Investere i tZERO- Alt du trenger å vite

tZERO er en sekundærmarked og blockchain økosystem som primært fokuserer på tradisjonelt illikvide investeringer. Disse investeringene, for eksempel private equity i store private selskaper eller kommersiell eiendom, gir investorer begrensede muligheter for sekundær likviditet.

Selv når en investor finner en sekundær handelsplattform, er prosessen notorisk treg og kostbar. I tillegg mangler denne typen investeringer gjennomsiktighet sammenlignet med tradisjonelle verdipapirinvesteringer. Disse årsakene har gitt investorene mangel på tillit til markedet. tZERO søker å gjenvinne denne tilliten via en åpen blockchain-basert tilnærming som setter investorenes behov først.

Ifølge firmaets grunnlegger og tidligere administrerende direktør, Patrick Byrne, Målet med tZERO var å gi brukerne muligheten til ikke lenger å stole på tradisjonelle institusjonelle markedsstrukturer. Snarere så han for seg en ny type handelsplattform basert på kryptografisk sikrede, desentraliserte ledgers som ga forbedret markedsintegritet.

Mindre likviditet i markedet

Privat likviditet er et annet marked som tZERO har potensial til å revolusjonere. I dag er det halvparten så mange offentlige selskaper som det var i 2000. Bedriftene fortsetter å være private og fokusere på innsamlingskampanjer som er eksklusive for akkrediterte investorer. Akkrediterte investorer er investorer som har over 1 million dollar i likvide midler. Disse begivenhetene, kjent som private serie A-finansieringsrunder, er utenfor grensene for de fleste investorer.

tZERO er et ideelt tillegg til bransjen fordi det gir markedet en enkel måte å tokenisere og handle verdipapirer av høy kvalitet i en rekke bransjer. 

. På denne måten var tZERO banebrytende for å gi større effektivitet og gjennomsiktighet i kapitalmarkedene gjennom neste generasjons handelsplattform..

Hvordan tZERO ATS fungerer

tZERO ATS er det fremste alternative handelssystemet for utstedelse og handel med sikkerhetstokener. tZERO ATS var banebrytende for den første rapporterte handelen med en blockchain-basert sikkerhet i 2016. Denne plattformen var blant de første som fikk nikk av godkjenning fra US Securities and Exchange Commission (SEC) til å operere. Som sådan er tZERO ATS den største sekundære handelsplattformen for digitale verdipapirer i verden. 

TZERO økosystem

TZERO økosystem

tZERO ATS endrer spillet fordi det gjør det mulig for gjennomsnittlige investorer, gjennom sine abonnenter, å handle aksjer i private selskaper like enkelt. Spesielt handler kunder av tZERO ATS-abonnenter konvensjonelle, ikke-sertifiserte verdipapirer. I tZERO ATS-økosystemet fungerer de digitale verdipapirene som et middel for å gi mer gjennomsiktighet til investorer enn en faktisk tokenisert sikkerhet. Derfor føres alle poster fortsatt på samme måte som tradisjonelle verdipapirer.

I tZERO ATS-økosystemet handler alle kjøpere og selgere gjennom et mørkt basseng. Denne strategien gjør det mulig for tZERO ATS å fungere som en matchmaker i transaksjonene. 

Historien til tZERO

tZERO ATS er et heleid datterselskap av tZERO Group, Inc. (tZERO). tZEROs reise mot toppen begynner i 2014. Det var på den tiden selskapets administrerende direktør begynte å jobbe med Overstocks Medici blockchain-prosjekt. Målet med Medici var å tillate Overstock å fremme blockchain-teknologi. tZERO er et datterselskap av Medici Ventures, det blokkjede-fokuserte, heleide datterselskapet til det børsnoterte firmaet, Overstock.com Inc. (NASDAQ: OSTK). I 2016 kjøpte tZERO tZERO ATS. 

I 2018 fullførte tZERO utstedelsen av Preferred Equity Tokens, serie A (TZROP). TZROP ble utstedt i en rettet emisjon til investorer som hadde signert avtaler for fremtidig egenkapital før 6. august 2018, og fullfinansiert til 8. august 2018, avslutningen av TZROP-tilbudet..

Joint venture med BSTX

Samarbeidet mellom tZERO og BOX Digital kunngjorde i juni 2018, Boston Security Token Exchange LLC (BSTX), har til hensikt å drive et amerikansk nasjonalt verdipapirutvekslingsanlegg av BOX Exchange LLC og støtte handel med sikkerhetstokener. tZERO jobber for å skape den nødvendige teknologien og vil administrere den pågående teknologimplementeringen, administrasjonen, vedlikeholdet og supporten. BOX Digital tilbyr lederledelse og regulatorisk ekspertise. Påbegynnelsen av driften av BSTX er fortsatt underlagt godkjenning fra SEC angående de foreslåtte handelsreglene for BSTX og andre forhold knyttet til driften..

tZERO Crypto

tZERO Dapp

tZERO Dapp

Med virkning fra 1. januar 2019 kjøpte tZERO 100% av aksjeandelen i tZERO Crypto, Inc., tidligere Bitsy, Inc. (tZERO Crypto), en oppstart som ble grunnlagt for å skape en regulatorisk kompatibel bro mellom kryptovaluta og fiat-valuta for personkunder. tZERO Crypto startet begrensede operasjoner i 2018 og tZERO utvidet funksjonaliteten til kryptovaluta-lommeboken gjennom hele 2019. tZERO Crypto tilbyr nå ikke-frihetsberøvende lommebok- og utvekslingstjenester som gjør det mulig for kunder å lagre, kjøpe og selge visse kryptovalutaer gjennom mobilapplikasjonen tZERO.

Rekordvekst

I juni 2020 registrerte tZERO rekordvekst på plattformen. I dag utgjør tZERO ATS over 90% av alt verdensvolum for sikkerhetstoken. I tillegg er plattformen ansvarlig for over 80% av den totale token dollarverdien i sektoren. Spesielt er nyheter om disse milepælene som presset Overstock-aksjene opp 8%.

Hvordan handle på tZERO ATS

For å handle på tZERO ATS må du registrere deg for en meglerkonto. Denne prosessen krever at du fullfører en fullstendig registrering inkludert KYC / AML-samsvar. Kritisk må megleren din være abonnent på tZERO ATS. Det andre alternativet ditt er å starte en konto hos en meglerforhandler som har en avregningskonto hos en abonnent på tZERO ATS.

TZROP

TZROP er basert på en ERC-20-standard og er en foretrukket aksjesikkerhet som handler utelukkende på tZERO ATS. innehavere av tZERO-tokener mottar kvartalsvis utbytte tilsvarende 10% av tZEROs justerte bruttoinntekt. På denne måten gir TZROP investorer direkte eksponering for omsetningsvekst.

Hvordan få TZROP

Du trenger en megling regnskap hos Dinosaur Financial, LLC for å få tak i litt TZROP. Opprinnelig ble dette tokenet utelukkende handlet av akkrediterte investorer. Imidlertid kunngjorde tZERO at TZROP nå er tilgjengelig for å bli solgt videre til ikke-akkrediterte investorer i henhold til regel 144 i henhold til Securities Act of 1933.

tZERO ATS – En markedsleder

Det tar bare et raskt glimt av tZERO ATSs markedsdominans for å fastslå den viktige rollen denne plattformen spiller i markedet. tZERO ATS er en ekte pioner innen sikkerhetstoken-sektoren. Følgelig vil denne plattformen forbli den dominerende handelsplassen i det sekundære verdipapirmarkedet i årene som kommer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map