Vertalo mottar SEC Letter of Effektivitet

Denne måneden ble tokeniseringssektoren bare litt mer konkurransedyktig da Vertalo kunngjorde at firmaet mottok sitt effektivitetsbrev med hensyn til sin TA (transfer agent) lisens fra SEC. Den viktige prestasjonen plasserer Vertalo i en eksklusiv klasse av registrerte plattformer som for tiden er i drift. Nå er plattformen klar til å utvide funksjonaliteten og utvide rekkevidden til tokeniseringssektoren.

Vertalo

Vertalo-tokeniseringen plattform fungerer som et altomfattende økosystem for sikkerhetstoken. Plattformen kobler utstedere og investorer direkte til sekundære handelsmarkeder. Denne strategien gir etterlengtet likviditet til markedet. Unikt, Vertalo er den eneste digitale aktivaplattformen som tilbyr sine tjenester til analoge kunder direkte. Derfor kan plattformen presse sikkerhetsadopsjonen videre.

Vertalos strømlinjeformede design er ment å forbedre UX. Firmaets fordelaktige strategi takler mange av de vanligste barrierer for adopsjon. For eksempel trenger ikke brukere noen tidligere kryptoopplevelse for å bruke plattformen. Gjennom avansert automatisering kan brukere hoppe over lommebokoppsett. Faktisk trenger du ikke forståelse for kryptovalutaer i det hele tatt for å bruke denne plattformen med hell.

Tokenize it All

Vertalo tillater alle å dra nytte av fordelene blockchain-teknologien gir. Bedrifter kan tokenisere sine eksisterende aksjer i sanntid og uten teknisk kunnskap. Interessant, plattformen bruker to av de mest populære blokkjedene i verden for å utføre disse oppgavene.

Vertalo-sjef Dave Hendricks

Vertalo-sjef Dave Hendricks

Ethereum eller Tezos

Et annet unikt trekk ved Vertalo-økosystemet er det faktum at utstedere kan velge hvilken blockchain de skal tokenisere på. Plattformen bruker både Ethereum og Tezos til disse oppgavene. Faktisk kan du til og med konvertere din STO mellom kjeder uten problemer.

Vertalo – Experience Matters

Når det gjelder spørsmål om samsvar, vil du være hardt presset for å finne en medstifter med mer erfaring enn tidligere SEC-advokat, Gautam Gujral. Tidligere forfattet Gujral SECs definitive papir som ble utgitt tidligere i år. Følgelig er Vertalo fullstendig kompatibel, inkludert den siste felles uttalelsen som ble utgitt av SEC og FINRA 8. juli 2019

Høye standarder – Vertalo

Når han snakket om viktigheten av at firmaet hans mottok TA-lisensen, uttalte medstifter Dave Hendricks “Transfer Agent spiller en avgjørende rolle i livssyklusadministrasjonen av verdipapirer. Mens tilsynsmyndigheter fortsetter å forene seg med økningen av digitale eiendeler, har de ikke senket standardene sine og forventer at digitale aktivaplattformer og deres partnere skal hugge nøye etter veletablerte normer. ”


Full overensstemmelse – Vertalo

Hendricks forklarte ”Vertalo gjør det mulig for sine kunder og partnere å opprettholde fullstendig overholdelse av eksisterende verdipapirbestemmelser, selv når de bruker nyere instrumenter som sikkerhetstokener. Når vi ombord flere analoge og eldre eiendeler på Vertalo-plattformen, vil våre overføringsagentfunksjoner kunne håndtere eventuelle krav til overholdelse og verdipapirhåndtering de måtte ha. ”

Vertalos datastyringsplattform – TREATS

Et annet bemerkelsesverdig prosjekt i selskapets pipeline har å gjøre med tokenisering av private REITs (eiendomsinvesteringer). Tokenized REITS gir mer likviditet til markedet. I tillegg er disse finansielle instrumentene nå brukbare som sikkerhet. Til sammenligning er de tradisjonelle forretningssystemene som brukes i REIT-markedene, papirbaserte tilbud.

For å gjøre denne monumentale oppgaven til virkelighet, samarbeidet Vertalo med Prime Trust for å bygge TREATs-plattformen. Målet med det strategiske partnerskapet er å kombinere Vertalos kompatible digitale forvaltningsplattform med Prime Trust’s markedsledende depottjenester.

På denne måten kan TREATs spille en viktig rolle i markedet fremover. For tiden har firmaet milliarder dollar av eiendom under forvaltning. Det er viktigere at selskapet kunngjorde at det allerede jobber med dusinvis av REITs for tiden.

En bedre opplevelse av tokenisering

Utviklerne bak Vertalo-plattformen har erfaring og nettverk for å få strategien til å fungere. Du kan forvente å se store grep komme fra denne leiren de neste månedene når selskapets strategier utfolder seg. Foreløpig har tokeniseringssektoren nettopp fått en ny spiller verdt å se.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map