Robinhood handlet for å hjelpe hedgefond eller andre spesielle interesser til skade for våre kunder, er helt falsk og markedsforvrengende retorikk. Våre kunder er vår høyeste prioritet, spesielt millioner av små investorer som bruker plattformen vår hver dag for å investere for fremtiden … Det vi opplevde forrige måned var ekstraordinært, og handelsgrensene vi satte på GameStop og andre aksjer var nødvendige for å tillate oss til å fortsette å oppfylle kravene til clearinghusinnskudd som vi betaler for å støtte kundehandel på vår plattform. ”

Som SECs viktigste oppdrag er å beskytte investorer og sikre rettferdige markeder, håper Tenev at reguleringsorganet vil se oppriktig på oppgjørstider. Han høydepunkter det faktum at systemet slik det for øyeblikket er, setter den massive bølgen av nye investorer som bruker plattformer som Robinhood i fare.

”Den eksisterende to-dagersperioden for å gjøre opp handler utsetter investorer og industrien for unødvendig risiko og er moden for endring. Hver dag må clearingsmeglere som Robinhood Securities oppfylle krav til innskudd som clearinghus stiller for å støtte kundehandel mellom handelsdatoen og datoen handelene avvikles. Investorer står igjen og venter på at handlene deres skal avvikles, og clearingsmeglerne har sine egne kontanter låst, til oppgjøret er siste dager etter handelen. Kravene til deponeringsinnskuddene er utformet for å redusere risikoen, men forrige ukes ville markedsaktivitet viste at disse kravene, kombinert med en unødvendig lang oppgjørssyklus, kan få utilsiktede konsekvenser som innfører nye risikoer. “

En eksisterende løsning?

Her på securities.io tror vi på fremtiden for digitale verdipapirer. Forlikskravene som førte til at Robinhood stoppet handelen, er en av mange grunner til at denne troen holdes. Ved å bruke digitale verdipapirer elimineres behovet for ulike mellommenn når man handler slike eiendeler, med handler som gjøres opp i sanntid.

Sikre president, Jamie Finn, nylig skrevet et kort stykke som fremhever digitale verdipapirers evne til å løse de nevnte problemene.

“Fjerner behovet for et sentralisert clearinghus – som Depositary Trust & Clearing Corporation (DTCC) – som behandler nesten $ 1,7 billioner av verdipapirhandler hver dag – er kjernen i saken og bør være en sentral del av denne diskusjonen blant regulatorer og markedsstrukturdeltakere og interessenter. Gjennom blockchain-aktiverte sikkerhetstokener skaper vi allerede en markedsplass som utnytter de unike fordelene med desentraliserte blokkjeder for private markeder, og dette bør og kan også representere fremtiden for offentlige markeder … Fullstendig digitalisering av offentlige verdipapirer for å jevne spillereglene for alle investorer ved å eliminere unødvendige og forankrede mellommenn, bør være et sentralt fokus akkurat nå og er et oppnåelig langsiktig mål. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map