Swarm 2.0 går live – svermfakta

Den etterlengtede Swarm 2.0-oppdateringen ble aktiv denne måneden. Oppdateringen skyver plattform allerede imponerende åpen infrastruktur et skritt videre. Nå kan bedrifter utstede sikkerhetstokener på flere blokkjeder til reduserte priser. For øyeblikket kan Swarm lansere sikkerhetstokener på Ethereum, Stellar og Tron.

Hva er sverm?

Swarm 2.0 er en tokeniserings- og utstedelsesplattform på bedriftsnivå. Bedrifter kan tokenisere alle eiendeler ved bruk av svermer SRC-20-protokollen. For øyeblikket toksiserer Swarm et bredt utvalg av eiendeler, inkludert verdipapirer, aksjer og til og med kunst. Denne strategien senker inngangsnivåer for investeringer og gir selskaper tilgang til et globalt investeringssamfunn. Det er viktig at plattformen inneholder noen unike funksjoner som gjør at den skiller seg ut blant den voksende token-utstedelsesmengden.

Null forhåndsgebyrer

Sverm løftet øyenbrynene over kryptosamfunnet etter kunngjør en avgiftsstruktur uten null for selskaper som ønsker å være vert for en STO. Selskapets nye prismodell fjerner de høye kostnadene som ofte er knyttet til crowdfunding-satsinger. Tidligere siterte analytikere disse kostnadene som en av de viktigste sperringene som forsinket adopsjon av massesikkerhetstokener. Nå har bedrifter en kostnadseffektiv blockchain-basert crowdfunding-strategi å bruke.

Sverm via Twitter

Sverm via Twitter

Åpen kilde

Sverm er et konsept med åpen kilde som skyver grensene for tokenisering til neste nivå. Et eksempel på firmaets fordelaktige tilnærming til markedet skjedde i august 2018. På dette tidspunktet Swarm avslørt det hadde tokenisert egenkapital i den enormt populære Robinhood-handelsappen.

Ironisk nok hadde Robinhood ingen anelse om, hvem eller hva, svermen var da han ble spurt om flyttingen. Selskapet kunngjorde eller planla å tilby offentlige aksjer. Heldigvis fungerer Swarm på en måte som selskapet ikke trenger tillatelse til å tilby disse produktene. Slik klarte Swarm å utføre denne manøveren uten godkjenning fra Robinhood, og hvorfor det er lovlig å gjøre det.

Hvordan Swarm 2.0 fungerer

I dette eksemplet brukte selskapet en kombinasjon av meglerpartnerskap og syndikatforvaltere for å skaffe egenkapital fra tidligere Robinhood-ansatte. Disse ansatte ønsket å avvikle egenkapitalen før børsnotering. Når nok egenkapital var samlet, ble den låst inn i et skallfirma. Deretter tok Swarm aksjer i shell-selskapet som SRC-20-tokens.

Det er viktig at SRC-20-tokens integrerer automatiserte juridiske og forskriftsmessige overholdelseshensyn direkte i protokollen. Dette gjør SRC-20-tokens fleksible i deres bruksscenarier.

Protokoll for markedsadgang

Interessant, Swarm 2.0 bruker en Market Access Protocol (MAP) for å muliggjøre sømløse cross-blockchain-transaksjoner. Denne funksjonen gjør SRC-20-tokens mer attraktive for investorer fordi den gjør det mulig for tokens å oppnå høyere interoperabilitet. MAP kan også fungere med andre sikkerhetstokener i tillegg til Swarms SRC-20-token.

Swarm 2.0 Masternodes

En annen viktig funksjon for Swarm er bruken av Masternodes for å holde blockchain sikret. Disse nodene fungerer som Bitcoin ved at de bekrefter og legger til transaksjoner i blockchain. Masternodes tjener SWM-tokens for sine tjenester. Heldigvis kan hvem som helst bli en Masternode. Du trenger bare å sette inn 50000 SWM-tokens.

Du vil med glede høre at SRC-20-tokens er kompatible med ERC-20-protokollen. Derfor betyr denne kompatibiliteten at du kan plassere SWM-beholdningene dine i hvilken som helst ERC-20-lommebok. Når du har samlet tokens, laster du bare ned masternoden programvare og du er offisiell.

Store partnerskap

Partnerskap er en viktig del av Swarms forretningsstrategi. Spesielt samarbeidet selskapet med den britiske baserte leverandøren av kryptotjenester, Copper. Når vi snakker om partnerskapet, er Swarm CEO og medstifter, Philipp Pieper, beskrevet kompatibiliteten til selskapene. Han tok seg også et øyeblikk på å forklare hvorfor kobber passet bra. Kobber gir institusjonell sikkerhet for digitale eiendeler.

Sverm den opp

Swarm fortsetter å utvikle sin plattform på en måte som skiller den fra konkurrentene. Firmaets bruk av en avgiftsstruktur med null forhånd viser at dette firmaet er seriøs med å presse kryptoverføring videre. Du kan forvente å se en “sverm” av nye prosjekter lansert fra denne plattformen de neste månedene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map