Cum să cumpărați lumeni stelari (XLM)

Lumeni stelari este un infrastructură de plată distribuită care prezintă un cod open-source. Platforma a intrat pe piață cu scopul de a facilita o abordare mai raționalizată a transferurilor internaționale de bani, cum ar fi plățile de remitențe. Astăzi, ecosistemul Stellar este cunoscut pentru capacitățile sale de transfer accesibile, rapide și fiabile. Mai exact, platforma facilitează tranzacțiile transfrontaliere fără fracțiuni. Pentru a afla mai multe, vizitați ghidul nostru Investing in Stellar Lumens.

Listăm primii 5 brokeri care oferă posibilitatea de a cumpăra Stellar Lumens (XLM) cu un card de credit sau de debit.

Binance

Binance este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute schimburi de criptomonede din lume. Avantajele achiziționării Stellar Lumens (XLM) aici este că beneficiați de comisioane de schimb mai mici decât bursele concurente, iar lichiditatea crescută vă permite să cumpărați și să vindeți rapid pentru a profita de știrile în mișcare de pe piață..

Citiți recenzia noastră Binance sau vizitați-o Binance.

Utilizați codul de reducere: EE59L0QP pentru o rambursare de 10% din toate taxele de tranzacționare.

Paybis

Paybis operați o platformă de achiziție Bitcoin și criptomonede foarte de încredere de unde puteți cumpăra Stellar Lumens (XLM) și o serie de alte cripto folosind nimic mai mult decât cardul dvs. de credit sau de debit. Au existat din 2014 și au ajutat sute de mii de oameni să facă achiziții Bitcoin.

Dacă doriți pur și simplu să cumpărați XLM și să țineți apăsat, acesta este unul dintre cele mai simple moduri de a cumpăra XLM cu un card de credit sau de debit.

Citiți recenzia noastră Paybis sau vizitați-o Paybis.

Kriptomat

Kriptomat este un serviciu de schimb valutar și portofel cu sediul în UE care funcționează din 2018. Acestea au sediul central în Estonia, care este un focar european de încredere pentru companii similare. Înființate de Srdjan Mahmutovich, expert în tehnologie, acestea operează acum în peste 80 de țări din întreaga lume și deservesc utilizatorii din întreaga lume. Kriptomat este o opțiune excelentă pentru europeni & Investitorii asiatici care doresc pur și simplu să cumpere și să vândă lumeni stelari (XLM) pe termen lung. Fără clienți din SUA.

Citiți recenzia noastră Kriptomat sau vizitați-o Kriptomat.

Kraken


Kraken este unul dintre numele de lungă durată când vine vorba de schimburile de criptomonede care operează în industrie.

De la începuturi umile, au devenit acum unul dintre cele mai recunoscute nume din spațiu, oferind o selecție extinsă de active de tranzacționat, inclusiv Lumeni Stelari (XLM).

Costurile de tranzacționare sunt competitive cu alte burse și au continuat să evolueze oferind atât tranzacții futures, cât și tranzacții în marjă.

Citiți recenzia noastră Kraken sau vizitați-o Kraken.

Coinberry

Coinberry simplifică achiziționarea Stellar Lumens (XLM) în Canada fără probleme și cumpărați sau vindeți activul rapid prin intermediul platformei lor ușor de utilizat. Au existat din 2017 și au o serie de parteneriate de mare încredere care le-au creat o reputație solidă pentru criptomonede. De asemenea, sunt înregistrați la FINTRAC ca o companie de servicii monetare, deci foarte de încredere din acest punct de vedere. Fără clienți din SUA.

Vizita Coinberry.

Cum să cumpărați lumeni stelari (XLM) Cum să cumpărați lumeni stelari (XLM) Cum să cumpărați lumeni stelari (XLM)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Paybis Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kriptomat Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Utilizatori avansați

Cel mai bun pentru

Achiziție instantanee

Cel mai bun pentru

Comercianți europeni

Cont minim

Nici unul

Cont minim

50 USD

Cont minim

35 €

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Ce sunt Lumens Stellar (XLM)?

Stellar este o rețea open-source, bazată pe blockchain. Supravegherea rețelei Stellar este efectuată de o organizație non-profit, cunoscută sub numele de Stellar.org.

Rețeaua Stellar este alimentată de simbolul său nativ, „XLM” – denumit în mod obișnuit „Lumens”.

Ce face?

Prin structurarea sa, Stellar este capabil să faciliteze transferuri de valoare ieftine și rapide. O mare parte din dezvoltarea din jurul Stellar este direcționată către industria de remitențe și tranzacțiile transfrontaliere. Unul dintre beneficiile oferite prin utilizarea rețelei Stellar este conversia integrată a activelor. Aceasta înseamnă că rețeaua acceptă o mulțime de valute și se poate converti fără probleme între ele.

