Cum să cumpărați Binance (BNB)

Binance Jetoanele de monede (BNB) sunt simbolul nativ al Binance schimb valutar. Deoarece jetoanele BNB oferă reduceri la taxele de schimb Binance, vă recomandăm să achiziționați jetoane BNB direct de pe Binance schimb valutar.

Binance

Binance este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute schimburi de criptomonede din lume. Avantajele achiziționării directe a BNB sunt că beneficiați de faptul că sunteți deținător de jetoane cu comisioane reduse de schimb și puteți experimenta direct cât de puternică este această platformă. Binance este cea mai avansată platformă de tranzacționare de pe planetă, cu 100 de jetoane.

Consultați ghidul nostru detaliat Investiții în Binance pentru a afla mai multe despre motivul pentru care Binance este o investiție bună, citiți Revista Binance pentru comercianți sau vizitați Binance.

Utilizați codul de reducere: EE59L0QP pentru o rambursare de 10% din toate taxele de tranzacționare.

Alte schimburi care vând în prezent Binance includ:

Paybis

Paybis operați o platformă de cumpărare de Bitcoin și criptomonede foarte de încredere de unde puteți cumpăra BNB și o serie de alte cripte folosind nimic mai mult decât cardul dvs. de credit sau de debit. Au existat din 2014 și au ajutat sute de mii de oameni să facă achiziții Bitcoin.

Dacă doriți pur și simplu să cumpărați BNB și să țineți apăsat, acesta este unul dintre cele mai simple moduri de a cumpăra BNB cu un card de credit sau de debit.

Citiți recenzia noastră Paybis sau vizitați-o Paybis.

Poloniex

Poloniex a fost înființată în SUA în 2014 și a devenit rapid un schimb de alegeri foarte popular pentru mulți comercianți de cripto care doresc să combine o gamă puternică de active, cu o mare valoare. Ei continuă să-și extindă gama de active tot timpul, cu peste 100 de opțiuni diferite de perechi disponibile acum pentru tranzacționare. Cu un aspect recent renovat, bursa arată, de asemenea, mai profesionistă ca niciodată, tranzacționând în contracte futures și cu un efect de pârghie de până la 100: 1, de asemenea, acum disponibil pentru acces.

Citiți sau vizitați Revista noastră Poloniex Poloniex.

Cum să cumpărați Binance (BNB) Cum să cumpărați Binance (BNB) Cum să cumpărați Binance (BNB)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Poloniex

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Comercianți avansați

Cel mai bun pentru

Achiziție instantanee

Cel mai bun pentru

Ușurință în utilizare

Cont minim

Nici unul

Cont minim

50 USD

Minime de cont

Nici unul

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Ce este Binance Coin (BNB)?

Binance Coin sau ‘BNB’, este o criptomonedă dezvoltată și lansată de cel mai important schimb de criptomonede din lume, Binance.

Ce face?

În timp ce Binance este un schimb extrem de popular, compania caută să își extindă operațiunile pentru a include o varietate de servicii diferite. Binance Coin a fost creată pentru a servi întregul ecosistem.

Deocamdată, marea majoritate a utilizatorilor utilizează BNB pentru a plăti diverse taxe. În timp ce taxele pot fi plătite cu alte active, utilizarea BNB oferă utilizatorilor săi reduceri la taxele menționate.

În ciuda faptului că este utilizat în principal ca mijloc de plată a taxelor pe bursa Binance, structurarea BNB ca criptomonedă îi permite facilitarea tranzacțiilor zilnice similare monedelor precum Bitcoin, Litecoin și multe altele..

Cum funcționează Binance Coin (BNB)?

Binance Coin este structurat ca un simbol ERC-20. Aceasta înseamnă că este construit folosind soliditatea ca limbaj de codare și funcționează deasupra blockchain-ului Ethereum.

Jetonul în sine a fost distribuit într-un ICO trecut și este limitat la un total de 200 miliarde de BNB. Acest total va deveni în cele din urmă static la 100 de miliarde de BNB, deoarece Binance intenționează să „ardă” jetoane în mod regulat trimestrial. Până în prezent, Binance a suferit 6 cicluri de ardere separate.

Dezvoltări proiectate?

În prezent structurat pe rețeaua Ethereum, Binance Coin va fi în curând renovat. Echipa de la Binance a indicat că BNB va trece în curând departe de rețeaua Ethereum și va ajunge la propriul lor blockchain auto-numit, Binance Chain. Nu s-a dat o cronologie exactă pentru această tranziție.

Ideologia de bază?

Binance Coin pare a fi lipsită de o ideologie de bază. Existența sa este doar un mijloc pentru ca Binance să capteze un procent mai mare de comisioane asociate tranzacționării, listării etc. a criptomonedelor..

Acceptare și controverse?

Datorită popularității schimbului Binance, Binance Coin a crescut odată cu acesta. Această adoptare a dus la necesitatea opțiunilor de custodie, o serie de servicii de portofel susținând acum activul.

Dincolo de asistența privativă de libertate, moneda Binance pare a fi adoptată modest de la diverse companii afiliate la Binance Exchange. Aceste afilieri deschid oportunitatea ca BNB să fie utilizat pentru cheltuieli de călătorie, plăți de facturi, investiții și multe altele.

De-a lungul ciclului său scurt de viață, Binance Coin a rămas relativ lipsită de controverse. Deși au existat cazuri în care comercianții suspectează manipularea pieței care implică BNB, acest lucru nu este diferit decât majoritatea celorlalte criptomonede. Acolo unde crește îngrijorarea, este potențialul ca BNB să fie privit ca o garanție. Dacă s-ar găsi acest lucru, ar exista ramificații serioase pentru Binance și BNB.

Regulament?

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a declarat că BNB nu este o securitate și că diferite organisme de reglementare au făcut această distincție pe baza atributelor sale unice.

Cu toate acestea, în America de Nord, au existat puține sau deloc comentarii referitoare la BNB de către autoritățile de reglementare efective. În ciuda modului în care BNB este tratat în anumite părți ale lumii, rămâne riscul ca autoritățile de reglementare, cum ar fi SEC, să considere activul drept o garanție. Simplul fapt că jetonul a fost vândut prin ICO și că Binance controlează direct și profită de la BNB, îl pune în pericol.

În plus, se crede că mulți dintre utilizatorii săi consideră că deținerea BNB este o investiție, datorită potențialului de deflație ca urmare a arderilor sale trimestriale de monede.

Concluzia este că nu a existat nicio declarație oficială într-un fel sau altul cu privire la statutul de reglementare al BNB în America de Nord.

Cine a făcut-o?

Binance Coin a fost creată de dezvoltatori la Binance Exchange în 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map