En rask titt på – Security Token Market Secondary Trading Analysis: 2019

Denne uken ga Security Token Group ut sin årlige omfattende studie – The Security Token Market Secondary Trading Analysis: 2019. Studien gir direkte innsikt i den nåværende tilstanden for adopsjon av sikkerhetstoken. I tillegg kaster det litt lys over de største hindringene for investorer som ønsker å delta i sekundærmarkedet.

Studien ga noen interessante data. For det første avslørte statistikken mangel på fremgang på flere fronter angående sikkerhetstokenadopsjon. Rapporten fremhevet bekymringsområder som spenner fra manglende forståelse rundt den nye teknologien, helt til utsettelser på grunn av godkjenning fra myndighetene. Kanskje den mest skarpe dataen rapporten bekreftet, er en overraskende mangel på global investoretterspørsel etter disse regulerte tokens.

Security Token Market Secondary Trading Analysis: 2019

Som en del av Security Token Groups omfattende tilnærming til markedet valgte forskere å evaluere alle internasjonale jurisdiksjoner. På denne måten kan rapporten gjenspeile en global beregning av markedets ytelse over 2019. Denne tilnærmingen ga sårt tiltrengt innsikt i den generelle helsen og ytelsen til sekundærmarkedene internasjonalt..

2019 STO Secondary Trading Market Overview

Som en av de første rapportene som ble publisert om fremdriften i sekundærmarkedet for sikkerhetstoken i 2019, er leserne kjent med en enorm mengde tidligere ukjente data. For eksempel indikerer rapporten at det sekundære markedet for sikkerhetstoken toppet seg i januar til $ 229 501 221,25. Interessant nok er denne toppen det direkte resultatet av tZEROs TZROP foretrukne aksjehandel.

Spesielt ved utgangen av året opplevde sekundærmarkedet en nedgang på 67% med markedsverdi i desember på bare $ 76 062 199,46. Foreløpig er det totale volumet for sekundærmarkedene rundt $ 2 410 607,94. Dette volumet fordeler seg på et månedlig gjennomsnitt på $ 214,682.90 eller fordelt enda lenger, et daglig gjennomsnitt på $ 7156,10.

Til tross for et blomstrende STO-marked, så 2019 bare tre børser for sikkerhetstokener live. Interessant nok oppfyller alle tre børsene kravene i amerikansk jurisdiksjon. Disse dataene viser det økende ønsket fra blockchain-selskaper om å komme inn på de amerikanske markedene. De tre børsene som ble offentliggjort i 2019 er tZERO, OpenFinance Network og Uniswap Exchange.

NULL

TZERO-sentralen ble tatt i bruk i januar 2019. På det tidspunktet var tZERO bare vert for ett sikkerhetstoken, TZROP foretok egenkapital-token. Til tross for den manglende variasjonen plattformen ga, opprettholdt tZERO den høyeste markedsverdien hele året. Som sådan representerte tZERO bemerkelsesverdige 58% av hele sekundærmarkedet. Følgelig er TZROP det største token i bransjen som skal handles over 2019. I tillegg til mest aktivitet, mottar TZROP også tittelen for å være det mest konsekvent handlede sikkerhetstokenet på sekundære markeder angående daglig volum.

tZERO Performance via The Security Token Market Secondary Trading Analysis

tZERO Performance via The Security Token Market Secondary Trading Analysis

OpenFinance Network

OpenFinance Network åpnet dørene sine før tZERO i fjerde kvartal 2018. I motsetning til konkurransen klarte OpenFinance å gi investorer et utvalg av sikkerhetstokener å handle. Fra og med desember handler børsen fem live sikkerhetstokener: Blockchain Capital, Lottery.com, SPiCE VC, 22x Fund og Protos Asset Management.

Uniswap

Uniswap åpnet senere på året. Unikt fokuserte denne utvekslingen på sikkerhetstokener som støttes av eiendom. Børsen var vert for tre RealT-tokeniserte eiendommer i Detroit, Michigan. Siden Uniswap primært handler eiendomsmønter, gir børsen investorer en rekke nye og unike investeringsmuligheter. Det er viktig at analytikere ser på tokenisert eiendom som å ha enestående opp-potensial.

Security Token Market Secondary Trading Analysis – 2019

Rapporten kaster også lys over tempoet som disse tokens fikk popularitet. Spesielt starten på 2019 var sterk. Det er viktig at det var fem live-sikkerhetstokener som handlet i Q1. Til tross for den sterke starten så de fleste av disse tokens ikke daglig handel. Faktisk avslørte rapporten at det store flertallet av sikkerhetstokener bare opplevde noen få handler per måned.

Security Token Market Secondary Trading Analysis avslører to sannheter

Etter å ha gjennomgått alle dataene som ble presentert, viste Security Token Market Secondary Trading Analysis to viktige punkter angående sikkerhetstokenaktivitet i sekundærmarkedene. Den ene viste at sikkerhetstokeninfrastruktur begynner å gjennomsyre over tradisjonelle markeder. Denne adopsjonen er tydelig da mange av verdens største institusjoner bestemte seg for å prøve blockchain-teknologi som et alternativ til dagens forretningssystemer rundt transaksjoner og bosetninger.

Denne avgjørelsen er fornuftig når du vurderer forbedret effektivitet og reduserte kostnader et selskap får av integrasjonen. Som eksempler på store institusjoner som ønsker å komme inn i sektoren for sikkerhetstokener, viser rapporten Santander Banks siste blockchain-satsing. Også oppføringen av et kapitalforvaltningsfirma på $ 700B av Franklin Templeton og Deutsche Boerse som avvikler digitale verdipapirhandler i kjeden, er oppført.

Santander går inn i Blockchain Sector via nettstedet

Santander går inn i Blockchain Sector via nettstedet

Den andre, og kanskje viktigste takeawayen fra denne rapporten, er at de fleste detaljistinvestorer (krypto og tradisjonell) ikke har stor interesse for den nåværende mengden sikkerhetstokener på sekundære markeder. Denne mangelen på interesser oversatt til den svake ytelsen til de fleste av de undersøkte sikkerhetstokenene.

Denne dystre investordeltakelsen kan tilskrives en rekke årsaker. Analytikere pekte på regulatoriske veisperringer, investorutmattelse og lav forventet avkastning som noen av hovedårsakene til manglende deltakelse. Til gjengjeld oversettes denne uinteressen til handelsplattformer som sliter med å gi sårt tiltrengt likviditet til sektoren.

Fremtiden ser lys ut

Mens Security Token Market Secondary Trading Analysis viste at det er mye arbeid å gjøre i rommet, viste det også at markedet utvikler seg sakte. Spesielt viste rapporten at det er over 60 børser for sikkerhetstokener planlagt for lansering i 2020. Disse børsene spenner over hele verden, inkludert USA, Canada, Storbritannia, Tyskland, Liechtenstein, Estland, Nederland, Sveits, Gibraltar, Malta, Seychellene, Hviterussland, De britiske jomfruøyene, Singapore, Kina, Filippinene, Antigua, Jamaica, Barbados, Caymanøyene, Mauritius, De forente arabiske emirater og Grønland.

Security Token Market Secondary Trading Analysis – A View in the Future

Du må virkelig levere den til Security Token Group. Dette teamet klarte å sette sammen en skattekiste med verdifull informasjon som sikkert vil hjelpe investorer og organisasjoner fremover. For nå kan de som er interessert i en geografisk oversikt over denne statistikken finne informasjonen her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map