Graham Rodford, administrerende direktør i Archax Exchange – Interview Series

Graham Rodford er administrerende direktør og medstifter av Archax exchange i London, England. Graham har nesten 20 års erfaring i den tradisjonelle fond / investeringsverdenen og bruker den kunnskapen og erfaringen på digitale verdipapirer. Et bevis på Graham og teamets erfaring er at Archax er en av de få regulerte digitale børsene, uten tvil verdens største finansielle sentrum..

Archax er en London-basert regulert børs for handel med aksjebaserte tokens; børsen er primært rettet mot det profesjonelle investorsamfunnet. Archax har som mål å bygge bro over kryptoverdenen og det tradisjonelle investeringsområdet med en institusjonskvalitetstilnærming. 

RS: Hvordan vil du beskrive Archax i en setning??

GR: Archax er en forestående regulert, institusjonell, digital verdipapirutveksling basert i London.

RS: Hva er den langsiktige visjonen for Archax?

GR: Vår visjon for Archax er å være de ledende arenaene for primær utstedelse og sekundær handel med digitale verdipapirer globalt, og driver et 24 × 7 marked.

RS: Hvem vil kunne bruke Archax-plattformen? 

GR: Vårt fokus er på profesjonelle investorer og institusjonelle kunder fra hele verden som direkte brukere – både på kjøpesiden og selgesiden. Enhver detaljhandeldeltakelse vil skje gjennom meglere.

RS: Hvilke forskjeller har Archax fra lignende børser? Hvordan vil de appellere til det profesjonelle investorsamfunnet?  

GR: Fokus bare på institusjoner / profesjonelle investorer – de fleste andre arenaer dekker detaljstrømmen.

Fokus på sikkerhetstokener – de fleste andre arenaer dekker kryptovalutaer / verktøystokener, som for tiden ikke er tiltalende for institusjoner.

Den første digitale verdipapirbørsen regulert i London, verdens ledende finansielle sentrum – de fleste andre arenaer er regulert i perifere jurisdiksjoner.

Archax-teamet kommer alle fra den tradisjonelle finansmarkedene og er vant til å operere i regulerte markeder globalt.

Alle våre teknologipartnere er velprøvde leverandører til det tradisjonelle institusjonsområdet.

Archax vil bli integrert i den eksisterende tradisjonelle handelsarbeidsflyten gjennom leverandørpartnerskap

Archax støtter industristandard handels-API-er som FIX

Alt det ovennevnte appellerer til det profesjonelle investorsamfunnet.

RS: Archax er en regulert digital verdipapirutveksling; kan du fortelle oss litt mer om hvor du er regulert og hva reguleringen betyr for investorene og selskapene som er notert på børsen.

GR: De fleste andre kryptobørser er uregulert, og de som er regulert har en tendens til å være fra perifere jurisdiksjoner. Den tradisjonelle institusjonelle investeringsverdenen liker ikke handel med arenaer regulert i disse typer jurisdiksjoner, de vil handle på arenaer som er regulert i ledende finansielle sentre som London..

Bedrifter som ønsker å oppgi en digital sikkerhet, vil ha eksponering mot den blå institusjonelle investeringsverdenen – en børs som Archax gir dem den eksponeringen.

RS: Du har nylig dannet noen nye spennende partnerskap; kan du fortelle oss noen av fordelene disse partnerskapene vil gi?

GR: Våre partnerskap med velprøvde teknologibedrifter fra det tradisjonelle rommet som Aquis og Quod gir oss påviste evner og direkte lenker rett inn på vår målmarked.

Vårt partnerskap med tokeniserfirmaer som Tokeny og Securitize gir oss en strøm av kvalitetsoppføringer for digital sikkerhet for utvekslingen vår.

Partnerskapet vårt med ClearBank gir oss institusjonelle bankkapasiteter – alt støttet av Bank of England.

RS: Når forventer du at Archax kommer i live??

GR: Vi forventer at Archax vil komme i live i slutten av 3. kvartal tidlig i 4. kvartal i år.

RS: Som en med lang erfaring i finansmarkedene, hvor ser du for deg at det digitale verdipapirmarkedet vil gå de neste to årene og 5 årene?

GR: Det er fremdeles tidlige dager for sikkerhetstokener, og i løpet av de neste to årene forventer vi å se at det nødvendige økosystemet fortsetter å dukke opp med nøkkelaktørene innen primær utstedelse, forvaring og annenhåndsmarked. Reguleringslandskapet vil også utvikle seg med regulatorene i store finanssentre som vil avklare sin posisjon angående sikkerhetstokener også andre kryptoaktiver. Antall bedrifter som ønsker å utstede sikkerhetstokener vil også vokse, med større og mer fremtredende utstedelser når hele landskapet begynner å ta form.

Ser vi ut til fem år, vil all denne aktiviteten skape likviditet på disse nye markedene og gi næring til mainstream adopsjon som vi forventer å øke fremdriften ganske raskt. Vi vil også begynne å se at eksisterende finansielle instrumenter også bruker blockchain / digital sikkerhetstokenisering – da dette er en langt mer effektiv og friksjonsfri måte å håndtere finansielle eiendeler på enn det som brukes for tiden – spesielt i clearing- og oppgjørsområdet etter handel.

RS: Er det noe annet du vil fortelle oss??   

GR: Tokeniseringen av virkelige eiendeler ved hjelp av blockchain-teknologi vil ikke bare låse opp likviditet og skape sekundære markeder for eiendeler som for tiden er vanskelig å handle, men har også potensial til å forstyrre alle tradisjonelle finansmarkeder. Allerede er det mer enn 150 firmaer som har brukt eller ønsker å bruke sikkerhetstokener som en måte å skaffe kapital eller låse opp aktivaverdi – en samlet verdi på over $ 2 milliarder dollar, med $ 400 millioner inntil nå. Dette momentumet bygger med nye initiativer som dukker opp hver dag. Typene token spenner fra tokenising egenkapital / inntekt / gjeld som en måte å skaffe virksomhetskapital, tokenisere eiendom eller midler for å skape sekundærmarkedslikviditet, og til og med tokenisere mer nisje- eller eksotiske eiendeler – som kunst, racerhester, diamanter, containerskip, fly – for å frigjøre verdi på nye, innovative måter.

Du finner mer nyhetsdekning om Archax her. 

Og nå Archax-hjemmesiden her.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map