Cum se cumpără Tron (TRX)

TRON este o mașină virtuală descentralizată care a fost construită pentru a ajuta la introducerea internetului descentralizat. În mod similar cu Ethereum, TRON permite dezvoltatorilor Dapp să creeze și să utilizeze protocoale complexe prin contracte inteligente care trăiesc pe blockchain-ul său nativ. Astăzi, platforma este cunoscută mai ales pentru viteza tranzacțiilor și pentru CEO-ul său plin de viață. Pentru a afla mai multe, vizitați ghidul nostru Investiții în Tron.

Dispunem de brokerii și bursele de top care oferă opțiunea de a cumpăra jetoane Tron (TRX) cu un card de credit sau de debit. Pentru sume mai mari puteți trimite și un transfer bancar.

Binance

Binance este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute schimburi de criptomonede din lume. Avantajele achiziționării Tron (TRX) aici sunt că beneficiați de comisioane de schimb mai mici decât bursele concurente, iar lichiditatea crescută vă permite să cumpărați și să vindeți rapid pentru a profita de știrile de pe piață..

Citiți recenzia noastră Binance sau vizitați-o Binance.

Utilizați codul de reducere: EE59L0QP pentru rambursare de 10% din toate comisioanele de tranzacționare.

Kraken

Kraken este unul dintre numele vechi atunci când vine vorba de schimburi de criptomonede care operează în industrie.

De la începuturi umile, au devenit acum unul dintre cele mai recunoscute nume din spațiu, oferind o selecție extinsă de active de tranzacționat, inclusiv Tron (TRX).

Costurile de tranzacționare sunt competitive cu alte burse și au continuat să evolueze oferind atât tranzacții futures, cât și tranzacții în marjă.

Citiți recenzia noastră Kraken sau vizitați Kraken.

Poloniex

Poloniex a fost fondată în SUA în 2014 și a crescut rapid pentru a deveni un schimb de alegeri foarte popular pentru mulți comercianți de cripto care doresc să combine o gamă puternică de active, cu o mare valoare. Ei continuă să își extindă gama de active tot timpul, cu peste 100 de opțiuni diferite de perechi disponibile acum pentru tranzacționare. Cu un aspect recent renovat, bursa arată, de asemenea, mai profesionistă ca niciodată, tranzacționând în contracte futures și cu un efect de pârghie de până la 100: 1, de asemenea, acum disponibil.

Citiți recenzia noastră Poloniex sau vizitați-o Poloniex.

Cum se cumpără Tron (TRX) Cum se cumpără Tron (TRX) Cum se cumpără Tron (TRX)
★★★★★ ★★★★★ Binance Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Review

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

★★★★★ ★★★★★ Recenzie Poloniex

Evaluările Securities.io sunt stabilite de echipa noastră editorială. Formula de notare pentru brokerii de active digitale (criptomonede) ia în considerare peste zeci de factori, inclusiv taxe și minime de cont, platforme de tranzacționare, asistență pentru clienți, organisme de reglementare și opțiuni de investiții.

Cel mai bun pentru

Comercianți avansați

Cel mai bun pentru

Comercianți din SUA

Cel mai bun pentru

Ușurință în utilizare

Taxe de tranzacționare

0,10%

Taxe de tranzacționare

0,16%

Taxe de tranzacționare

0,125%

Promoții

10% rambursare

Cod de reducere: EE59L0QP

Promoții

Nici unul

Promoții

Nici unul

Ce este Tron (TRX)?

Tron este un blockchain open-source, construit pentru a facilita partajarea democratică a conținutului și transferurile de valori / date. Acest obiectiv general este adesea asemănat cu „descentralizarea internetului”.

Ce face?

Prin utilizarea jetonului său de rețea, Tronix (TRX), blockchain-ul Tron permite creatorilor de conținut și consumatorilor să interacționeze direct – eliminând terțe părți inutile sau „intermediarii”.

