Stratis holder seg i tråd med 2019-veikart med lansering av STO-plattformen

STO-plattform

I dag er en stor dag for et av de mest populære ‘Blockchain-as-a-Service (BaaS) selskaper rundt – Stratis. Etter måneder med utvikling har selskapet gjort det kunngjort lanseringen av deres forventede STO-plattform.

Nyhetene om lanseringen har også resultert i en sunn bump i selskapets tokenpriser. I skrivende stund er STRAT BTC med nesten 10% på dagen.

Egenskaper

Mens STO-plattformen er godt utstyrt, og klar til å begynne å være vert for amerikanske baserte token-tilbud, har Stratis tatt seg tid til å markere tre viktige funksjoner i tilbudet. Følgende er et utdrag fra utgivelsen, som utdyper disse høydepunktene:

 • Prissetting i sanntid
 • Plattformen godtar betaling i både fiat-valuta (USD) og kryptovaluta (BTC og STRAT). Den bruker valutadata fra flere leverandører for å sikre at STO-deltakere drar nytte av sanntids tokenpriser.
 • ID-basert tokenutstedelse
  • Plattformen oppretter unike bruker-ID-er som lar STO-administratoren pålitelig og sikkert akkreditere tokens når en person foretar en bankoverføring. Dette ID-baserte systemet sikrer overholdelse av KYC og AML lover.
  • Lommebokbasert plattform for ekstra sikkerhet
   • Stratis benytter hierarkiske deterministiske lommebøker i stedet for autonome smarte kontrakter for å legge til et ekstra lag med autoritet og sikkerhet.
   • ICO-overgang

    Stratis har antydet at deres nylig annonserte STO-plattform er en spin-off av deres ICO-plattform. Begge er bygget med / bruker C # og.NET Core, mens STO-plattformen integrerer de nødvendige KYC- og AML-funksjonene for å være i samsvar med gjeldende SEC-pålagte regler rundt verdipapirer.

    Når selskapet kommenterer spesifikt overholdelse av SEC, er det klart at lanseringen av denne plattformen er rettet mot å skape et større navn for Stratis i USA.

    Overgangen av fokus fra rett og slett ICO til å inkludere STO er en viktig. Dessverre, da Stratis var i stand til å utvikle og lansere sin ICO-plattform, var investordeltakelse i slike arrangementer i ferd med å dø ut. Med mange som anerkjenner STO som fremtidig erstatning for slike kapitalgenereringshendelser, og med 2020 forventet å bli et stort år for sektoren, er denne nyheten definitivt positiv for Stratis.

    Et perfekt eksempel på anerkjennelse av denne overgangen kan sees i handlingene til et selskap direkte tilknyttet Stratis – Gluon. Denne leverandøren av bilmarkedet skulle opprinnelig være den første ICO som ble holdt gjennom Stratis. Etter hvert som tiden gikk, ble det klart at for å sikre en vellykket kompatibel kapitalgenereringshendelse, skulle token-tilbudet være strukturert som en STO. Raskt frem til i dag, og akkurat som de skulle starte ICO-plattformen, er Gluon planlagt å være den innledende STO holdt gjennom Stratis.

    Lansering av lommebok

    Kommer bare timer etter lanseringen av deres STO-plattform, har Stratis også kunngjort lanseringen av deres mobile lommebok.

    Dette er en viktig utgivelse, sammen med STO-plattformen, da lommeboken støtter selskapets verktøy-token, ‘STRAT’. Dette tokenet er et av de tre betalingsmåtene som kan brukes innen STO-plattformen – en beslutning som vil gjøre tokenholdere lykkelige.

    Mens lommeboken for øyeblikket bare er tilgjengelig på Android-enheter, indikerer selskapet at IOS-brukere de neste ukene vil få tilgang.

    Kommentar

    Etter å ha kunngjort lanseringen av STO-plattformen, tok Stratis administrerende direktør, Chris Trew, seg tid til å dele sine tanker. Han uttalte,

    “Vi er glade for å lansere STO-plattformen, en av de viktigste milepælene i vår utviklingskart for 2019. STO-plattformen bygger på funksjonaliteten til Stratis ICO-plattformen med tillegg av flere nye funksjoner som tilfredsstiller de strenge regulatoriske kravene som trengs for å gjennomføre STO-er. STO-plattformen vår er svært sikker, fleksibel og skalerbar, noe som gjør det enkelt for bedrifter i alle størrelser å skaffe penger gjennom tokenisering av eiendelene. ”

    Stratis

    Stratis ble grunnlagt i 2016 og er et britisk selskap som spesialiserer seg på blockchain-løsninger. Siden lanseringen har teamet på Stratis utviklet en rekke produkter, med målet å gjøre ‘blockchain simple’. Noen av disse inkluderer en ICO-plattform, smarte kontrakter, mobil lommebok og mye mer.

    Konsernsjef, Chris Trew, overvåker for tiden selskapets virksomhet.

    I andre nyheter

    Kunngjøringen, som beskriver lanseringen av STO-plattformen som er diskutert her i dag, er ikke noe som overrasket oss. For måneder siden rapporterte vi om tillegg av lanseringen til Stratis-veikartet for 2019. Sjekk ut artikkelen for å lære litt mer om hvordan Stratis fant seg der de er i dag.

    Stratis veikart indikerer støtte for tilbud om sikkerhetstokener

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map