Bitcoin cade într-o zonă de tranzacționare intensivă în jurul anului 2019 Partea de jos: Piața criptografică zilnic

Piețele criptografice au un succes puternic astăzi, 12 martie, deoarece criptomonedele de top înregistrează pierderi de două cifre în ultimele 24 de ore.

Bitcoin (BTC) a suferit cea mai mică dintre primele zece monede, în scădere cu aproape 6% în ziua respectivă și tranzacționând în jur de 7.300 de dolari în această dimineață. 

Ethereum (ETH) a înregistrat pierderi mai grave, pierzându-și controlul asupra mărcii de suport de 180 USD și scăzând cu peste 15% în ultimele 24 de ore. A doua cea mai mare criptomonedă prin capitalizare de piață se tranzacționează în prezent în jur de 170 USD.

BTC / USD Perpetual Swap

Diagrama 4H BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: okex.com

Privind graficul 4-H al Bitocin, vedem că nivelul de asistență de 7.700 USD nu a fost eficient și că prețul a scăzut sub acesta în doar o oră dimineața devreme, pe 12 martie..

De fapt, prețul a dat deja un semnal de scădere după ce nu a reușit să spargă din nou 8.000 de dolari în această dimineață, iar direcția de mișcare înseamnă că predicția noastră de ieri a fost imposibil de îndeplinit. Împreună cu eșecul dublu fund, sentimentul pieței va fi mai rău.

Graficul volumului de tranzacționare ne arată motivul scăderii prețului: chiar dacă volumul activ de vânzare este în scădere, lipsa de cumpărare de fonduri este principalul factor care face ca doar un nivel scăzut de vânzare de fonduri să ducă la o scădere mare. Investitorii încep să fie atenți și pesimisti.

Vestea bună pentru tauri este că gama de la 7.000 la 7.700 de dolari este o zonă intensă de tranzacționare și a format o zonă de fund la sfârșitul anului 2019. Această zonă de asistență va fi cea mai puternică, făcând din acest moment un moment de cumpărare a unor locuri.

Comercianții se uită la 7.000 USD ca următor nivel de asistență

Diagrama 1D BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: okex.com

Să ne schimbăm obiectivele pe graficul de 1 zi. După cum am indicat în graficul de mai sus cu săgeți, puteți vedea că BTC se deplasează pentru a exprima un model complet de cap și umăr. Dacă 7.000 de dolari pot deveni un alt fund în viitor, se poate aștepta un nivel zilnic de revenire.

Volumul zilnic de vânzare presupune, de asemenea, o tendință de slăbire, dar este încă la nivel mediu pentru astăzi. Este posibil să se atingă o gamă de prețuri aproape de nivelul de 7.000 USD pe termen scurt și se poate produce o revenire dacă prețurile se pot stabiliza acolo timp de aproximativ o săptămână.

Vă rugăm să rețineți că, dacă prețul se încadrează sub 7000 USD, vom avea două scenarii posibile: dacă este o pauză falsă, se poate întâmpla o revenire imediată; sau dacă este o adevărată pauză, însoțită de volume mari de vânzare, atunci va sosi o adevărată piață bear.

Comercianții ar trebui să acorde atenție eficienței zonei între 7.000 și 7.700 USD în această săptămână.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt 8 8.000 USD
 • Rezistență pe termen mediu : 7.700 USD
 • Suport pe termen scurt: 7.250 USD
 • Suport pe termen mediu : 7.000 USD

ETH / USD Perpetual Swap

Date de schimb perpetuu 4H ETH / USD. Sursa: okex.com

În comparație cu BTC, ETH a scăzut și mai mult în ultimele zile. Perioada actuală de pierderi a șters aproape toate câștigurile ETH de la începutul anului 2020. Moneda s-a rupt sub suportul său puternic de 180 USD, ceea ce înseamnă că panica devine din ce în ce mai mare.

Graficul volumului de tranzacționare ne arată că volumele mari de vânzare există încă pe piața ETH, iar volumul de dumping pentru astăzi este chiar mai mare decât cel din trecut. Prin urmare, este greu să fii precis cu privire la locația fundului până când volumul s-a micșorat.

Tendința actuală ar putea indica faptul că următorul nivel efectiv de asistență se situează în jurul zonei de 155-160 USD. Dacă moneda se poate stabiliza aici, poate exista o șansă de revenire sau prețul se poate muta în jos pentru a testa 140 USD.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 177 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 185 USD
 • Suport pe termen scurt: 160 USD
 • Suport pe termen mediu: 155 USD

Alegerea comerciantului: schimb perpetuu TRX / USD

Date de schimb perpetuu 4H TRX / USD. Sursa: okex.com

Tendința de mișcare a TRX s-a conformat unui ciclu integrat de la alcăt la urs. Volumele de cumpărare au crescut treptat în timpul tendinței de urcare, iar volumele de vânzare au scăzut treptat în timpul tendinței de urcare.

Comparativ cu BTC și ETH, nivelurile de volum ale TRX sunt extrem de reduse, iar prețul se apropie aproape de cel mai scăzut nivel înregistrat. Astfel, șansa de revenire va fi mai mare pentru această monedă.

Cu toate acestea, condiția prealabilă a revenirii este ca piața să fie stabilizată sau altfel este posibil să se creeze un nou minim în viitor.

Investitorii ar trebui să ia în considerare forța suportului în jurul valorii de 0,01300 USD, tendința ar putea merge pe sens opus dacă este eficientă.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,01450 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,01540 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,01300 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,01200 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu ar trebui să fie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici să fie interpretat ca o recomandare de angajare în tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map