Cum se cumpără Ethereum (ETH)

Ethereum este o rețea open-source distribuită blockchain care simplifică scriptarea inteligentă a contractelor. Important este că platformă permite dezvoltatorilor să eficientizeze construirea de aplicații descentralizate care funcționează pe blockchains. În consecință, platforma a introdus lumea pentru a găzdui noi funcționalități și aplicații. Pentru a afla mai multe, vizitați ghidul nostru Investiții în Ethereum.

Enumerăm primii 5 brokeri care oferă posibilitatea de a cumpăra Ethereum (ETH) cu un card de credit sau un card de debit.

Binance

Binance este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute schimburi de criptomonede din lume. Avantajele achiziționării Ethereum (ETH) aici sunt că beneficiați de taxe de schimb mai mici decât bursele concurente, iar lichiditatea crescută vă permite să cumpărați și să vindeți rapid pentru a profita de știrile în mișcare de pe piață..

Citiți recenzia noastră Binance sau vizitați-o Binance.

Utilizați codul de reducere: EE59L0QP pentru o rambursare de 10% din toate comisioanele de tranzacționare.

Paybis

Paybis operați o platformă de achiziție Bitcoin și criptomonede foarte de încredere de unde puteți cumpăra Ethereum (ETH) și o serie de alte cripto folosind nimic mai mult decât cardul dvs. de credit sau de debit. Au existat din 2014 și au ajutat sute de mii de oameni să facă achiziții Bitcoin.

Dacă pur și simplu doriți să cumpărați Ethereum (ETH) și să păstrați, atunci acesta este unul dintre cele mai simple moduri de a cumpăra Ethereum (ETH) cu un card de credit sau un card de debit.

Citiți recenzia noastră Paybis sau vizitați-o Paybis.

Kriptomat

Kriptomat este un serviciu de schimb valutar și portofel cu sediul în UE care funcționează din 2018. Acestea au sediul central în Estonia, care este un focar european de încredere pentru companii similare. Înființate de Srdjan Mahmutovich, expert în tehnologie, acestea operează acum în peste 80 de țări din întreaga lume și deservesc utilizatorii din întreaga lume. Kriptomat este o opțiune excelentă pentru europeni & Investitorii asiatici care doresc pur și simplu să cumpere și să vândă Ethereum (ETH) pe termen lung. Fără clienți din SUA.

Citiți recenzia noastră Kriptomat sau vizitați-o Kriptomat.

Kraken


Kraken este unul dintre numele vechi atunci când vine vorba de schimburi de criptomonede care operează în industrie.

De la începuturi umile, au devenit acum unul dintre cele mai recunoscute nume din spațiu, oferind o selecție extinsă de active de tranzacționat, inclusiv Ethereum (ETH).

Costurile de tranzacționare sunt competitive cu alte burse și au continuat să evolueze oferind atât tranzacții futures, cât și tranzacții în marjă.

Citiți recenzia noastră Kraken sau vizitați-o Kraken.

Coinberry

Coinberry simplifică achiziționarea Ethereum (ETH) în Canada fără probleme și cumpărați sau vindeți activul rapid prin intermediul platformei lor ușor de utilizat. Au existat din 2017 și au o serie de parteneriate de mare încredere care le-au creat o reputație solidă pentru criptomonede. De asemenea, sunt înregistrați la FINTRAC ca o companie de servicii monetare, deci foarte de încredere din acest punct de vedere. Fără clienți din SUA.

Vizita Coinberry.

Cum se cumpără Ethereum (ETH) Cum se cumpără Ethereum (ETH) Cum se cumpără Ethereum (ETH)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Paybis

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Kriptomat

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Utilizatori avansați

Cel mai bun pentru

Achiziție instantanee

Cel mai bun pentru

Comercianți europeni

Cont minim

Nici unul

Cont minim

50 USD

Cont minim

35 €

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Ce este Ethereum (ETH)?

Ethereum este un popular proiect blockchain, care utilizează un protocol open-source. Oferind funcționalitate de contract inteligent, Ethereum poate acționa nu numai ca o monedă, ci ca o platformă pentru găzduirea aplicațiilor descentralizate (dApps).

Ethereum folosește simbolul său nativ „Ether” pentru tranzacțiile care au loc în rețeaua sa. Aceste jetoane sunt structurate ca „ERC-20” – un protocol dezvoltat de Ethereum și utilizat de diferite blockchains.

Ce face?

Construită folosind blockchain, Ethereum utilizează contracte inteligente, permițând posibilitatea de a rula aplicații în vârful protocolului său. Jetonul său nativ, Ether, acționează și ca monedă, oferind deținătorilor săi un mijloc ușor de a transfera valoare.

