Bitcoin Bulls nu sunt morți, tendința bearish este așteptată doar după ce prețul a scăzut sub tendința bullish: piața criptografică zilnică

Vineri, 27 martie: Majoritatea piețelor de top ale criptomonedelor continuă să vadă puțină volatilitate în ultimele 24 de ore, doar ușor în verde în ziua respectivă.

După ce a făcut o altă încercare de a ajunge la 7.000 de dolari, Bitcoin (BTC) tranzacționează în prezent în jur de 6.700 de dolari, în creștere cu o fracțiune de procent în ziua de presare.

Eterul (ETH) a urmat un model similar, împingând spre 140 USD mai devreme în această dimineață, înainte de a reveni la 136 USD, în creștere cu aproximativ jumătate la sută în ultimele 24 de ore.

Spre deosebire de alte piețe de top, XRP-ul Ripple a crescut cu aproape 7% pe parcursul zilei. Cea de-a treia monedă ca mărime a înregistrat un succes mai mare, menținând câștigurile din această dimineață în jurul zonei de rezistență de 0,17 USD.

BTC se mută într-o poziție crucială

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

În această dimineață, BTC a încercat din nou să depășească 7.000 de dolari, dar prețul a fost împiedicat și a scăzut după ce a crescut la 6.900 de dolari. Acesta continuă să fluctueze peste 6.500 de dolari la presă.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că piața se îndreaptă către o poziție crucială, deoarece tendința se apropie de sfârșitul zonei triunghiului. Este un semnal că puterea taurilor și urșilor este relativ echilibrată. Datorită activității de tranzacționare nedezvoltate recent, nu este ușor să se prevadă direcția în care se va muta prețul.

6.400 dolari vor fi o poziție semnificativă care poate afecta tendința viitoare. Dacă poate fi un sprijin eficient în weekend, taurii pot avea totuși șansa de a readuce prețul la 7.000 de dolari. În caz contrar, dacă prețul scade sub 6.400 USD, înseamnă că linia de trend urcantă este invalidă. Asigurați-vă că revenirea poate fi suprimată de linia de trend sau de 6.400 de dolari după rupere, apoi investitorii pot fi siguri că s-a format tendința de urcare.

Graficul Bitcoin de 1 zi de mai sus arată că, deși tendința de la începutul acestei săptămâni a revenit constant, pe măsură ce prețul se apropie de zona de rezistență dură de 6.900 – 7.000 USD, taurii se epuizează treptat. De aceea, vedem că taurii se reped în mod repetat mai sus, dar cad repede – un model de stagnare este evident.

În loc să fie spulberat de urși, prețul a arătat un sprijin puternic la 6.500 de dolari. În ceea ce privește tendința actuală, deși sprijinul de mai jos este puternic, încrederea taurilor se va slăbi treptat odată cu încercările eșuate repetate, iar riscul de dezavantaj va crește treptat.

Cu toate acestea, investitorii ar trebui să rețină că linia de tendință alcătească la nivelul orelor nu a fost ruptă. Dar trebuie să fim precauți și să prezicem urcarea, deoarece 6.400 dolari ar putea deveni prețul de referință pentru a trece sub linia de tendință.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 6.900 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 7.000 USD
 • Suport pe termen scurt: 6.400 USD
 • Suport pe termen mediu: 6.000 USD

ETH poate atinge asistența între 110 și 120 USD

Date de schimb perpetuu 4H ETH / USD. Sursa: OKEx.com

ETH continuă să fie suprimată de rezistența cuprinsă între 140 și 145 USD. În cazul în care linia de tendință alcătească este ruptă în curând (aproape de 134 USD) și nu există revenire în câteva ore sau revenirea nu poate rupe peste 134 USD, atunci piața poate continua să fie descendentă până la zona 110-120 USD.


Amintiți-vă că, dacă prețul încalcă linia de tendință alcătească fără volume mari de vânzare, atunci tendința ar putea reveni. Dacă revenirea nu poate reveni la zona triunghiului, înseamnă că urșii au avantajul și este posibil să se atingă zona de sprijin între 110 și 120 USD. Acesta este, de asemenea, un semnal că se formează un al doilea fund după scăderea la 88 USD – investitorii se pot aștepta la o revenire mare dacă fundul se formează cu succes.

Traseul 1 din graficul de mai sus înseamnă că taurii sunt puțin mai puternici. În acest caz, prețul poate avea șansa de a testa 145 USD și de a-l sparge. Cu toate acestea, în cazul în care prețul ajunge la 155 USD, ne putem aștepta la o revenire la scară largă.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 145 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 155 USD
 • Suport pe termen scurt: 134 USD
 • Suport pe termen mediu: 120 USD

XRP rupe rezistența, sfidând tendința pieței

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Taurii XRP au început brusc în primele ore ale acestei dimineți și s-au mutat o dată pentru a rupe rezistența dură de 0,1750 USD, dar au scăzut la aproximativ 0,1710 USD după ce au atins 0,1840 USD.

Aceasta nu este prima dată când XRP se ridică împotriva întregii tendințe a pieței. Nivelul inferior de la sfârșitul anului 2019 a devenit din nou un punct de rezistență pe termen scurt, dificil de parcurs.

Dacă prețul nu poate rezista peste 0,1750 USD, se poate dovedi că glonțul anterior de recuperare a fost epuizat. În caz contrar, există încă șansa de a continua testarea rezistenței de 0,1840 USD.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1750 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1820 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1710 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1650 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map