BTC Pullback Bottom continuă să se deplaseze în sus, dar Bulls încă lipsește de energie pentru a sparge modelul de consolidare: Crypto Market Daily

Astăzi, 2 aprilie, piețele criptomonedelor au înregistrat o revenire modestă, cu monedele de top din întreaga lume câștigând între 2-5 la sută în ziua de presare a timpului.

Bitcoin (BTC) a înregistrat cea mai mare creștere zilnică dintre primele douăzeci de monede, în creștere cu peste 5% în ultimele 24 de ore. Moneda a reușit în cele din urmă să iasă din gama de 6.300 de dolari unde a fost blocată, împingând astăzi peste 6.600 de dolari.

Eterul (ETH) a câștigat aproape 4 la sută în ziua respectivă, depășind nivelul de rezistență dură de 134-135 USD. Moneda se tranzacționează în jurul valorii de 138 USD la momentul presării.

XRP-ul Ripple a înregistrat o creștere relativ mai redusă – în creștere cu puțin sub 2% astăzi -, dar a reușit, de asemenea, să depășească nivelul de rezistență de 0,175 USD.

Fundul de retragere BTC se deplasează peste 6.000 USD

1H grafic BTC / USD Perpetual Swap date. Souce: OKEx.com

În această dimineață, BTC a început o revenire puternică la nivelul orelor peste 6.150 USD. Tendința a fost blocată când a atins 6.800 de dolari, care a fost zona intensivă de tranzacționare săptămâna trecută. Deoarece retragerea a fost limitată, prețul s-a stabilizat peste 6.600 USD în prezent.

Echipa de analiză a pieței OKEx consideră că, pe măsură ce tendința din ultimele trei săptămâni a intrat într-o perioadă de stabilitate, partea inferioară a nivelului orar a trecut treptat de la 5.650 USD la aproximativ 5.850 USD, iar apoi la 6.150 USD ieri.

Cu toate acestea, eșecul de a testa 6.800 de dolari înseamnă că există o energie alcista limitată și este dificil să continuați impulsul. Prin urmare, dacă prețul se poate stabiliza peste 6.500 $ – 6.600 $ astăzi, este posibil să testați din nou zona de sus.

În caz contrar, investitorii trebuie să acorde atenție dacă partea de jos după retragere poate continua să se miște în sus. Consolidarea se poate extinde dacă prețul scade sub 6.150 USD.

Bitcoin testează rezistența MA (30)

Graficul Bitcoin de 1 zi de mai sus arată că revenirea de astăzi este aproape cea mai puternică din această săptămână, iar acum prețul testează rezistența mediei mobile de 30 de zile (MA (30)).

Cu toate acestea, investitorii ar trebui să observe că volumul de cumpărare pentru astăzi nu a arătat un semn evident de creștere, dar în general se produce o fluctuație mare noaptea (HKT). Prin urmare, dacă volumul nu are încă semnal de creștere mai târziu astăzi, va fi într-adevăr dificil să rupi MA (30).

Un alt punct pe care investitorii trebuie să-l observe este că, chiar dacă tendința rupe MA (30), este posibil ca aceasta să fie o rupere falsă, dacă prețul rămâne suprimat cu 7.000 $.

Tendința zilnică se îndreaptă acum spre o consolidare, întrucât 6.000 USD par să fie un nivel puternic de sprijin în prezent. Este posibil ca tendința să se deplaseze împreună cu AM (30) și, după ce majoritatea fondurilor de tranzacționare sunt gata, este timpul să selectați o direcție.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 6.800 dolari
 • Rezistență pe termen mediu: 6.900 dolari
 • Suport pe termen scurt: 6.500 USD
 • Suport pe termen mediu: 6.300 USD

ETH testează 135 USD ca nivel de asistență eficient

1H ETH / USD Date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

După ce a fost suprimat continuu cu 135 de dolari, ETH a reușit în cele din urmă să treacă de prețul de dimineață și a dat semne de stabilizare. Dacă prețul poate continua să fie susținut cu 135 USD, există o anumită probabilitate ca piața să continue să spargă 140 USD și chiar să testeze rezistența dură de 145 USD. În caz contrar, ETH poate căuta asistență de aproape 130 USD.

Din perspectiva rezistenței suportului, 135 USD au fost un nivel de rezistență dur și suport în ultimele zile. Dacă acest nivel nu poate fi eficient, înseamnă că riscul scăderii prețului sub acesta crește, iar 130 $ și 123 $ vor fi următoarele două poziții de apărare. Este aproape imposibil să creezi imediat un nou minim.

Volumul acestei recuperări este puțin mai greu decât ultimul, este rezonabil să ne așteptăm la o revenire mai lungă.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 139 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 144 USD
 • Suport pe termen scurt: 135 USD
 • Suport pe termen mediu: 129 USD

XRP a putut vedea revenirea continuă

1H XRP / USD date de schimb perpetuu. Sursa: OKEx.com

Momentul de revenire al XRP nu a scăzut după ce a trecut de 0,1750 USD. Deși este temporar sub presiune de 0,1785 USD, investitorii trebuie să acorde atenție dacă retragerea poate continua să fie susținută cu 0,1785 USD. Se poate aștepta ca tendința să producă o revenire suplimentară dacă se poate stabiliza.

Investitorii ar trebui să rețină, de asemenea, că volumul de pompare de astăzi este puțin mai mic decât în ​​trecut. În plus, prețul a încetat să crească de două ori după ce a atins 0,1785 USD. Aceasta înseamnă că nu va fi ușor să ieșiți din zona curentă cu nivelurile de volum pe care le vedem acum.

Niveluri de rezistență și suport

 • Rezistență pe termen scurt: 0,1785 USD
 • Rezistență pe termen mediu: 0,1820 USD
 • Suport pe termen scurt: 0,1750 USD
 • Suport pe termen mediu: 0,1710 USD

Declinarea responsabilității: Acest material nu trebuie luat ca bază pentru luarea deciziilor de investiții și nici interpretat ca o recomandare de a participa la tranzacții de investiții. Tranzacționarea activelor digitale implică un risc semnificativ și poate duce la pierderea capitalului investit. Ar trebui să vă asigurați că înțelegeți pe deplin riscul implicat și să luați în considerare nivelul dvs. de experiență, obiectivele investiționale și să solicitați consiliere financiară independentă, dacă este necesar.

Urmați OKEx pe:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map