Smartlands begynner omstilling med øyne på Liechtenstein Blockchain Act

Et mangfoldig rammeverk

Som ethvert fremtidsrettet selskap er tokeniseringsplattformen Smartlands i stadig veksttilstand. Dette innebærer å svinge med utviklingen i den digitale verdipapirsektoren, i et forsøk på å fortsette å gi kundene sine den best mulige opplevelsen.

Med dette i bakhodet kunngjorde teamet på Smartlands nylig at de ville dra nytte av vennlig regulering, mot tokenisering, fremsatt av Liechtenstein.

Selskapet opplyser at de ønsker å ‘revidere og utvide juridiske rammer’. Videre vil de ‘basere fremtidige prosjekter på Liechtenstein-loven’.

Ilia Obraztsov, Konsernsjef i Smartlands, utdyper,

“Vi er fortsatt troende på crowdfunding … men å dvele ved våre tidligere suksesser er ikke i Smartlands ‘bok. Vi er glade for mulighetene Liechtenstein Blockchain Act gir investorer og utstedere med hensyn til direkte tokenisering av eiendeler ved bruk av blockchain-tokens som containere for alle eiendeler. Bevæpnet med banebrytende lovgivning for investeringsfond, er Liechtenstein-jurisdiksjonen ideell for å strukturere i utgangspunktet ethvert finansielt produkt på blockchain som det kan være. Liechtenstein SICAV-er (eller åpne fond) er industristandard og en av de mest populære typene fond i EU. SICAV kan brukes som paraplyfond for flere underfond. En slik struktur gir en effektiv og rask måte å introdusere nye investeringsideer og muligheter for blockchain i en av de mest prestisjefylte fondsjurisdiksjonene. Det er mulig å tokenisere alle eiendeler med et eget underfond. ”

Plattformjustering

Nyhetene om en omlegging av plattformen rundt Smartlands ble først avslørt av teamet tidlig i 2020. Mens 2019 var et år med stor vekst for sektoren for digitale verdipapirer, levde det dessverre ikke opp til forventningene til mange.

Smartlands, som ønsket å realisere denne veksten, i 2020 kunngjorde denne omstillingen av sine handlinger for å bedre tjene enkeltpersoner med høy formue, firma osv. – i motsetning til detaljinvestoren. Dette betyr imidlertid ikke at selskapet også svinger seg bort fra detaljbasert crowdfunding.

Yaroslava Tkalich, CMO for Smartlands, fastslår,

”Crowdfunding er et veldig spennende område for innsamling, spesielt i Storbritannia med landets tette finansmarkeder og stramme regler. Disse forutsetningene tillater oss å involvere alle typer detaljistinvestorer i kampanjer for tokeniserte aksjer i praktisk talt alle aktivaklasser. ”

Store forhåpninger

De ‘Token and TT Service Provider Act; TVTG ‘eller’ Liechtenstein Blockchain Act ‘, som har resultert i at Smartlands vurderer strategiene sine på nytt, ble opprinnelig kunngjort av Liechtenstein-regjeringen i midten av 2018. Rammeverket som ble etablert gjennom implementeringen, trådte imidlertid nylig i kraft i januar 2020.

Handlingen ble spesielt strukturert av Liechtenstein-regjeringen, for å tillate forventet vekst i verden av blockchain. Dette betydde å skrive en lov som, selv om den var bred, fremdeles ville muliggjøre passende beskyttelse.


På tidspunktet for kunngjøringen uttalte Liechtenstein-regjeringen,

“På grunn av den raske utviklingen av blockchain-teknologien og dens bruksområder, er det veldig viktig å utarbeide en lov abstrakt nok til å sikre at den fortsatt gjelder for påfølgende teknologigenerasjoner. Det er derfor begrepet “transaksjonssystemer basert på pålitelige teknologier (TT-systemer)” brukes for blockchain-systemer i denne loven. På grunn av det enorme potensialet med blockchain som en grunnleggende teknologi, har regjeringen besluttet å skape et lovlig grunnlag for bruksområdene til tokenøkonomien og ikke bare å regulere nåværende applikasjoner, spesielt kryptovalutaer eller initial mynttilbud (ICO) . Målet er å sikre at det ikke trenger å opprettes en ny lov for alle tilfeller av anvendelse, men også for å skape rettssikkerhet for de mange sakene som bare begynner å dukke opp i praksis og sannsynligvis vil utvikle seg i nær fremtid. Imidlertid lar regjeringen muligheten til å regulere søknader nær finansmarkedet i et ytterligere trinn. ”

Fleksibiliteten som gis gjennom denne loven forventes å tiltrekke seg mange selskaper, i likhet med Smartlands, gjennom det kommende året, ettersom de ser ut til å tokenisere i utgangspunktet alt og alt. Smartlands er ganske enkelt en av de første som offentliggjør sin intensjon.

Smartlands

Smartlands ble grunnlagt i 2017 og har virksomhet i London, England. Fremfor alt fungerer Smartlands som en tokeniseringsplattform, som opererer under tilsyn av Financial Conduct Authority (FCA).

Konsernsjef, Ilia Obraztsov, overvåker for tiden selskapets virksomhet.

I andre nyheter

Utover vekst i markedstilnærmingen har Smartlands jobbet hardt med, ikke bare levedyktige forbrukerprodukter, men også tokenisering av eiendomsprosjekter. Følgende artikler er eksempler på hver av disse.

Smartee ser ut til å endre måten investorer oppbevarer, bruker og får tilgang til, digitale eiendeler

Tokenizing London Penthouses og Greek Island Villas

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map