Prime Trust for å bruke forskjellige tjenester levert av Vertalo

On-Chain Cap Table

Prime Trust og Vertalo har bygget opp et forhold som først ble etablert i 2018 kunngjort ny vekst i dette partnerskapet.

Denne utviklingen vil føre til at Prime Trust bruker og drar nytte av tjenester levert av Vertalo, inkludert cap-table management.

For at et selskap skal lykkes, er det av stor betydning å ha grundig kunnskap om egenkapitalfordelingen – inkludert verdier, utvanning, eierskap osv. Denne kjedelige prosessen er enkel gjennom tjenester som tilbys av selskaper som Vertalo.

Delt ansvar

I sin kunngjøring bemerker denne paring av selskaper forskjellige områder der de vil samarbeide. Følgende punkter ble gitt i pressemeldingen, som beskriver hvordan de vil jobbe sammen.

  • Opprettelse og støtte av cap-tabeller for tusenvis av crowdfunding-utstedere av Prime Trust gjennom Vertalo Registry, en tjeneste som er direkte koblet til Prime Trust’s Custody, KYC / AML, escrow og onboarding-tjenester
  • Foretrukket prissetting for Prime Trust-klienter som velger å bruke Vertalas B2B SaaS cap-bordplattform, og enkel fravalg for de som ønsker å bruke et regneark eller annen plattform for å administrere sin investorfil
  • Muligheten for deltakende utstedere (Prime Trust-klienter) til å tokenisere cap-tabellene fra deres merkede Vertalo-grensesnitt når som helst i fremtiden, ved hjelp av en hvilken som helst utstedelsesplattform eller smart kontrakt som støttes av en børs og samarbeides med Vertalo

Kommentar

Representanter fra hvert selskap tok seg tid til å utdype dette partnerskapet, og hva det betyr å komme videre. Følgende er hva hver hadde å si om saken.

Kevin Lehtiniitty, CPO for Prime Trust, opplyser,

“Vertalo har kommet til den erkjennelsen at masseadopsjon av aktiva-tokenisering krever at blockchain-spesifikke konsepter, som lommebøker og adresser, blir svartbokset fra den typiske detaljbrukeren. Vi i Prime Trust deler troen på Vertalo-teamet om at det å krysse kløften krever abstraksjon og enkelhet, noe som gjør oss glade for å kunngjøre dette partnerskapet. Ved å bruke Vertalos meget intuitive verktøy vil alle utstedere fra vår crowdfunding-virksomhet kunne administrere og tokenisere sine verdipapirer, samt gi sine investorer UI tilgang til å se investeringen. Vi er veldig glade for å fortsette å samarbeide med teamet i Vertalo om å utvide vårt partnerskap og tilby dette tokeniseringspotensialet til alle utstedere. Det er mye mer som kommer med Vertalo, som vi vil dele med verden når tiden er inne. “

Dave Hendricks, administrerende direktør i Vertalo, opplyser,

“Vertalos partnerskap med Prime Trust vil gi tusenvis av kunder Vertalos on-chain cap-bord, utsteder og investorgrensesnitt, slik at Prime Trust kunder kan få direkte kontakt med sine investorer for å forbedre investorrelasjonene og eierskapsopplevelsen. Prime Trust-klienter som konverterer til Vertalo, vil også få “valgfri tokenisering” av ekstremt lave kostnader for cap-tabellen deres i tilfelle de vil konvertere papirandeler til digitale eiendeler for handel på Vertalo-partnere som OpenFinance. Denne dype integrasjonen mellom Prime Trust og Vertalo bygger på mer enn et års medutviklingsarbeid som har forsøkt å forenkle kjøp, forvaltning og salg av digitale eiendeler for både utstedere og investorer. Vi er stolte av å samarbeide med teamet på Prime Trust og ser frem til å kunngjøre flere nyttige innovasjoner snart. “

Prime Trust

Prime Trust ble etablert i Las Vegas og ble grunnlagt i 2016. Teamet på Prime Trust har utviklet en rekke tilbud som betjener den digitale verdipapirsektoren. Dette inkluderer forvaring, sperring, overholdelse og mer.


Konsernsjef, Scott Purcell, overvåker for tiden selskapets virksomhet.

Vertalo

Vertalo, som opererte ut av Texas, ble først lansert i 2017. Selskapet tilbyr en rekke tjenester skreddersydd mot blockchain-industrien – alt fra management av cap-bord, til en utstedelsesplattform og mer. Til dags dato er de fortsatt et av de mest aktive selskapene innen sektoren for digitale verdipapirer.

I vår pågående intervjuserie har vi hatt gleden av å intervjue administrerende direktør, Dave Hendricks. Besøk dette intervjuet nedenfor for å lære mer om Vertalo og deres planer for fremtiden.

Intervju-serien – Dave Hendricks, administrerende direktør i Vertalo

I andre nyheter

Hvert av selskapene som er diskutert her i dag, har fått oppmerksomhet ved flere anledninger det siste året. Følgende artikler utdyper noen av utviklingen som hver har gjort i løpet av denne tiden.

Prime Trust forbedrer sikkerhetstiltak med hjelp fra Fireblocks

Vertalo lanserer V-Token-programvare for bruk under tokenisering

Vertalo og tZERO See Influx of Talent as Multiple hiring’s are Made

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map