De-a lungul anilor s-au încercat diverse implementări ale capabilităților Ethereum. Unul dintre cele mai promițătoare exemple include aplicațiile din jurul finanțării descentralizate (DeFi). Acest sector implică o serie de aplicații financiare bazate pe blockchains, cum ar fi Ethereum.

Cum funcționează Ethereum?

În culise, rețeaua folosește un protocol de dovadă de lucru pentru a funcționa. Aceasta înseamnă că rețeaua este descentralizată între o serie de mineri din întreaga lume. Acești mineri găzduiesc noduri, verifică tranzacțiile și stochează înregistrări actualizate ale blockchain-ului Ethereum.

Pentru a finaliza o tranzacție în rețeaua Ethereum, inițiatorul solicită o mică taxă. Această taxă este denumită în mod obișnuit „gaz”. Cantitatea de gaz necesară pentru a finaliza o tranzacție variază, deoarece depinde de congestia rețelei; mai mult gaz crește viteza cu care va fi finalizată o tranzacție – datorită unui stimulent mai mare pentru mineri să proceseze.

Dezvoltări proiectate?

În ciuda multor concurenți, care oferă funcționalități egale sau mai mari, Ethereum a reușit să-și păstreze locul deasupra clasei sale.

Se așteaptă pe larg că Ethereum va trece în curând de la un protocol bazat pe „dovada muncii” la un „dovada mizei” mai eficient. În timp ce POW-ul utilizat în mod obișnuit se bazează pe puterea de calcul pentru ca o rețea să funcționeze, POS nu. Mai degrabă, POS permite validatorilor de rețea să funcționeze prin deținerea de monede / jetoane.

Ideologia de bază?

Aproape de la început, Ethereum a fost menit să fie un efort non-profit. Acest lucru rămâne valabil până în prezent și a jucat un rol în acceptarea sa de reglementare.

Mulți consideră că Ethereum se străduiește să realizeze „internet 2.0”; O platformă care elimină necesitatea operațiunilor centralizate, aducând democrația și securitatea, simultan la nevoile noastre de date. Procedând astfel, Ethereum oferă, în esență, puterea asupra datelor înapoi utilizatorului.

Acceptare și controverse?

Ethereum este, fără îndoială, cel mai cunoscut și popular proiect bazat pe blockchain, care nu se numește Bitcoin. Se găsește practic pe fiecare platformă care acceptă criptomonede.

Acceptarea va continua, deoarece se crede că în 2020 va fi oferit primul Ethereum Futures – un eveniment care va aduce noi niveluri de conștientizare în jurul proiectului.

Acceptarea a trecut dincolo de public, entitățile guvernamentale din întreaga lume pilotând utilizarea Ethereum. Un astfel de exemplu este Consiliul Național de Cercetare din Canada care construiește o platformă bazată pe Ethereum, care oferă canadienilor acces în timp real la subvenții și cheltuieli finanțate de guvern..

Până în prezent, două dintre cele mai mari controverse cu privire la Ethereum includ:

 • Furcă tare
 • A condus la crearea Ethereum Classic (ETC)
 • Soliditate
  • Utilizează un limbaj unic de codificare, ceea ce face dezvoltarea mai dificilă
  • Dincolo de aceste două controverse majore, rămâne și a treia, care este împărtășită și de Bitcoin. Aceasta este utilizarea unui model POW. În timp ce POW l-a tratat pe Ethereum suficient de bine pentru a ajunge la starea sa actuală, se consideră că este necesară o tranziție către POS. Dacă scopul Ethereum este să continue să crească, atunci cererile sale de putere de către minerii din rețea vor continua să facă acest lucru și. O tranziție la POS va diminua foarte mult aceste cerințe de putere, eliminând un obstacol major pe calea succesului.

   Această tranziție a fost deja confirmată de dezvoltatorii Ethereum și inițial era de așteptat să aibă loc la începutul anului 2020. Deși acest lucru a fost întârziat de atunci, este încă așteptat mai devreme decât mai târziu.

   Regulament?

   Spre deosebire de majoritatea criptomonedelor, Ethereum a primit aprobarea de la diverși oficiali de reglementare de rang înalt din Statele Unite pentru că NU este o garanție.

   Ethereum a prezentat un caz interesant, întrucât autoritățile de reglementare au remarcat că, deși activul ar fi putut începe viața ca o garanție, de atunci a evoluat dincolo de această clasificare. Acest lucru se datorează lipsei de supraveghere centralizată și capacității sale de a funcționa autonom, fără un binefăcător direct.

   Cu toate acestea, această clasificare poate fi precară în următoarele luni. Cu o tranziție anunțată la POS, oficialii CFTC au observat că oferirea capacității de a „miza” jetoanele poate duce la clasificarea ca securitate.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map