Cum functioneazã?

Stellar folosește un protocol de dovadă a mizei. Acest lucru înseamnă că validările tranzacțiilor au loc prin deținătorii XLM care își „aruncă” jetoanele. Acest lucru implică pur și simplu titularul să-și stocheze activele într-un portofel digital acceptat. Acest proces este semnificativ mai eficient din punct de vedere energetic decât modelele doveditoare a muncii și crește în popularitate.

Comparativ cu majoritatea rețelelor, Stellar folosește jetonul său nativ într-o manieră unică. În timp ce jetoanele XLM pot fi utilizate pentru a finaliza tranzacții, scopul lor inițial era de a furniza „fricțiune” rețelei. Această fricțiune se realizează prin introducerea unor taxe de tranzacție modeste (plătibile în XLM) și a deținerilor minime de portofel. Scopul acestui lucru este de a reduce / elimina spamul de la introducerea în rețea, înfundând blocurile de date.

Dezvoltări proiectate?

Există diverse evoluții și actualizări care se așteaptă să fie văzute pe rețeaua Stellar în următorii ani. Următoarele sunt câteva dintre cele mai mari de la orizont.

  • Creșteți robustețea și stabilitatea
  • Stabiliți Stellar pe o scenă mondială
  • Dezvoltarea și îmbunătățirea cazurilor de utilizare
  • Tranzacții transfrontaliere
  • Securizați activele

Ideologia de bază?

În timp ce comparațiile vor exista întotdeauna între Ripple și Stellar, este clar că factorii îndrumători pentru dezvoltare diferă între fiecare. Stellar, în special, a fost construit având în vedere incluziunea financiară. Aducând o nouă eficiență tranzacțiilor transfrontaliere, un nou subgrup de oameni poate acum avea acces la noi oportunități financiare. Subliniind ideea incluziunii financiare, este faptul că SDF este condus ca o organizație non-profit.

Acceptare și controverse?

Pentru proiecte de acest gen, Stellar a reușit să stabilească niveluri de acceptare mai ridicate decât majoritatea. Următoarele sunt doar câteva dintre companiile care s-au asociat și utilizează Stellar într-o anumită formă sau formă.

  • IBM
  • Valută
  • Franklin Templeton
  • Wirex

Dincolo de relațiile de lucru cu aceste companii, Stellar este unul dintre activele cele mai frecvent acceptate pe schimburile de criptomonede și este ușor accesibil pentru mulți.

În cea mai mare parte, Stellar a evitat orice controversă reală. Există, totuși, care nu sunt de acord cu influența pe care Fundația de Dezvoltare Stelară (SDF) o deține în rețea – datorită faptului că SDF controlează 30M din 50M XLM în existență.

În afară de aceasta, mulți îl privesc pe Stellar în același sens ca și Ripple. O mare parte din acest lucru provine din faptul că fondatorul Stellar, Jed McCaleb, a fost, de asemenea, un cofondator al Ripple. Datorită diferențelor în structurarea rețelei și a acțiunilor SDF, Stellar a reușit să evite multe dintre aceleași critici despre Ripple, deoarece majoritatea nu consideră că este probabil o securitate..

Regulament?

Până în prezent, nu au fost făcute declarații oficiale de către autoritățile de reglementare cu privire la statutul XLM.

În afara comentariilor autorităților de reglementare, un grup independent cunoscut sub numele de „Consiliul de evaluări criptografice (CRC)” și-a furnizat contribuția. Pe baza evaluării rețelei Stellar, utilizând instrumente de evaluare de natură similară cu cele care ar fi utilizate de autoritățile de reglementare, CRC i-a acordat un scor de 3,75 din 5. Acest lucru indică faptul că proiectul împărtășește într-adevăr diverse trăsături cu cel al o securitate. Din motive de comparație, CRC a acordat scoruri similare proiectelor rivale, cum ar fi Tezos (3,75 / 5) și Ripple (4/5).

Ca și în cazul oricărei investiții sau active, practicați întotdeauna prudență cu activele înconjurate de necunoscute. Deși există diferite argumente care indică faptul că Stellar nu este o securitate, există întotdeauna șansa ca autoritățile de reglementare, cum ar fi SEC, să aibă o perspectivă diferită.

Cine a făcut-o?

Stellar a fost lansat pentru prima dată în 2015 de Jed McCaleb. Acest efort nu a fost prima incursiune în blockchain de către McCaleb, totuși, deoarece este și cofondator al Ripple și infamul Mt. Schimb Gox.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map