En detaljert titt på Bakkt – Why All the Hype?

Hvis du følger cryptospace, har du utvilsomt hørt folk diskutere Bakkt. Plattformen fortsetter å lage overskrifter, og det er en god grunn for all denne sprøytenarkomanen. Bortsett fra å tilby digital eiendelagring på bedriftsnivå, har plattform søker å være blant de første som tilbyr Bitcoin-futures.

Bakkt-plattformen er et av de mest etterlengtede prosjektene i kryptorommet, og det er lett å se hvorfor. For det første er eieren av New York Stock Exchange, ICE (Intercontinental Exchange Inc.), utviklerne av prosjektet. Deres erfaring og enorme nettverk hjelper deg med å navigere i de intrikate lisensieringskravene som prosjektet først må oppfylle. I utgangspunktet har Bakkt evnen til å gjøre deres unike produkter til virkelighet.

Bakkt Crypto-Storage

Etter hvert som kryptomarkedet utvides og et stort investeringsselskap kommer inn i rommet, er det en økende etterspørsel etter begge disse tjenestene. Tradisjonelle verdipapirforetak trenger å vite at kryptoen deres ikke bare lagres trygt, men forsikret mot tyveri og andre skumle handlinger. Kjernen gir plattformen denne sikkerheten til brukerne.

Crypto Thievery

Crypto Tyverier øker. En nylig publisert studere avslører at over 1,7 milliarder dollar i krypto ble stjålet i 2018 alene. Videre var over $ 356 millioner i krypto stjålet i år så langt. Følgelig fortsetter digitale eiendomslagringsfirmaer som Bakkt å se økende interesser i tjenestene sine.

Bitcoin Futures

Til tross for gjentatte forsinkelser fortsetter Bakkt å trykk for Bitcoin futures. Futures er avtaler om kjøp av eiendelen til en avtalt pris på et senere tidspunkt. Det som gjør Bitcoin-futures så kritisk for plassen, er det faktum at store investeringsselskaper kan tilby produktet til sine kunder uten å tilby Bitcoin direkte. Disse tradisjonelle investeringsselskapene er ivrige etter å komme inn i rommet, men krever flere regler før de kan tilby kryptorelaterte produkter til sine kunder.

Bakkt - Et detaljert blikk

Bakkt via Twitter

Bitcoin Futures-strategi

Bakkt vil innlemme en dual futures kontraktstrategi. Den første futures-kontrakten vil være daglig oppgjør Bitcoin futures. Denne avtalen tillater investorer å samhandle i et ”samme dag” marked. Dette produktet lar daghandlere komme inn på futures-handlingen. Det andre produktet firmaet søker å integrere, er månedlige Bitcoins futures. Månedlig futures tillater investorer å handle på tvers av en fremadrettet priskurve.

ICE-overvåking

For å gjøre konseptet til virkelighet, inkorporerer Bakkt en rekke tradisjonelle økonomiske verktøy. Disse verktøyene er ment for å oppdage og forhindre markedsmisbruk og manipulering. Begge er store bekymringer for det nåværende kryptomarkedet. Også alle kontrakter vil bli marginert av ICE clear US, og en egen forvaringstjeneste vil sikre at alle futures overholdes gjennom hele deres livssyklus.

En lang vei

Bakkt kunngjorde først planer om å utstede Bitcoin-futures tilbake i august 2018. Firmaet leverte sitt forslag til US Commodities Futures Trading Commission (CFTC) i desember. Firmaet sendte også inn en unntaksforespørsel omtrent samtidig. Unntaket, hvis det er godkjent, tillater Bakkt å ta vare på Bitcoins som ble brukt til å gjøre opp sine futureskontrakter.

Interessant, selskapet har sittet i juridisk limbo siden den tiden. Offentlige tjenestemenn siterte et par grunner til forsinkelsen. Disse årsakene inkluderer nedleggelsen av regjeringen som startet 22. desember 2018 og varte i nesten fem uker. Dessverre etterlot avstengningen CFTC etterslengt med hauger med arbeid og annet “høy prioritet”Prosjekter.

For å gjøre saken verre, påpekte analytikere at CFTF fortsatt må frigjøre Bakkts forslag for offentlig gjennomgang. Dette trinnet kan ta over tretti dager og kan forsinke Bakks tidligere kunngjørte utgivelsesdato i juli. Diskuterer forsinkelsene, påpekte direktøren for CFTF, Amir Zaidi, raskt at analyseprosessen for en kryptorelatert fremtid er mye annerledes enn tradisjonelle eiendeler av samme klasse..

Bakkt that Thing Up

Bakkt ser ut til å ha strategien på linje, og på dette tidspunktet kan du forvente å se Bitcoin-futures komme til en børs i nærheten av deg. Forventningen rundt dette prosjektet er beundringsverdig. I tillegg forventer Bitcoin-handelsmenn en fin prispumpe når dette produktet kommer inn på markedet. Foreløpig venter kryptosamfunnet på Bakkts endelige godkjenning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map