BTC continuă să lupte aproape de 10.000 USD, dar taurii nu renunță: Market Watch Weekly

Crypto Market săptămânal

În ciuda faptului că a început săptămâna trecută cu 10.000 de dolari în carduri, Bitcoin (BTC) prețurile au rămas indecise, deoarece creșterea de luni a fost complet anulată marți, urmată de tranzacționarea la distanță până la sfârșitul săptămânii.

Cu toate acestea, închiderea de duminică de 9.746 dolari, conform prețului OKEx Spot, a fost cea mai mare închidere săptămânală de la mijlocul lunii februarie, marcând un câștig de 3,3 la sută pentru moneda digitală de vârf, în ciuda presiunii puternice de vânzare indicată de fitilul lung din partea de sus.

Între timp, Cardano (ADA) a fost cel mai mare câștigător dintre primele 10 monede altcopulare prin capitalizare, înregistrând randamente de 17,39 la sută. La 0,086 dolari, ADA este aproape de maximul de 52 de săptămâni, de 0,098 dolari, în așteptarea unui rezultat pozitiv Actualizare Shelley Testnet Development.

Ethereum (ETH), a doua cea mai mare monedă digitală, a terminat săptămâna cu o creștere de 5,48 la sută a prețului. ETH / BTC pereche a câștigat 17 la sută în ultimele trei săptămâni, arătând un impuls alcista care a dus la trecerea la dovada mizei, așteptată în T3. EOS a crescut cu peste 3,4% vineri datorită știrilor că rețeaua socială EOSIO a alimentat VOCE va fi lansat oficial pe 4 iulie. VOICE are primit investiții de cel puțin 150 de milioane de dolari de la Block.one, compania din spatele EOS.

cripto săptămânal revine pe 7 iunieReturnări săptămânale ale criptomonedelor majore 01/06 – 6/7. Sursa: Tradingview

Bitcoin Hashrate crește după ajustarea dificultății

Bitcoin (BTC) rețeaua a suferit o altă ajustare a dificultății la blocul 633.025 săptămâna trecută. Dificultatea a scăzut acum la 13,73T – o scădere de 9,29 la sută ca pe Bitinfocharts date. După cum am menționat în vineri Market Daily actualizarea, ajustările de dificultate din trecut și mișcările de preț indică faptul că scăderile de nouă la sută sau mai mult semnalează de obicei fundul.

Bitcoin hashrate și dificultățiBitcoin înseamnă rata de hash și dificultatea. Sursă: Coinmetrie

Cu toate acestea, după ajustarea dificultății, hashratul a crescut aproape de maximele istorice, rezultând blocuri Bitcoin produse la Intervale de 7 minute, comparativ cu timpul țintă de 10 minute. Dacă această tendință continuă, vom vedea un salt în dificultate cu următoarea marcă de timp de ajustare, nouă zile mai târziu.

În prezent, nu este clar dacă această creștere a ratei de hash este direct legată de venirea sezonului de inundații în sud-vestul Chinei, dar se așteaptă ca costul energiei electrice în timpul sezonului de inundații să scadă cu 40%, de la 0,25 Yuan (0,035 USD) pe KWH la 0,15 Yuan (0,021 USD) conform BeatleNews date.

Bitcoin Outlook

Am observat în ultima noastră săptămână Market Watch Weekly acel sentiment a devenit optimist pe piața opțiunilor, deoarece apelurile sunt mai scumpe decât pune, iar riscul de volatilitate este mai mult spre creștere – această tendință continuă până acum.

Taurii au făcut all-in și au apărat cu succes nivelul de sprijin critic de la 9.300 la 9.400 dolari duminică seara (UTC). Închiderea săptămânală, la 9.746 dolari, a fost peste cea mai mare valoare anterioară a închiderii săptămânale din 17 mai, ceea ce este un bun indicator că impulsul alcista ar putea continua.

Cu toate acestea, dacă putem vedea o închidere zilnică peste maximul anual de 10.502 dolari, asta îi va oferi lui Bitcoin mult spațiu în partea superioară. Dar, pe termen scurt, rezistența puternică de la 10.200 dolari a jucat în mod repetat un rol important în suprimarea oricărei acțiuni ascendente.


OKEx BTC SpotPreț spot OKEx BTC. Diagrama 1H. Sursa: OKEx

Privind înainte săptămâna aceasta

Nasdaq a atins vineri un maxim din toate timpurile, depășind recordul anterior de 9.838 de puncte, obținând cu succes o inversare în formă de V. S&Futures-urile P 500 au crescut de asemenea la deschiderea de luni.

Rezerva Federală va anunța rezultatele sale Întâlnire FOMC miercuri. În ciuda așteptărilor pe scară largă că ratele dobânzilor vor rămâne neschimbate, decizia Fed poate avea un impact asupra pieței.

În cripto, Tron (TRX) are un anunț de proiect luni, alături Maker (MKR) fiind listat pe Coinbase Pro. Efect de listare a monedei ar putea împinge prețul MKR mai mare săptămâna aceasta. Între timp, Zilliqa (ZIL) va completa sprijinul pentru miza luna aceasta.

Declinare de responsabilitate: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar

OKEx Insights prezintă analize de piață, caracteristici detaliate și știri curate de la profesioniștii în domeniul cripto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map