În plus față de facilitarea transferurilor de valori / date, blockchain-ul Tron acceptă utilizarea contractelor inteligente – permițând executarea aplicațiilor descentralizate (DApps). Dezvoltatorii care creează DApps în rețeaua Tron sunt capabili să își creeze propriile jetoane bazate pe Tron, similar cu Ethereum și utilizarea standardului ERC-20. Cu toate acestea, aceste jetoane sunt cunoscute ca fiind fie TRC10 sau TRC20, atunci când utilizați rețeaua Tron.

Cum funcționează Tron (TRX)?

Rețeaua Tron funcționează prin utilizarea propriei variante de „dovadă-de-miză delegată (DPoS)” cunoscută sub numele de „Tron-proof-of-stake (TPoS)”. Această formă de consens implică proceduri tipice de mizare care se găsesc în protocoalele similare de probă a mizei. Diferența este că într-un TPoS, capacitățile de vot sunt delegate reprezentanților aleși. Mai mult, Tron observă că TPoS permite votul stimulat.

Dezvoltări proiectate?

Dezvoltarea la Tron este supravegheată în mare parte de „Fundația Tron” – o organizație non-profit însărcinată cu dezvoltarea și căutarea cazurilor de utilizare a proiectului.

Până în prezent, Tron a realizat mai multe achiziții mari – fiecare menținându-se în conformitate cu obiectivul de a dezvolta un internet descentralizat. Următoarele sunt exemplele acestor achiziții strategice.

  • BitTorrent
  • Steemit

Înaintând, este de așteptat ca dezvoltatorii de la Tron să continue să lucreze la creșterea scalabilității rețelei sale și a proiectelor auxiliare, cum ar fi lansarea recentă, Sun Network.

Ideologia de bază?

Tron a fost fondat pe un set puternic de ideologii. Acestea au fost construite în jurul ideii că creatorii și consumatorii de conținut ar trebui să poată accesa un internet descentralizat, liber de manipularea unor companii puternice..

Un internet descentralizat este privit pe scară largă ca fiind o variantă mai democratică, mai onestă și mai centrată pe confidențialitate a internetului pe care îl cunoaștem astăzi.

Acceptare și controverse?

În ceea ce privește acceptarea, Tron este înaintea majorității proiectelor. Nu numai că a devenit un pilon în primele 20 de proiecte de către marketcap, dar este ușor disponibil în aproape orice bursă respectată. Această accesibilitate și popularitate a determinat, de asemenea, companiile din sectorul în creștere al valorilor mobiliare digitale să înceapă să sprijine rețeaua pentru emisiile de jetoane.

Deși este posibil ca Tron să nu fie cel mai controversat proiect din jur, acesta a avut o parte echitabilă a sughițurilor de la lansare. Poate datorită prezenței sale pe rețelele de socializare, diferite acțiuni ale fondatorului Tron, Justin Sun, au dus și la controverse – cum ar fi prânzuri de milioane de dolari cu Warren Buffet.

Cel mai recent, mai mulți angajați au lansat un proces împotriva lui Tron, susținând că au fost tratați nedrept după ce au ridicat îngrijorări cu privire la direcția companiei. De asemenea, se presupune că această maltratare a culminat cu concedierea eventuală a angajaților.

Acesta nu este singurul caz al unui fost angajat nemulțumit. La jumătatea anului 2019, cofondatorul Tron, Lucien Chen, și-a pierdut postul de CTO, deoarece credea că proiectul s-a îndepărtat prea mult de ideologiile sale inițiale în jurul descentralizării.

Regulament?

În momentul redactării acestui articol, nu a existat nicio declarație oficială privind clasificarea Tron de către autoritățile de reglementare. Deși acest lucru poate fi un semn promițător, deoarece proiectul există de ani buni, acest lucru nu elimină posibilitatea ca activul să fie considerat o garanție. Un aspect al jetoanelor TRX care ar putea fi un motiv de îngrijorare este capacitățile de miză integrate, deoarece acest lucru poate fi privit ca un profit / profit așteptat din investiție..

Deocamdată, este văzut pe scară largă că jetoanele TRX sunt jetoane utilitare

Cine a făcut-o?

Tron a fost înființat inițial în 2014, de către fondatorul și CEO, Justin Sun. Iterația actuală a proiectului a fost dezvoltată și lansată în 2017, împreună cu fundația Tron.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map